O ανεύθυνος Xαρδαλιάς αφησε να χαθούν 8 ζωες στην Ευβοια..και τα εριξε στην ΕΜΥ!!!

Ο Υφυπουργός εθεσε σε θανατηφόρα εκθεση τους πολίτες κλείνοντας τον αριθμό εκτακτης ανάγκης!!!

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς απο την  Εύβοια ανακοίνωσε ότι για τον χαμό των ανθρώπων φταίει η ΕΜΥ που δεν τους είχε προειδοποιήσει για το πόσο βροχή θα πέσει!

Λες και η ΕΜΥ(Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία) δεν είναι Κρατική υπηρεσία.Άραγε η πολιτική προστασία δεν λαμβάνει τα δεδομένα της για τον αέρα, την βροχή, την θερμοκρασία και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να λειτουργήσει καλά; Τι προστασία προσφέρει το Υπουργείο στο οποίο ειναι επικεφαλής?

Αλλα τι λέμε ο Χαρδαλιας ασχολείτε πως θα φουσκώσουν τα κρούσματα για να λοκάρουν περιοχές και να συνεχίσουν να εκτελούν την Αντζέντα 21 για ελεγχο του πληθυσμού και με τελικό τερματικό σχεδιο το Τσιπάρισμα για μείωση πληθυσμου!!

Απλως πέταξε την ευθύνη του στην ΕΜΥ.Το υπουργείο θα επρεπε να έστελνε το περίφημο μήνυμα του 112 αρκετές ώρες πριν και οι πολίτες θα είχαν φροντίσει να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας.To 112 o Xαρδαλιας με προσωπική του ευθυνη ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ!!!!

Στίς δηλώσεις του  έδωσε ρεσιτάλ συγκάληψης ευθυνών λέγοντας οτι: Το «112» δεν είναι διά πάσαν νόσον, είναι  «ένα επιχειρησιακό εργαλείο που καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες», θέλοντας έτσι να απαντήσει γιατί δεν δούλεψε το περίφημο 112.

Στις 19/12/19 ο Πρωθυπουργός Κυριακος Μητσοτάκης παρουσία του ΑΝΕΥΘΥΝΟΥ Χαρδαλια ειχε δηλώσει οτι το 112 θα σώζει ζωές!!

Ο υφυπουργός ρωτήθηκε γιατί δεν λειτούργησε το 112 και η απάντησή του ήταν πως αν λειτουργούσε, θα είχαμε εκατόμβη νεκρών.

Με αυτα που ακούσαμε η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ Αθηνων αυταπάγγελτα η ο ιδιος ο Πρωθυπουργός αν εχει ΑΝΤΕΡΑ πρεπει να τον παύσει απο τα καθήκοντα του και να τον στείλει στον Εισαγγελέα γιατι ΣΚΟΠΙΜΑ δεν λειτουργησε το 112 ο αριθμός εκτακτης ανάγκης δηλαδή υπέπεσε στο ΑΔΙΚΗΜΑ της θανατηφόρου εκθεσης πολιτων στην Ευβοια!!

Ο Εισαγγελέας Χαλκιδας θα πρεπει να καλέσει και τον Πρωθυπουργό γιατι ειχε δηλωσει οτι το 112 θα σώζει ζωές και ο Χαρδαλιας δεν ακουσε τον Μητσοτάκη και εκλεισε το 112 και χαθηκαν ζωες ενω αν λειτουργουσε θα ειχαν σωθεί.

​Συμπλήρωσε πως υπό τις συνθήκες που επικρατούσαν, ένα μήνυμα από το 112 θα προκαλούσε πανικό και τελικά αντίθετα -από τα προσδοκώμενα- αποτελέσματα.Αυτες τις “μαλακιες’ του ο Χαρδαλιας ας τις υποστηρίξει στην Εσαγγελία.

Χάνονται ανθρωποι και μας  κυβερνούν ανάξιοι που ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα Η Δικαιοσύνη συνήθως δεν ξετυλίγει το κουβάρι των ευθυνών  αυταπάγγελτα.Τα δε φερέφωνα – Μεσα της Κυβέρνησης που δέχθηκαν να πάρουν τα 20 εκ ευρω απο το “Κοινωνικό” μήνυμα Μένουμε σπίτι τις ευθύνες τις κάνουν γαργάρα.

Τελικά τους αφησαν στο ελεος της κακοκαιρίας και οπως συνήθως για ολα φταίει ο ανεμος και ο κακός καιρός.

Η μη προφύλαξη στοίχισε την ζωή οκτώ πολιτών ..Αυτός ειναι ο Χαρδαλιας ασχολείτε με αλλα θέματα …Υφυπουργός Προστασίας Μερκελ Σορος Bill Gates κλπ..Γιατι να ασχοληθεί με την προστασία των Ελλήνων?

Για να δούμε αν θα διαταχθεί ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ερευνα  η θα χρειαστεί να κατατεθεί μηνυση.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close