Νατοϊκό Παραμάγαζο και παρασκευαστήριο βιολογικού θανάτου η Ουκρανία..

ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ SBU ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ … ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ … Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΥΡΙΑ NULAND ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ … ΕΝΟΡΚΩΣ !!!

Πρώην αξιωματικός της SBU είπε για “απόκρυψη ιχνών” σε βιοεργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία.Πρώην αξιωματικός της SBU μίλησε για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων στην Ουκρανία.

Στο έδαφος της Ουκρανίας , αναπτύχθηκε ένα νέο βιολογικό όπλο γονιδιακώς επιλεκτικού τύπου και επί του παρόντος οι Ηνωμένες Πολιτείες βιάζονται να «καλύψουν τα ίχνη» των δραστηριοτήτων τους. Ο Βασίλι Προζόροφ, πρώην υπάλληλος της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU), είπε στην Izvestiya για αυτό στις 13 Μαρτίου.

Τόνισε ότι η SBU ελέγχει όλες τις δυνητικά επικίνδυνες εγκαταστάσεις στη χώρα, επομένως οποιεσδήποτε εγκαταστάσεις πραγματοποιούνταν εργασίες με ιδιαίτερα επικίνδυνα παθογόνα ήταν σε κάποιο βαθμό υπό τον έλεγχο της Ουκρανίας, της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας.

«Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι τα εργαστήρια που εκσυγχρονίζονταν στο πλαίσιο του προγράμματος κοινών δραστηριοτήτων του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και των κυβερνητικών υπηρεσιών της Ουκρανίας είχαν τόσο αυξημένο καθεστώς ασφαλείας που, κατ’ αρχήν, ακόμη και οι επιβλέποντες αξιωματικοί δεν μπορούσαν να φτάσουν εκεί.

Ακόμη και οι επικεφαλής του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας δεν μπόρεσαν να φτάσουν εκεί. Ειδικά μετά το Μαϊντάν, υποκριτική. Υπουργός Υγείας έγινε η Ulyana Suprun, πολίτης των ΗΠΑ, η οποία έδωσε το πράσινο φως για να εργαστεί στον τομέα της στρατιωτικής βιολογικής συνεργασίας με τους Αμερικανούς.

Στην έρευνά μου, υπήρχε ένα έγγραφο όπου ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Μείωσης Απειλών του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ ευχαριστεί ευθέως την Ulyana Suprun, δηλώνοντας ότι χωρίς την υποστήριξή της δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν τέτοια επιτυχία στην ανάπτυξη της στρατιωτικής βιολογικής συνεργασίας στην Ουκρανία. », είπε ο Prozorov.

Ο πρώην αξιωματικός της SBU είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες βιάζονται να «καλύψουν τα ίχνη» των δραστηριοτήτων τους – βγάζουν εξοπλισμό και τα αποτελέσματα της εργασίας.

«Εάν αυτά τα έγγραφα πέσουν στα χέρια μου, για παράδειγμα, της Ρωσίας ή διεθνών οργανισμών, θα γίνει σαφές ότι σε τέτοια εργαστήρια στο έδαφος της Ουκρανίας, έγιναν εργασίες για την ανάπτυξη ενός νέου τύπου βιολογικών όπλων, συμπεριλαμβανομένων γενετικά επιλεκτικών βιολογικών όπλα.

Και αυτό αποτελεί άμεση παραβίαση όλων των διεθνών κανόνων και κανόνων, ιδιαίτερα της Σύμβασης του 1972 για την Απαγόρευση των Τοξικών Όπλων της αλλαντίασης», συνόψισε ο Prozorov.

Την προηγούμενη μέρα , το ρωσικό υπουργείο Άμυνας μίλησε για τη δημιουργία στην Ουκρανία ενός δικτύου περισσότερων από 30 βιολογικών εργαστηρίων που εργάζονται στο πλαίσιο του προγράμματος του Πενταγώνου. Μπορούν να χωριστούν σε ερευνητικά και υγειονομικά-επιδημιολογικά. Πελάτης της εργασίας, σύμφωνα με το τμήμα, είναι το Γραφείο του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ για τη μείωση της στρατιωτικής απειλής.

Στις 10 Μαρτίου, το Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι ο στόχος της βιολογικής έρευνας που χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία ήταν να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός για την κρυφή εξάπλωση θανατηφόρων παθογόνων από πουλιά που μεταναστεύουν μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Την ίδια μέρα, ο Διδάκτωρ Βιολογικών Επιστημών Pyotr Chumakov είπε στην Izvestia ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν πολλά μυστικά στρατιωτικά εργαστήρια που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ένα σημαντικό μέρος τους βρίσκεται στις χώρες που περιβάλλουν τη Ρωσία. Σύμφωνα με τον ίδιο, το μήνυμα για την ανακάλυψη μυστικών βιολογικών εργαστηρίων των ΗΠΑ στην Ουκρανία δεν είναι πια κάτι το εντυπωσιακό.

Στις 8 Μαρτίου, η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για Πολιτικές Υποθέσεις Βικτόρια Νούλαντ αναγνώρισε ότι υπάρχουν βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία όπου διεξάγεται έρευνα . Σύμφωνα με αυτήν, η Ουάσιγκτον προσπαθεί να αποτρέψει τη μεταφορά εγκαταστάσεων υπό τον έλεγχο του ρωσικού στρατού.

Την επόμενη μέρα, το Πεντάγωνο ανέφερε ότι οι πληροφορίες σχετικά με τη χρήση βιολογικών εργαστηρίων των ΗΠΑ στο έδαφος της Ουκρανίας για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων δεν είναι αληθινές και χαρακτήρισε αυτή τη δήλωση γελοία. Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι διαβεβαίωσε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αναπτύσσουν χημικά και βιολογικά όπλα και δεν τα διαθέτουν σε καμία χώρα στον κόσμο.

katohika.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button