O Αντώνης Σαμαράς συμφώνησε με Πούτιν για την Ελλάδα? Αν ναι κινδυνεύει η ζωή του απο τους διεθνείς εγκληματίες

Οπως ηταν να εκτελέσουν τον Καραμανλή στην ιδια θέση ειναι  και ο Αντώνης Σαμαράς στην περίπτωση που οι πληροφορίες μας ειναι αληθείς.Πριν λιγες μέρες υπήρξε συνάντηση Σαμαρά-Πουτιν. Συμφωνα με τις ιδιες πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να ξεφύγει απο την γραμμη ΔΝΤ και Αμερικής και να  δεχθεί οσο δάνειο χρειαστεί η Χώρα απο τη Ρωσία καθώς και στρατιωτική στήριξη.
Συμφώνησε να μην δεχθεί στις σημερινές διαπραγματεύσεις ορισμένα απο αυτα που η Τροικα τα θεωρεί ακρως υλοποιήσιμα οπως π.χ το αγγλικό δίκαιο κ.λπ. Γι αυτό και ακυρώθηκε η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για αυριο και γι αυτό κόλλησαν τα Ευρωπαικά αρπακτικά.Εαν αυτο συμβαίνει τότε εχουμε να κάνουμε με αλλαγή γραμμής της τελευταίας στιγμής και οι Διεθνείς Δολοφόνοι δεν θα διστάσουν να τον τελειώσουν.Ο λαός περιμένει αυτη την αρνηση για να ανασάνει…
Ολα θα τα δουμε σήμερα στη συσκεψη των πολιτικών αρχηγών…Εκεί με την αλλαγή πλευσης Σαμαρα τελειώνει η Κυβέρνηση Παπαδήμιου-Τζέφρυ και  αρχίζει η αναρχη χρεοκωπία καθώς δεν εχουμε Εθνικό Νόμισμα..Αν γίνει αυτό ο Τόμσεν και τα υπόλοιπα σκουλίκια θα φυγουν  το γρηγορότερο απο τη χώρα…

Εξάλλου δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις Σαμαρά στα Ρωσικά ΜΜΕ:
«ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΈΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ, ΓΙ’ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΣΤΌΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ., ΕΦΌΣΟΝ ΑΝΑΛΆΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΌΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ, ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΑ ΥΠΆΡΧΟΝΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΆ ΔΕΔΟΜΈΝΑ, ΑΡΧΉΣ ΓΕΝΟΜΈΝΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΊΑ, ΠΡΟΣΘΈΤΟΝΤΑΣ ΌΤΙ ΈΡΓΑ ΌΠΩΣ Ο ΑΓΩΓΌΣ ΠΕΤΡΕΛΑΊΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΆΣ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗ «ΌΛΟΙ ΞΈΡΟΥΜΕ ΌΤΙ ΣΉΜΕΡΑ, ΕΊΤΕ ΈΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΛΕΊ ΕΊΤΕ ΈΧΟΥΝ ΒΑΛΤΏΣΕΙ. ΕΜΕΊΣ ΠΡΟΤΙΘΈΜΕΘΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΜΠΛΟΚΆΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΈΣΟΥΜΕ ΞΑΝΆ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΜΑΖΊ ΜΕ ΚΆΘΕ ΜΟΡΦΉΣ ΜΕΓΆΛΑ ΈΡΓΑ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΎΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΌ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΎΝ ΑΠΌ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΈΔΑΦΟΣ. ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΌΤΙ ΑΥΤΆ ΒΟΗΘΟΎΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΉ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΌ ΕΦΟΔΙΑΣΜΌ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ».

«Η ΕΛΛΆΔΑ, ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΌΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ», ΤΌΝΙΣΕ Ο Κ. ΣΑΜΑΡΆΣ, ΣΗΜΕΙΏΝΟΝΤΑΣ ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΙ «ΕΥΡΎΤΕΡΑ ΈΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΉΣ, ΣΕ ΕΝΈΡΓΕΙΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΈΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΎΞΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΆ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΆ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΎΣ ΤΟΜΕΊΣ, ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΉ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΏΝ ΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΉ ΚΑΤΟΙΚΊΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΊΝΕΣ». ΣΥΜΠΛΉΡΩΣΕ ΕΠΊΣΗΣ ΌΤΙ «ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΥΡΎ ΦΆΣΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΏΝ ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΩΝ ΓΙΑ ΞΈΝΕΣ ΕΠΕΝΔΎΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΎΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΎΣΟΥΝ ΤΟ ΡΩΣΙΚΌ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ. ΣΤΗΝ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΈΣ ΤΗΣ, ΑΝΑΜΦΊΒΟΛΑ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΠΈΡΑΝ ΑΥΤΏΝ…».

«ΌΣΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ, ΌΤΙ ΌΤΑΝ ΔΊΝΩ ΤΟΝ ΛΌΓΟ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΚΡΑΤΆΩ. ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΛΈΩ “WE MEAN BUSINESS” ΤΟ ΕΝΝΟΏ», ΤΌΝΙΣΕ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΣΕ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΉ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΌ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ ΕΙΔΉΣΕΩΝ ΡΙΑ-ΝΌΒΟΣΤΙ, ΠΕΡΙΓΡΆΦΟΝΤΑΣ «ΠΟΛΛΈΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΈΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ ΞΕΚΊΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΒΆΛΤΩΣΑΝ Ή ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΑΝ ΠΛΉΡΩΣ», ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ «ΕΜΠΟΡΙΚΈΣ ΣΥΜΦΩΝΊΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ ΈΧΟΥΝ ΉΔΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΊ, ΑΛΛΆ ΒΆΛΤΩΣΑΝ. ΚΑΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΜΠΛΟΚΆΡΟΥΜΕ».

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close