Ο Χρυσοχοΐδης ζήτησε να ξεσκίσουν σε ελέγχους τους Κερκυραίους!!! Αντι για Γιατρούς προσλαμβάνουν Αστυνομικούς!!!

Την Κέρκυρα επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη ..Μονο που αντι για προστασία και με πρόσχημα τον Κορωνοιό ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες  σε κλειστή σύσκεψη με την Διοίκηση των σωμάτων Ασφαλείας να “ξεσκίσουν” σε ελέγχους τους Κερκυραίους!!!

Με τρομοκρατία η κυβέρνηση θέλει να κάμψει το ηθικο των πολιτών..Αντι για Υγειονομικά μετρα ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ   με μέτρα καταστολής Τρομοκρατίας  “Γερμανικών εφόδων” και σαρωτικών ελέγχων..

Θέλει περισσότερους ελέγχους περισσότερες περιπολους και εξονυχιστικό ελεγχο των πολιτών που βρίσκονται στα καγκελα σε οικονομική ακινησία και κατεστραμμένοι Οικονομικά με τις επιχειρήσεις τους διαλυμένες και φυλακισμένοι στα σπίτια τους..

Ζήτησε να μπαίνουν Αστυνομικοί στα Σούπερ Μάρκετ και να μετράνε τους πολίτες να παρακολουθούν σε οσες επιχειρήσεις ειναι ανοικτές  τα κλικ εγουει και τα κλικ ινσαιτ και σαρωτικούς ελέγχους στα sms των πολιτών που κινούνται..Να ελέγχουν την κίνηση στα φέρρυ μπόουτ και στο Αεροδρόμιο καθώς και την μετακίνηση για βοήθεια προς τρίτους..και βέβαια για τις μάσκες και οσους τις φορούν κάτω απο τη μύτη!!!

Επίθεση στους πολίτες ..Ο Χρυσοχοΐδης ήρθε και εδωσε εντολές για την ΥΠΟΤΑΓΗ μας!! Να σου πρήζουν το συκώτι να σε τρομοκρατούν για την πιο καλοστημένη ΑΠΑΤΗ με την μαιμου Πανδημια για τον πλήρη ελεγχο των πολιτών..

Και αντι  να χρηματοδοτήσουν την Υγεία τα Νοσοκομεία και να προσλάβουν Γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό ανακοίνωσε οτι θα προστεθούν στην Αστυνομική δύναμη 50 Αστυνομικοί!!!

Τα νησιά δήλωσε ο Υπ.Προστασίας  και η Κέρκυρα θα μπουν σε γρήγορο πρόγραμμα εμβολιασμού …Εμβόλια τα οποια εχουν προσωρινή  αδεια σε Πειραματικό στάδιο εως το 2023 και χωρις να εχει αναλάβει ευθύνη για παρενέργειες και θανάτους η Κυβέρνηση και οι Φαρμακευτικές εταιρείες..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/03/38.html

  .
  Ενω οι Έλληνες ΨΟΦΑΝΕ σαν ΣΚΥΛΙΑ στους δρόμους. ΣΟΚ! Δίνουν σε ΜΚΟ στη Λέσβο 3,8 εκατ. ευρώ για να στεγάσει τους λαθρομετανάστες σε διαμερίσματα – ΔΕΙΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ —–2-3-2021
  .
  Σοκ προκαλούν τα ποσά που δίνονται συνεχώς σε ΜΚΟ για να στεγάσουν λαθρομετανάστες. Όπως θα δείτε και στα παρακάτω έγγραφα το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου δίνει το πράσινο φως να δοθούν 3,8 εκατομμύρια ευρώ στην ΜΚΟ… «Ηλιαχτίδα» στη Λέσβο την στιγμή που χιλιάδες Έλληνες βρίσκονται στα πρόθυρα εξαθλίωσης λόγω των οικονομικών συνεπειών στην χώρα απο την πανδημία

  .

 2. https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/03/t.html

  .
  Υπερασπίζω το σύνταγμα και την ελευθερία μου. ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Tι κάνουμε;

  .
  1. ΠΕΡΙ ΜΑΣΚΑΣ. Σύμφωνα με τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας. (Υπερσυνταγματικός νόμος 3418/2005 – ΦΕΚ 287 Α / 28-11-2005)…

  Άρθρο 1– Έννοιες, ορισμοί και πεδίο εφαρμογής του παρόντος

  1. Ιατρική πράξη είναι εκείνη που έχει ως σκοπό τη με οποιαδήποτε επιστημονική μέθοδο πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του ανθρώπου.

  2. Ως ιατρικές πράξεις θεωρούνται και εκείνες οι οποίες έχουν ερευνητικό χαρακτήρα, εφόσον αποσκοπούν οπωσδήποτε στην ακριβέστερη διάγνωση, στην αποκατάσταση ή και τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων και στην προαγωγή της επιστήμης.

  3. Στην έννοια της ιατρικής πράξης περιλαμβάνονται και η συνταγογράφηση, η εντολή για διενέργεια πάσης φύσεως παρακλινικών εξετάσεων, η έκδοση ιατρικών πιστοποιητικών και βεβαιώσεων και η γενική συμβουλευτική υποστήριξη του ασθενή.
  Η χρήση μάσκας αποτελεί ιατρική πράξη

  Άρθρο 12
  Συναίνεση του ενημερωμένου ασθενή
  1. Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή.

  Ως εκ τούτου η υποχρέωση χρήσης της, αποτελεί παραβίαση του ανωτέρω νόμου (κώδικα ιατρικής δεοντολογίας)

  2. ΠΕΡΙ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
  Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος (ΦΕΚ 211 Α /24-12-2019)

  Άρθρο 5 – Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία

  4. Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει.

  Ως εκ τούτου ουδείς μπορεί να μου επιβάλλει περιορισμό της ελεύθερης κίνησής μου χωρίς να υπάρχει απόφαση ποινικού δικαστηρίου για το άτομό μου.

  Υπάρχει ομάδα που μελετά τα νομικά θέματα.
  Ήδη έχουν προκύψει θετικά αποτελέσματα.
  Η συμμετοχή σου θα είναι πολύτιμη.
  ΙΔΟΥ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ (Το κίνημα πρέπει να πάρει διαστάσεις)
  Στην περίπτωση προσπάθειας επιβολής προστίμου για μη χρήση μάσκας και μη συμπλήρωσης άδειας μετακίνησης κάνουμε τα εξής:
  1. Ενημερώνουμε τον αστυνομικό (με το έγγραφο 1) για παραβίαση του νόμου και του συντάγματος.
  2. Ενημερώνουμε και με το (έγγραφο 2) περί παραβίασης πολλών νόμων.
  3. Σε περίπτωση που επιμένει του ζητάμε να μας οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα, ώστε να του υποβάλλουμε μήνυση για παραβίαση του συντάγματος.
  Επικοινώνησε με τον Κώστα Βαμβουκάκη
  [email protected]
  699 703 8588

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close