Ο εφευρέτης του mRNA μαρτυρά «Η Moderna γνωρίζει ότι τα εμβόλια Covid προκαλούν turbo καρκίνο» – Μούγκα από τα ΜΜΕ…

Ο εφευρέτης του mRNA μαρτυρά «Η Moderna γνωρίζει ότι τα εμβόλια Covid προκαλούν turbo καρκίνο» – Μούγκα από τα ΜΜΕ… Και τι να μας πουν άλλωστε;;; Ότι μας πούλησαν παραμύθι;; Ότι εγκλημάτησαν εις βάρος μας;;; Ότι τα πήραν χοντρά για να τρέξουν αυτήν την ατζέντα;;; Ας τους αφήσουμε αυτούς όμως και ας πάμε να δούμε αυτές τις αποκαλύψεις από τον πλέον ειδικό να τις κάνει…

Ένας διεθνώς αναγνωρισμένος εμπειρογνώμονας mRNA παρείχε στοιχεία κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στο Κογκρέσο, αποκαλύπτοντας ότι ο γίγαντας της Big Pharma Moderna γνωρίζει ότι τα εμβόλια mRNA του Covid προκαλούν «καρκίνο τούρμπο».

Ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν, ο εφευρέτης της τεχνολογίας εμβολίων mRNA, έδωσε μαρτυρία σε ακρόαση στο Καπιτώλιο, υπό την προεδρία της Ρεπουμπλικανός βουλευτής Marjorie Taylor Greene. Στην παρουσίασή του, ο Δρ Malone παρουσίασε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το εμβόλιο Covid της Moderna.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Moderna αποκαλύπτει ότι τα φιαλίδια του εμβολίου COVID-19 περιλαμβάνουν δισεκατομμύρια θραύσματα DNA. Αυτά τα θραύσματα, μαζί με άλλες ακαθαρσίες, έχουν συσχετιστεί με τον κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών και καρκίνου.

Στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η Moderna αναγνωρίζει ότι οι μολυσματικές ουσίες στις λήψεις μπορεί να οδηγήσουν σε καρκίνο. Παρά αυτή την παραδοχή, όπως τόνισε ο Malone στην κατάθεσή του, η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) φαινομενικά παρέβλεψε αυτές τις πληροφορίες όταν χορήγησε έγκριση για δημόσια χρήση των βολών.

Το RNA προτιμάται λόγω των κινδύνων που εμπεριέχονται, εξήγησε ο Malone.

Ο Δρ. Malone υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της ακρόασης ότι η Moderna, στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της, αναγνωρίζει ότι το RNA είναι ένα προτιμώμενο συστατικό έναντι του DNA στα εμβόλια.

Ωστόσο, παρά τους κινδύνους, η έγχυση mRNA της Moderna είναι μολυσμένη με δισεκατομμύρια θραύσματα DNA.

«Η Moderna έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη χρήση RNA για εμβόλια», είπε ο Malone στην ακρόαση. «Και σε αυτό, η Moderna αναγνωρίζει ρητά ότι το RNA είναι ανώτερο από το DNA για σκοπούς εμβολίου λόγω προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας μεταλλαξιογένεσης εισαγωγής που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ενεργοποίηση ογκογονιδίων ή στην αδρανοποίηση των ογκοκατασταλτικών γονιδίων.

«Η FDA λέει ότι δεν γνωρίζει καμία ανησυχία, αλλά η Moderna στο δικό της δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκφράζει ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες που υπάρχουν για το DNA στη μεταλλαξιογένεση εισαγωγής και τη γονοτοξικότητα.

«Λοιπόν, η Moderna το ξέρει – το DNA είναι μολυσματικός παράγοντας.

«Έχει μείνει μέσα λόγω του τρόπου με τον οποίο το φτιάχνουν… χρησιμοποιούν το DNA για να κάνουν το RNA, και μετά αποικοδομούν το DNA και μετά πρέπει να καθαρίσουν το αποικοδομημένο DNA μακριά από το RNA. Και η διαδικασία που χρησιμοποιούν προφανώς δεν είναι και τόσο καλή».

Ο Δρ Malone προειδοποίησε ότι όσοι έχουν λάβει τις ενέσεις mRNA πιθανότατα θα κινδυνεύουν από «οτιδήποτε σχετίζεται με βλάβη του DNA».

Όσον αφορά τη βλάβη του DNA, ο Malone εξηγεί ότι «τα γενετικά ελαττώματα και ο καρκίνος [είναι] τα πιο αξιοσημείωτα».

lumi-news.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

  1. Ο Δρ Peter McCullough συναντά τη Maria Zeee για να συζητήσει μια πρόσφατη μελέτη που μπορεί να υποδεικνύει ότι κάθε άτομο που έχει λάβει την ένεση COVID έχει καρδιακή βλάβη. Ο Δρ McCullough αντιμετωπίζει επίσης τη βλάβη στο DNA από τις ενέσεις, καθώς και τον κίνδυνο του mRNA στα τρόφιμα και την ανάγκη άμεσης απαγόρευσης της τεχνολογίας.

    https://rumble.com/v3wgoi0-dr.-peter-mccullough-heart-and-dna-damage-in-every-covid-injected-person.html

    ΦΡΕΣΚΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button