Oλη η αλήθεια που σοκάρει. Διαβάστε τι μετέφερε το αεροπλάνο των Μαλαισιανών γραμμών που κατεριψαν

222Η καταστροφή μιας βιολογικής βόμβας;Ανασύροντας το αποκρουστικό φορτίο της MH17 με μολυσμένα πτώματα στραγγισμένα απο το αίμα τους.

Του Yoichi Shimatsu, 7-19-14 (μεταφρασμένο απο τα Αγγλικά). Ο Yoichi Shimatsu είναι συγγραφέας, ο οποίος οργάνωσε σεμινάρια για τη δημόσια υγεία κατά τη διάρκεια του SARS και εστίες γρίπης των πτηνών στο Χονγκ Κονγκ και στην Μπανγκόκ. Ήταν ο κύριος ερευνητής δημοσιογράφος στο 1995 Tokyo, στο μετρό με την διάδωση του σαρίν και μετέπειτα σε τρομοκρατικές απειλές εναντίον των πυρηνικών αντιδραστήρων της Ιαπωνίας. Εχει γράψει και άλλο άρθρο του σχετικά με τη συντριβή του αεροσκάφους της El Al στο Άμστερνταμ με φορτίου φορτωμένο με βιολογικά όπλα, όπως το σαρίν και τον πόλεμο πλουτωνίου.

Ο ερευνητής Yoichi Shimatsu

Ωρες πριν ακόμα συντριβεί το μυστήριο της πτήσης MH17, θα έπρεπε κανείς να τολμήσει να σκεφτεί το αδιανόητο. Ένας ερευνητής ακολουθεί πάντα τα αποδεικτικά στοιχεία εκεί όπου τον οδηγούν, και τα μέχρι στιγμής στοιχεία από τον τόπο της συντριβής δείχνουν ένα σατανικό σενάριο πέρα από κάθε ανθρώπινη φαντασία.

Εκτός των περίπου 300 επιβατών του δύσμοιρου μπόινγκ της Malaysian Airlines, υπήρχε και ένα άλλο φορτίο στο αεροσκάφος, ήταν φορτωμένο με δεκάδες μολυσμένα πτώματα στραγγισμένα από το αίμα τους και αμέτρητα πακέτα, ενδεχομένως με τον ιό που έχουν μολυνεί το αίμα. Αυτα δήλωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες, που έφτασαν πρώτοι στον τόπο της συντριβής στην περιοχή Ντόνετσκ της Ουκρανίας κατά μήκος των Ρωσικών συνόρων.

Τα φρικιαστικά εύρηματα οδηγούν στον αδιαμφισβήτητο τρόπο με την μαλθουσιανή ατιμία στα υψηλότερα κλιμάκια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO World Health Organization), στην χορηγία ενός μυστικού πρόγραμματος βιολογικού πολέμου εναντίον του πληθυσμού της Ασίας.

Μια συστηματική έρευνα καλείται τώρα να αποκαλύψει τις πλέον θανατηφόρες δραστηριότητες κατά της ανθρωπότητας στη σύγχρονη ιστορία.

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα, δυστυχώς, είναι η συγκάλυψη σε πρωτοφανή κλίμακα για την προστασία της παγκόσμιας ελίτ από μια νομική δίωξη και τιμωρία. Η κατάφωρη παραβίαση των διεθνών νόμων για τη μεταφορά μολυσμένων παραγόντων δείχνει μια εγκληματική πρόθεση στη χρήση τους και στην μεταφορα προς τον προορισμό. Η IATA, ο οργανισμός φύλακα για τα αεροπορικά ταξίδια, που αυστηρά ελέγχει τους κανόνες εγγραφής στη μεταφορά των σορών και των μολυσματικών ουσιών λόγω των κινδύνων ακούσιας ή εκούσιας διαρροής βιολογικών ιων πολέμου (biowarfare). Ο WHO επιβάλλει επίσης αυστηρούς κανόνες υποβολής εκθέσεων για τη φυσική μεταφορά των υλικών μεταξύ των εργαστηρίων, και ως εκ τούτου εμπίπτει στο πεδίο αυτοφώρου παραβιάζοντας τους δικούς του κανόνες.

Η αξιοσημείωτη «απροσεξία» του εκτελωνισμού από την ισραηλινή εταιρεία ITCS που ελέγχει το Άμστερνταμ-Schiphol Airport, (τι δουλειά έχει η Ισραηλινή εταιρεία ελέγχου σε ξένη χώρα;;;) εκτός από τον WHO και την IATA , να μην προειδοποιήσουν τα πληρώματα οτι σε έκτακτη ανάγκη στον τόπο της συντριβής υπάρχει κινδύνος εξάπλωσης επιδημίας αποδεικνύει ότι το φρικιαστικό φορτίο μεταφέρθηκε παράνομα χωρίς εγγραφή.

Ο ΟΗΕ και ο WHO εμπλέκονται άμεσα σε αυτή την μυστική και συγκεκαλυμμένη μεταφορά των παραγόντων βιολογικών ιων (biowarfare) στο αεροσκάφος, που το συνόδευαν περίπου 100 από τους κορυφαίους ερευνητές του ιού, τα μέλη του προσωπικού και των ΜΚΟ μαζι με τους άλλους επιβάτες.

Ο διοικητή των ανταρτών, Igor Girson, που θέλει να ονομάζεται με το nom de guerre Strelkov, όπως αναφέρεται από το ΑΡ ανέφερε ότι οι τοπικοί χωρικοί, που έσπευσαν στο μέρος της συντριβής βρηκαν “ένα σημαντικό αριθμό των σορών που ήταν απο καιρο νεκροί”.Οι πρώτοι χωρικοί δήλωσαν επίσης ότι τα πτώματα είχαν στραγγίξει από το αίμα τους και βρωμούσαν απαίσια γιατι βρίσκονταν σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Λέτα τα πτώματα να τα ναύλωσαν για απλά μαθήματα ανατομίας στα Μαλαισιακά σχολεία; Δεν είναι παράλογο; Δεν είναι πιο ακριβό να στείλετε πτώματα στην Ασία από την αποστολή καρβούνου στο Νιουκάσλ; Στην Ασία δεν υπάρχει καμία έλλειψη νωπών πτωμάτων.

Πτώματα στραγγισμένα από το αίμα και σε κατάσταση αποσύνθεσης, δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από πτώματα φορείς μολυσμένα με αρρώστιες. Αποσυνθεμένα πτώματα και μολυσμένο αίμα εκτεθειμένα στον αέρα και στο εδάφος είναι σαφή απειλή για τη δημόσια υγεία για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ουκρανία, τη δυτική Ρωσία και τις χώρες της Μαύρης Θάλασσας, συμπεριλαμβανομένης της Μολδαβίας, της Τουρκίας, ακόμη και όσον αφορά την Ελλάδα.

Μια περιφερειακή προειδοποίηση πρέπει να εκδοθεί, αλλά κανένας δεν το κάνει!

Σίγουρα τώρα όταν ο WHO (Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) εμπλέκεται, ενώ τα στελέχη του, οι κρυμμένοι ελιτίστικοί χορηγοί της γενοκτονίας, αγωνίζονται για την κάλυψη της αξιοπρέπειας τους. Αυτοι οι γραφειοκράτες είναι πολύ επικίνδυνοι, είναι χειρότεροι από τους συνηθισμένους εγκληματίες πόλεμου.

Το σενάριο της συντριβή του MH17 στην Ουκρανία δίπλα στις Ρωσικές γειτονικές περιοχές θα μπορούσε να ήταν η αρχή ενός πραγματικού Παγκοσμίου Πολέμου.

Η κατάρριψη του θα μπορούσε να ήταν μια πράξη μετά απο εντολή κάποιων την τελευταία στιγμή για την πρόληψη ενός βιολογικού πολέμου σε παγκόσμια κλίμακα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close