Ο Θεο ΧΑΡΟΣ του Τουρισμού ήρθε στο αεροδρόμιο για μια Χούφτα Τουρίστες είπε για τον Θεοχάρη ο Προσαλέντης(Video).

Την “τιμητική” του είχε ο Υπουργός Τουρισμού στην εκπομπή του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη Αμαζόνιος..Ο Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας χθες 01/07/20 για την επανεκκίνηση του τουρισμού μετά το Λοκ Νταουν και δήλωσε αισιόδοξος!!!

Μόλις άκουσε την αισιοδοξία του  ο Δημοσιογράφος του amazonios.net /Ραδιο  ενώ η Οικονομία και ο Τουρισμός διαλύθηκε από το σχέδιο- Συνωμοσία με τον Κορωνοιό ο Υπουργός τα “άκουσε” απο τον Προσαλέντη αλλα και από τους πολίτες της Κέρκυρας στο διαδίκτυο..

Ήρθε ο Θεο ΧΑΡΟΣ του Τουρισμού !!! Είπε ο Προσαλέντης και έβαλε και τις δηλώσεις του με γνωστές ατάκες από τον Ελληνικό Κινηματογράφο..

ΠΡΟΣΑΛΕΝΤΗΣ: Ήρθε και ο Υπουργός Τουρισμού κ.Θεοχάρης να μας πει ότι ήταν μια αισιόδοξη μέρα!!!! Διέλυσαν τον Τουρισμό και την Οικονομία με όπλο τον Κορωνοιό .Όλα είναι σχέδιο παρανοϊκής πολιτικής που ακολουθεί η Κυβέρνηση και το Πολιτικό μας σύστημα..Οι πολίτες αρχίζουν και καταλαβαίνουν ότι η Πανδημια σχεδιάστηκε να σπείρει αρκετό πανικό και να προκαλέσει δυστυχία , καταστροφή για όλους με Φτωχοποίηση για όλες τις Χώρες ώστε να δεχτούν το υποχρεωτικό εμβόλιο ελέγχου και στείρωσης. Η Συνέχεια στο video…

Αύριο ο Δημοσιογράφος κάνει την τελευταία εκπομπή στο Ράδιο Αμαζόνιος και διακόπτει όπως πάντα για το Καλοκαίρι..Η επανέναρξη της εκπομπής του θα γίνει 07/09/2020.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close