Ο Δένδιας έτοιμος να δώσει το μισό Αιγαίο στη Τουρκία .Η Πρόταση Προδοσίας σε video!!!

ΔΕΝΔΙΑΣ: Ο Τσαβούσογλου είναι Φίλος μου είναι γνωστός μου γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια δηλώνει ο Δένδιας..Θα του έλεγα λοιπόν σαν παλιός και καλός φίλος ..Ότι αν βρίσκει αυτή τη συμφωνία (ΙΤΑΛΙΑΣ) της αρεσκείας της Τουρκίας θα μπορούμε να διαπραγματευτούμε με τους κανόνες αυτής της Συμφωνίας .

ΔΗΛΑΔΗ Όπως παραχώρησε ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στην Ιταλία του λέει ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και με την Τουρκία γιατί είναι ΦΙΛΟΣ του και το ΑΙΓΑΙΟ είναι το ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ!!!

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…..Ακούστε τον ..Είναι φίλοι και οι φίλοι δίνουν ΚΟΜΑΤΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ..ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ….ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…

Ακούστε το Video από το ΡΑΔΙΟ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ…με τα Ηχητικά Εφέ του που αποκαλύπτει  πως ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ…Ο ήχος είναι από την Τηλεοπτική του παρουσία στον  ΑLPHA και στις 360 μοίρες.

ΤΟ ΡΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ.Νικος Δένδιας στην επίσκεψη του στην Αιγυπτο σύμφωνα με πληροφορίες αποδεχθηκε ΑΟΖ 50% ενώ Αίγυπτος (ΣΙΣΙ) Ισραήλ ζητούν ΑΟΖ 0% για Καστελόριζο 20% για Κρήτη 1% για Ρόδο και Κάρπαθο κλπ.

Ο Δένδιας και οι Φωστήρες συνεργάτες του έβαλαν τον όρο Επήρεια που σημαίνει ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΟΖ.. Όλα είναι έτοιμα για την ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ τινάζοντας το Δίκαιο της Θάλασσας..Ο Δένδιας γράφει το Δίκαιο αυτό στα παπούτσια του και καλεί Τσαβούσογλου για Πολιτική Συμφωνία με παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας…Φυσικά με την εγκριση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

 Αντί να φύγει ο Δένδιας όταν ο ΣΙΣΙ του ζήτησε 0% ΑΟΖ για Καστελόριζο ,20% ΑΟΖ στη Κρήτη κλπ τα συζητάνε λες και είναι τα Χωράφια του Δένδια!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close