Ο Κανονισμός (ΕΕ) 2021/953 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 14/6/2021 δεν επιτρέπει τα υποχρεωτικά εμβόλια

Οταν εχεις Χούντα πολλά Δικαιώματα δεν εφαρμόζονται .Η Ελευθερία μετατρέπεται σε ΤΥΡΑΝΙΑ…Να ξέρουν ομως οτι τα όργανα του Κράτους Αστυνομικοί και Δικαστικοί οτι αν δεν εφαρμόσουν το Σύνταγμα και τους Νόμους και ακολουθούν εντολές της Χουντο-Κυβέρνησης Μητσοτάκη που δεν είναι σύμφωνες με το Σύνταγμα και τους Διεθνεις Κανονισμούς τον Ιατρικό Κώδικα  και τον ΚΩΔΙΚΑ της Νυρεμβέργης αρθρο 6 εδάφιο 3 και του επιβάλουν Ιατρική πράξη χωρις την θέληση του αυτό είναι ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ δεν παραγράφεται και οταν γυρίσει τούμπα η κατάσταση απολύονται και τιμωρούνται βαρύτατα..Το ακολουθούσα οδηγίες – εντολές δεν πέρασε τοτε ούτε τωτα θα περάσει..

Ο Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ενωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 14ης Ιουνίου /2021 δεν επιτρέπει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό..Στο άρθρο 36 λέει:

36. Είναι αναγκαίο να αποτρέπονται οι διακρίσεις, άμεσες ή έμμεσες, σε βάρος των προσώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί, για παράδειγμα για ιατρικούς λόγους, επειδή δεν ανήκουν στην ομάδα-στόχο για την οποία χορηγείται ή επιτρέπεται επί του παρόντος το εμβόλιο κατά της COVID-19, όπως τα παιδιά, ή επειδή δεν είχαν ακόμη τη δυνατότητα να εμβολιαστούν ή επέλεξαν να μην το πράξουν.

Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, βγάζει κανονισμούς, τους οποίους τα κράτη μέλη εφαρμόζουν άμεσα μετά την δημοσίευσή τους στην επίσημη εφημερίδα της Ε.Ε. σαν νόμους του κράτους, ακόμη και αν είναι αντικρουόμενοι με ήδη υπάρχοντες εθνικούς νόμους. Τα κράτη μέλη μάλιστα οφείλουν αν έχουν αντίθετους με τους κανονισμούς νόμους να τους αλλάξουν και σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να νομοθετήσουν αντίθετα από τους κανονισμούς. Ένας κανονισμός είναι μια νομική πράξη της  Ε. Ε. η οποία γίνεται άμεσα εκτελεστή ως νόμος ταυτόχρονα σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, από τη στιγμή που θα δημοσιευθεί στην επίσημη εφημερίδα της Ε.Ε.

Η κυβέρνηση παρανομεί αγνοώντας επιδεικτικά; τον υποχρεωτικό κανονισμό που είναι δημοσιευμένος επίσημα στην εφημερίδα της Ε.Ε.

Τα Δικαστήρια δεν μπορούν να τον αγνοήσουν και αν το κάνουν οταν αλλάξει η κατάσταση θα βρεθούν οι υπαίτιοι που χειρίστηκαν το θεμα κατηγορούμενοι και με το ερώτημα της απόταξης απο το σωμα που υπηρετούν,,

Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης με νέο ψήφισμα στις 22.6.2021, καταφανώς τα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων που προκαλούνται από την χρήση των πιστοποιητικών εμβολιασμού για τον Covid-19 και υπογραμμίζει εκ νέου ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός παραβιάζει μια σειρά από θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, ακόμα και όταν είναι έμμεσος (ΕΔΩ το προηγούμενο).

ΑΡΘΡΟ 13,3: Η Συνέλευση καλεί τα κράτη –μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης να διασφαλίζουν ότι μέτρα όπως το Covid pass που απαλλάσσουν τους κατόχους τους από ορισμένους περιορισμούς στα προστατευόμενα δικαιώματα και ελευθερίες εφαρμόζονται με τέτοιο τρόπο ώστε, αφενός να διατηρείται αποτελεσματική προστασία έναντι της εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-, αφετέρου να αποφεύγονται οι διακρίσεις, ιδίως διασφαλίζοντας μεταξύ άλλων ότι λαμβάνεται δεόντως υπόψη η κατάσταση εκείνων που για ιατρικούς λόγους δεν μπορούν, ή, για λόγους προσωπικής άποψης ή πεποιθήσεων, αρνούνται να εμβολιαστούν. Όσον αφορά στην τελευταία ομάδα, (σ.σ. τα κράτη μέλη) πρέπει να διασφαλίζουν ότι οποιοδήποτε σύστημα Covidpass δεν ισοδυναμεί με εξαναγκασμό που καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό.

Δείτε και τον παρακάτω σύνδεσμο…

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

  1. Τι μας έμαθαν επιτέλους οι αρχαίοι Έλληνες; Η Ελληνική σκέψη. Η Παρρησία, η Αγάπη για την Ελευθερία…

    Στο podcast του Tommy με επισκέπτες τον Δρ Mattias Desmet, καθηγητή με ειδικότητα στην Ψύχωσης της Μαζικής Διαμόρφωσης, τον Δρ Robert Malone, εφευρέτη του εμβολίου mRNA και τον Δρ Peter McCullough, τον πιο πολυδημοσιευμένο καρδιοχειρούργο στην παγκόσμια ιστορία, συζήτησαν το θέμα της Ψύχωσης Μαζικής Διαμόρφωσης στη διάρκεια της πανδημίας, μου προκάλεσε εντύπωση η αναφορά τους στην Σωκρατική μέθοδο και η αναφορά και ανάλυση του Δρ Mattias Desmet στον όρο ΠΑΡΡΗΣΙΑ στην Αρχαία Ελλάδα.

    Τι μας έμαθαν επιτέλους οι αρχαίοι Έλληνες;

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ: https://bit.ly/3q3vh8G

    https://rumble.com/vs35mf-47176503.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button