Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι όλων

Το ειχε προβλέψει ο Αγ.Κοσμάς ο Αιτωλός…Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι όλων  ..Δες τους πως κατάντησαν την εκκλησία την πίστη και τον Χριστό..

Έχασαν την πίστη τους και φοράνε Μάσκες να τους προστατέψει ο ΔΙΑΟΛΟΣ…Ο Αρχιεπίσκοπος ΠΡΩΤΟΣ απο ολους και ακολουθούν Παπάδες…

Βέβαια υπάρχουν και Ιερωμένοι που δεν ακολουθούν αυτές τις εντολές  όπως και πιστοί στις εκκλησίες ..Δεν φορούν το σύμβολο της ΥΠΟΤΑΓΗΣ και της σκλαβοποίησης..

ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΙΟ…ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ .ΕΓΙΝΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..

Διαβάστε και αυτό το απόσπασμα απο τον Κωνσταντίνο Βαθιώτη (Αναπλ. Καθηγητής Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ.)

Oσοι πολίτες προσέρχονται στους ιερούς ναούς για να ασκήσουν το ιερό τους δικαίωμα στην θρησκευτική λατρεία εξαναγκάζονται σε ασεβή ή βλάσφημη συμπεριφορά: Διότι, εφόσον ο άνθρωπος πλάσθηκε κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν του Θεού, οφείλει να προσέρχεται στον οίκο του με ελεύθερο-ακάλυπτο πρόσωπο και, ταυτοχρόνως, θα πρέπει να μπορεί να προσεύχεται ακωλύτως προς τον Κύριο, νιώθοντας άνθρωπος και όχι καρνάβαλος ή μασκαράς.

Προσερχόμενοι δε οι πιστοί ως μασκοφόροι, αυτοεξαιρούνται από την οπισθάμβωνο ευχή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, την οποία ο ιερέας απαγγέλλει μεγαλοφώνως και εμμελώς ενώπιον της εικόνας του Ιησού Χριστού στο τέλος της Θείας Λειτουργίας: «Τὸ πλήρωμα τῆς Ἐκκλησίας σου φύλαξον, ἁγίασον τοὺς ἀγαπῶντας τὴν εὐπρέπειαν τοῦ οἴκου σου».

Για ποια ευπρέπεια, λοιπόν, μπορεί να γίνει λόγος, όταν κάποιοι πιστοί, υποκύπτοντες στην κρατική απειλή του προστίμου, παρακολουθούν την Θεία Λειτουργία με ευπρεπή ενδυμασία, αλλά με απρεπές πρόσωπο; Μάλιστα, το άκρον άωτον της ασέβειας ή της βλασφημίας συνιστά η υιοθετηθείσα συνήθεια κάποιων “πιστών”, οι οποίοι αναμένουν ως μασκοφόροι να έρθει η σειρά τους για να κοινωνήσουν Σώμα και αίμα Χριστού, βγάζουν δε την μάσκα ολικώς ή, ακόμη χειρότερα, μερικώς, αφήνοντάς την κρεμασμένη στο ένα τους αφτί, ελάχιστα δευτερόλεπτα προτού σκύψουν για να μεταλάβουν!

Όχι λιγότερο αμαρτωλή είναι και η χρήση μάσκας εκ μέρους των νυμφευομένων καθ’ όλη την διάρκεια τέλεσης του μυστηρίου του γάμου· μάλιστα, σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο από προσφάτως τελεσθέντα γάμο, οι νεόνυμφοι απεικονίσθηκαν με “προσωπικές μάσκες” φέρουσες το μονόγραμμα του ζεύγους!

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανωτέρω διαπιστώσεις, η διευρυμένη υποχρεωτική μασκοφορία άγει στον υποβιβασμό, στον εξευτελισμό, στην αποπροσωποποίηση (για την ολική ή μερική έκπτωση του ανθρώπου από την ιδιότητά του να είναι πρόσωπο βλ. JakobsΚαταναγκασμός και πρόσωπο στο Δίκαιο, μτφ.: Κ. Βαθιώτης, εκδ. Ευρασία, Αθήνα 2011, σελ. 67 και 29, όπου αντιστοίχως οι όροι “Entpersonalisierung” και “Depersonalisierung”) και, εν τέλει, στην αποκτήνωση του πολίτη, ο οποίος αντιμετωπίζεται ως είδος χειρότερο από τα ζώα (για την θέση ότι η υποχρεωτική χρήση μάσκας θυμίζει φίμωτρο, το οποίο χρησιμοποιείται στο μουσούδι των ζώων.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button