Oσο αφήνουμε τους προδότες η Ελλαδα χάνεται και η Ταπείνωση συνεχίζεται..

Δεν είναι άχρηστοι είναι προδότες...

Η επικαιρότητα είναι σαν την πόρνη που σε γλυκοκοιτάζει για να σου πάρει το 50ρικο. Το άσχημο είναι ότι σε μολύνει με την πνευματική της βρωμιά. Η πουτάνα θα πηδιόταν με τον μεγαλύτερο βρωμιάρη του πλανήτη για λίγα ευρώ. Έτσι λοιπόν είναι και η είδηση που μολύνει τον Eλληνα πολίτη και τον εγκέφαλο του. Τα παραδείγματα είναι άπειρα γι αυτό θα ήθελα να προσέξετε τι διαβάζετε που το διαβάζετε και ποια είναι η πηγή;
Λόγο του μογγολικού ψευδοκινδύνου και της προδοτικής ρητορικής των εγχώριων παπαγάλων γράφονται πάρα πολλά για τους απέναντι.

Τα παπαγαλάκια γράφουν για τον εξωτερικό κίνδυνο της Ελλάδας και τους τρομοκράτες γείτονες μας. Ο σκοπος τους είναι η δημιουργία του τρόμου, ο φόβος φυλάει τα έρημα/έρμα. Δηλαδή ο φόβος θα σας προστατέψει από τον εξωτερικό κίνδυνο ενώ στην πραγματικότητα είναι το αντίποινο. Σας κρατάει μουδιασμένους και ο μουδιασμένος χάνει την κινητικότητα του. Την πνευματικά, σωματικά αλλά και την λογική για να βρει διεξόδους.

Θα ήθελα να διευκρινήσω ένα πράγμα μια για ΠΑΝΤΑ και μια για ΕΞΩ!

Η χώρα μας δεν κινδυνεύει από κανένα υπάνθρωπο μογγόλο (υπάρχουν και οι εξαιρέσεις απέναντι και πρέπει να είναι πολλές) αλλά από τον εσωτερικό εχθρό που ο μέσος Eλληνας πολίτης λόγω ατομικού συμφέροντος, η νόσος του αιώνα, και από την πλύση εγκεφάλου δεν μπορεί ακόμη να αντιληφθεί.

Ο εχθρός, σας έχουμε εξηγήσει ότι είναι η πολιτική ελίτ και οι οικογένειες μονοπωλίου που θέλουν τον Eλληνα φτωχό οικονομικά και πνευματικά για να πλουτίσουν οι ίδιοι. Η άλλη ομάς είναι οι πολιτικοί κομπάρσοι που διψάνε για αξιώματα και καυλώνουν για την εξουσία. Επίσης υπάρχουν και οι ντόπιοι κομματάρχες που εξαγοράζουν τοπικά και μολύνουν σαν την πουτάνα το σώμα και το πνεύμα των νέων (γνωστοί από την εποχή ΠΑΣΟΚ που έκαναν θραύση και ήταν αστήρευτοι).

Αυτές οι άρρωστες προσωπικότητες της πολιτικής ταμπέλας/κόμματος/καρέκλας/θεσούλας σε δημόσια, είναι οι εχθροί των Eλλήνων και του ελληνισμού και όχι οι μογγόλοι. Ένας Eλληνας αρκεί για 100 από δαύτους και το έχει αποδείξει η ιστορία και όχι η κορακίσια αντίληψη.

Πραγματικά κανείς δεν μπορεί να απειλήσει τους Eλληνες μεσα και έξω απ΄την χώρα τους διότι το μυαλό του Eλληνα δεν είναι το ίδιο με πολλούς άλλους.

Αυτό που δεν μπορεί ακόμη ο Eλληνας να αντιληφθεί είναι ότι οι προδότες και εχθροί του, τον διακυβερνούν τώρα και 30 χρόνια υπογράφοντας την κρεμάλα του ελληνισμού. Οι οδηγίες δίνονται απ’ έξω, τα αξιώματα και το χρήμα στους ελβετικούς αριστερό-δεξιούς τραπεζικούς λογαριασμούς δίνονται επίσης απ΄εξω. Αν δεν τους ανήκεις, θα σε εξαγοράσουν, αν δεν είσαι με το μέρος τους θα σε απειλήσουν και όλοι αυτοί μας κυβερνάνε.
Ιδίως τα τελευταία 10 χρόνια είναι ότι πιο ελλεινό πέρασε ποτέ από την χώρα. Γιατί; Γιατί υπόγραψαν την εξόντωση των Eλλήνων, ενώ θα μπορούσαν να αρνηθούν τα πάντα.

Για να καταλάβεις τώρα πόσο προδότες είναι είναι οι πολιτικοί σας…

1. Κλείνεις τα σύνορα (Εγνατία οδό, αέρα, θάλασσα) με τους γείτονες και πιέζεις σε όλα τα θέματα, δηλαδή πιέζεις την οικονομία τους και το χρήμα που στέλνουν οι πασατέμποι από την ΕΕ. Συνεργασία με τους Βουλγάρους στον αποκλεισμό των μογγόλων, η εμβελεια του εμπάργκο τους χτυπάει μέχρι και στον Εύξεινο Πόντο..

-Το έκαναν; ΟΧΙ βέβαια…Είναι απλό; Πολύ απλό αλλά η πολιτική τους είναι αντι-Eλληνικών συμφερόντων!!!

2. Ανακυρηξη της ΑΟΖ και βάζεις τις Eλληνικές εταιρείες παραγωγής πετρελαίου να βγάζουν τα ορυκτά μας που η αξία τους ξεπερνάει τα τρις!!!

-Το έκαναν; ΟΧΙ βέβαια και δεν πρόκειται ποτέ να το κάνουν γιατί οι πολιτικοί σε θέλουν πάμφτωχο αναλώσιμο και ψηφοφόρο μπεεεε

3. Ένωση της Ελλάδας και Κύπρου! Είναι αυτονόητο !!! Πετσοκόβεις μια για πάντα την σημερινή κουβέντα με τους υπανθρώπους από απέναντι…

-Το έκαναν; ΟΧΙ βέβαια και δεν πρόκειται διότι η ένωση εμποδίζετε από τις στοές όπου ανήκουν οι πολιτικοί μας κομπάρσοι.

4. Βγαίνεις από το ευρώ και εκτυπώνεις το δικό σου νόμισμα! Το νόμισμα των Eλλήνων και όχι το νόμισμα των τραπεζιτών. Αυτοί πατάνε το κουμπί και βγάζουν όσο θέλουν και όπως το θέλουν, γιατί όχι και εμείς;;;;

-Το έκαναν; ΟΧΙ βέβαια! Γιατί να το κάνουν;

Δεν είναι μόνο άχρηστοι αλλά είναι προδότες και δεν μπορεις ακόμα να το αντιληφθείς γιατί σε έδεσαν μέσα στην ΥΛΗ, σε απόκοψαν από το ΠΝΕΥΜΑ που βασικά είσαι σαν Eλλην και σε έβαλαν να πληρώνεις χρέη για αιώνες. Είναι εγχώριοι τρομοκράτες και κανείς από τους Eλληνες δεν θέλει να το αντιληφθεί..Σε λίγο καιρό όμως θα άλλαξει και αυτό.

Οι λύσεις είναι πάρα πολλές, σημασία έχει ΠΡΏΤΑ να αντιληφθείς ότι δεν είναι Eλληνες πατριώτες αλλά καρεκλογλάνοι που άλλαξαν τα ονόματα τους σε ελληνικά. Η προδοσία είναι τεράστια και γι αυτό δεν την έχεις αντιληφθεί. Ο ανθρώπινος ΝΟΥΣ δεν μπορει να ενσωματώσει θέματα μεγαλύτερου επιπέδου και νόησης αν δεν έχει εξελιχθεί ο ίδιος πνευματικά..εκεί είναι το κουμπί της πείνας και του εξεφτελισμού των λαών που πολεμούν. Δες Αργεντινή, Βολιβία, Ελλάδα, χώρες στην Αφρική.

Το πνεύμα μας θα μπορούσε να μας οδηγήσει στην αφύπνιση και ελευθερία μας από την οικονομική και κατ΄επέκταση νοητική και πνευματική φυλακή των αχαρακτήριστων δεσμοφυλάκων μας.

Κορακας

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close