Οι μασόνοι της Κυβέρνησης έκλεισαν τον Ναο του Αγίου Δημητρίου για να μην προσκυνήσουν οι πιστοί!!!

Για πρώτη φορά δεν τελέσθηκε η επίσημη Δοξολογία με την παρουσία επισήμων στον Αγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης. Στον πολιούχο και την Δοξολογία επρόκειτο να παραβρεθούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
 Η Δοξολογια  για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και τις ιστορικές Επετείους της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης το 1912 και της 28ης Οκτωβρίου 1940 ετελέσθη  χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου παρουσία ΜΟΝΟ της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.Η Αστυνομία απαγόρευσε σε Δημοσιογράφους και φωτοπρεπόρτερ την είσοδο.Οι Αστυνομικές  Αρχές απέκλεισαν τους επαγγελματίες φωτορεπόρτερ και από το προαύλιο της εκκλησίας, τοποθετώντας τους απέναντι από τον ναό, μπροστά επί της ουσίας από τα κιγκλιδώματα που είχαν τοποθετηθεί για να μην περάσουν οι πολίτες.
Λόγω των μέτρων στην πόλη και με πρόσχημα τον Κοροιδοιό δεν πάτησαν το πόδι τους οι Μασόνοι πολιτικάντηδες Μητσοτάκης κ.α καθώς  ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας αλλα και  ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Οι πιστοί που συγκεντρωθήκαν ηταν πολλοί…Αρχικά γίνονταν συνεχώς συστάσεις από την Αστυνομία που βρισκόταν στο σημείο, ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των πιστών και να αποφευχθεί ο συνωστισμός, κάτι που ωστόσο δεν ήταν εφικτό. Μάλιστα, σημειώθηκε μικροένταση μεταξύ πιστών και αστυνομικών, με τους πιστούς να διαμαρτύρονται για την αναμονή.

Να σημειωθεί ότι στο προαύλιο του ναού είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα γύρω από τον ναό και καρέκλες προκειμένου οι πιστοί να καθίσουν και να παρακολουθήσουν τη Λειτουργία, μιας και, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, εντός του ναού επιτρέπονται μόνο 50 άτομα.Για τον λόγο αυτό, οι πιστοί έμπαιναν από την πλαϊνή είσοδο.

Στην συνέχεια και με πρόφαση παντα τα μετρα και τον συνωστισμό  η Κυβέρνηση αποφάσισε να ΚΤΥΠΗΣΕΙ τον ορθόδοξο Ναό και τους χιλιάδες πιστούς κλείνοντας την Εκκλησία και στέλνοντας ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για να  πραγματοποιήσει την ΕΠΙΘΕΣΗ στους Χριστιανούς της Θεσσαλονικης και οχι μόνο.

Βέβαια μεγάλη ευθύνη εχει και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποίος παίζει το παιχνίδι των Μασόνων και της δηθεν ελληνικής Κυβέρνησης .
Ακολουθεί η  ανακοίνωση που ανάρτησε το ορθόδοξο Οικοδόμημα  Ελλάδος και Κύπρου για το συμβάν.
Στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης τώρα πριν λίγο οι εντολοδόχοι αστυνομικοί των αντίχριστων μασόνων πολιτικών μας έκλεισαν τον Ιερό Ναό του Μεγαλομάρτυρος και Μυροβλήτη και απαγόρευσαν το προσκύνημα στον Άγιο του Χριστού!
Όταν ο Άγιος Δημήτριος έσωσε την Θεσσαλονίκη από λοίμωξη χειρότερη του κορονοϊού το 597 μ.Χ. «οἱ περισσότεροι ἀπό τούς Θεσσαλονικεῖς πού σώθηκαν τότε, γλύτωσαν ἀπό τήν θανατηφόρο νόσο ἐπειδή κατέφυγαν, «πατεῖς με πατῶ σε», ὁ ἕνας πάνω στόν ἄλλο, στόν ναό τοῦ μεγαλομάρτυρος, στόν ναό τοῦ Ἁγίου Δημητρίου!»
Τότε οι λιτανείες και τα προσκυνήματα όπως και στην περίπτωση της Κέρκυρας και τον λοιμό που έσωσε τον λαό ο Άγιος Σπυρίδωνας έσωζαν!
Σε πολλές περιπτώσεις λιτανείες και προσκυνήματα αφάνιζαν κάθε νόσον αποτέλεσμα της δεήσεως στον Ζώντα Τριαδικό Θεό, αλλά τώρα με τον ιό αυτό που είναι αποτέλεσμα ενεργειών των σκοτεινών δυνάμεων όπως φανερώνουν όλες οι πράξεις και τα αντισυνταγματικά μέτρα τους με τελικό σκοπό τον δήθεν εμβολιασμό, μας λένε πως οι λιτανείες αντι σωτηρία είναι άκουσον άκουσον πηγή μόλυνσης της κορώνας τους!
Στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης τώρα πριν λίγο οι εντολοδόχοι αστυνομικοί των αντίχριστων μασόνων πολιτικών μας έκλεισαν τον Ιερό Ναό του Μεγαλομάρτυρος και Μυροβλήτη και απαγόρευσαν το προσκύνημα στον Άγιο του Χριστού!
Η δίκαια οργή του Θεού πρέπει να έρθει και θα έρθει και θα πέσει στα κεφάλια όλων αυτών των μασονικών αντίχριστων δυναμέων και όσων τηρούν τις εντολές τους πολεμώντας την ανόθευτην Ορθοδοξίαν του Τριαδικού Θεού!
Μάσκες στα θυσιαστήρια, τους Οίκους του Θεού, η Θεία Κοινωνία κολλά, το προσκύνημα ειναι πηγή μόλυνσης!
Ως πότε Κύριε θα ανέχεσαι όλους αυτούς τους βλάσφημους εχθρούς Σου, που είναι και έχθροι μας;
Καταπόντισε τους Κύριε με την Παντοδυνάμη Δεξιά Σου τους υιους του αιώνους τούτου, τους πρόσκαιρους και βλάσφημους που βλασφημούν το Πνεύμα Σου το Άγιον! Την Παναγίαν Τριάδαν! Ως πότε Κύριε, θα τους ανέχεσαι Κύριε; Ως πότε; Είστε όλοι υπόλογοι και χωρίς δικαιολογία! Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες! Ιησούς Χριστός Νικά!
Τριάς Αγία Δόξα Σοι! Έλληνες αντίσταση η Ορθοδοξία μας κινδυνεύει! Ας φανούμε αντάξιοι και γενναιοι, για να μπορούμε με παρρησία να σταθούμε ενώπιον του φοβερού Βήματος του Ζωοδότα και Δικαίου Κριτή Χριστού!
Θα νικήσουμε!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close