O Γέροντας ΓΕΩΚΩΝ προειδοποιεί..Βύθιση Αμερικής,Βατικανό στα 4 ,Σεισμός και πόλεμος..

Ἔρχονται πολλά, ἔρχονται πολλά, μεγάλα κύματα θὰ εἶναι αὐτὰ κ υ ρ ι ο λ ε κ τ ῶ, μεγάλα κύματα θὰ εἶναι αὐτά, τὰ πάντα θὰ συνεπαίρνουν στὸ διάβα τους, δὲν θὰ ἀφήνουν τίποτα ὀπίσω ὑπαρκτό, ὅλα θὰ καταστρέφονται σὲ ἕνα λεπτό.

Θὰ ἀνακατευτεῖ ἡ γῆ, ἂν μπορεῖτε νὰ τὸ καταλάβετε αὐτό. Τί σημαίνει ὅταν λέγει κάποιος ἀνακατεύω; Ἀνακατεύω κυκλικά, ἀνακατεύω ἀπὸ ἐδῶ, σηκώνω ἀπὸ ἐκεῖ, τὸ πάω ἀπὸ ἐδῶ, τὸ πάω ἀπὸ ἐκεῖ; Αὐτὸ εἶναι τὸ ἀνακατεύω, δὲν σημαίνει ὅτι πρέπει νὰ εἶναι κυκλικό, μπορεῖ νὰ εἶναι κυκλικό, μπορεῖ νὰ εἶναι ὅμως καὶ ἀνακατευτικό.

Μία ἄλλη εἰκόνα ἔρχεται τώρα μὲ ὄρνεα εἰς τὸν οὐρανό. Κύριε τῶν Δυνάμεων! Γιὰ φαντάσου νὰ σηκώνεται πρὸς τὰ πάνω μιὰ ὁλόκληρη περιοχή! Τὸ ἡφαίστειο τῆς Σαντορίνης θὰ εἶναι ἕνα παιχνιδάκι συγκριτικά. Πῶς θὰ τὰ ἀντέξουμε ὅλα αὐτὰ Κύριε, πῶς θὰ τὰ ἀντέξουμε; 

 2 Απρ 2020, Γεροντας GEWKWN : ……θα βυθιστεί η μισή Αμερική, θα ανοίξει στα τέσσερα το Βατικανό, θα γίνουν σημεία και τέρατα μέχρι τον Καναδά, δεν ξέρω αν ο Καναδάς θα είναι πάνω από το νερό η κάτω από το νερό…… ότι υπόλοιπο θα μείνει θα είναι κάτω από το βλέμμα του Βασιλεα Ιωάννη.

( θα δείτε ) τα σημεία των καιρών, ΠΛΗΜΗΡΕΣ, ΣΕΙΣΜΟΙ, ΦΩΤΙΕΣ, ΒΥΘΙΣΕΙΣ κλπ……ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ θα σχισθεί στα τέσσερα, η Αμερική μέχρι την χώρα των Ινδιάνων θα πάει κάτω από την θάλασσα, διότι θα ανοίξει το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, και όλα αυτά θα τα δούμε

εάν οι ξένοι δεν αλλάξουν πολιτική απέναντι στην Ελλάδα θα έχουν να κάμουν με Τον Χριστό .…να προσέξουν πολύ την συμπεριφορά τους διότι ακόμη και τα πουλιά στην χώρα τους δεν θα γνωρίζουν που θα κρυφτούν, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ…….. τα νερά θα φτάσουν έως την χώρα του Πόντου και εκεί θα σταματήσουν …..θα γίνουν μεγάλοι στην θάλασσα……..( εννοεί σεισμούς )

Θα τους ανατρέψω την ώρα που θα κάνουν την αποβίβαση…..Μεγάλο κακό θα βρει την Τουρκία, θα τρέχουν με τις πτέρνες στο σβέρκο, θα βουίζει η γη, θα ανοίξει τα σπλάχνα της, και θα τους καταπιεί, μεγάλο κακό θα τους βρει».

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 Οίμος-Αθήνα….ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ….. Θα τρέμει σύμπασα η γη, θ’αλλάξει η μορφή της, αλλού χαράδρες θ’ ανοιχθούν, βουνά θα ισιωθούνε, πόλεις τελείως θα χαθούν, μέσα στην γη θα μπούνε. Πολλοί τελείως ζωντανοί, στο χώμα θα θαφθούνε, χωρίς καν να προλάβουνε το ήμαρτον να πούνε. 

14 Ιούλ 2020…GEWKWN…ΓΕΡΟΝΤΑΣ : Η ΤΟΥΡΚΙΑ θα δεχτεί πολύ μεγάλο κτύπημα από σεισμό, αυτό όμως που θα προκαλέσει την μεγαλύτερη καταστροφή στην Τουρκία θα είναι Ο ΘΥΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ………Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΜΙΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ……..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ….

30/1/2020 : ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ….Η θάλασσα του Μαρμαρά και η Μεσόγειος θα γεμίσει από πτώματα παιδιών ( νέων ανθρώπων ) που δεν φταίνε σε τίποτα…Οι Άγιοι έχουν κάνει ΑΣΠΙΔΑ για εσάς ( ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ ) για να σας προστατέψουν……. ‘’

1 Μαΐ 2020…-ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΠΤΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ( με οποιονδήποτε τρόπο)

-ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Ο ΠΙΟ ΚΑΥΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ( όχι σε θερμοκρασία) ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ…ΕΛΛΑΔΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ  – ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ …….‘’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ‘’  – ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ-ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ – ΚΥΠΡΟΣ: ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΡΑΧΗ…..-ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ….

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ 20/7/2019 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ….…εάν ξεκινήσουν να έρθουν με τα πλοία τους εναντίον σας ( Ελλάδα και Κύπρο ) Ο Χριστός θα τους καταστρέψει, εάν οι ξένοι δεν αλλάξουν πολιτική απέναντι στην Ελλάδα θα έχουν να κάμουν με Τον Χριστό .…να προσέξουν πολύ την συμπεριφορά τους διότι ακόμη και τα πουλιά στην χώρα τους δεν θα γνωρίζουν που θα κρυφτούν, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ……..

Ο Γέροντας Αρσένιος ο Καππαδόκης είχε πει ότι, θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα αποδεκατισθούν από την αρρώστια οι Τούρκοι».

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: 20/7/2019 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ..…ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ( νέος σεισμός ) ΧΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ( δεν έγινε ακόμη ) ‘’μεγάλος σεισμός θα γίνει στην ΤΟΥΡΚΙΑ, + 7 ρίχτερ ο σεισμός θα είναι χιαστί , θα υπάρχουν μεγάλες καταστροφές στην Άγκυρα. Στην Κωνσταντινούπολη, η Αγία Σοφία δεν θα πάθει τίποτα, μετά από αυτό θα γίνει πόλεμος και θα βρεθούν εκεί στην περιοχή της Τουρκίας πολλά στρατεύματα, η Τουρκία θα καταστραφεί………

6/3/2020, Γέροντας : ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ετοιμάστε ψυχή και σώμα, καλή λευτεριά…….. Στην Τουρκία θα γίνει εμφύλιος πόλεμος με πολλά θύματα….. Η Κρήτη θα πληρώσει πολλά (κολυμπαρι)….. Ο Γέροντας μας είπε ότι θα τρομάξουμε πολύ και θα φοβηθούμε με αυτά που θα γίνουν ( πόλεμος ) στην θάλασσα της Κύπρου, θα γίνει μεγάλο κακό) … Ο ΠΟΛΕΜΟΣ στην Κύπρο θα γίνει στην Θάλασσα ………….

Σας προετοιμάζω ότι θα περάσετε πολύ περισσότερα δεινά, σας υπενθυμίζω όμως ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ, μας έχει αφήσει την Μητέρα του για προστασία, θα βρίσκεται πάντοτε με σας και μέσα στην ψυχή σας .

τα μάτια σας θα δουν αυτά που δεν έχετε φαντασθεί, θα φτάσει η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, που και εάν μια τρίχα θα την σπρώξει , θα πέσει μέσα.

ΕΚΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΕΜΒΑΣΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…… από εκεί και μετά θα αλλάξουν τα πάντα, όπως σας έχω πει.

Μέσα στο καζάνι παιδιά μου, που βράζει, εσείς θα νοιώθετε την ζέστη, οι άλλοι θα καούν !

Αν ( οι τούρκοι ) επιτεθούν στην Ελλάδα και Κύπρο θα γίνει πολύ μεγάλος σεισμός στην Τουρκία και θα ισοπεδωθεί.

ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ώρα έφτασε προετοιμαστείτε… Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, υποχωρήσεις και ατολμίες. Τώρα είναι η ώρα, η Ελλάδα να υψώσει το ανάστημα της. Η Κύπρος είναι στο πλευρό της!

Έχουμε χρέος και καθήκον να παραδώσουμε στους απογόνους μας μια πατρίδα Ελληνική, περήφανη, ισχυρή ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button