Μόρφου Νεόφυτος: Αν είμαι ο επόμενος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου η Νεα Τάξη Πραγματων έμπλεξε..(Video)

Στον Focus FM 103,6 και στον Δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεοφύτος.

«Αν δώσει ο Θεός και είμαι ο επόμενος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου τότε η Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι πολιτικοί που την προωθούν έμπλεξαν με έναν αρχιερέα που θα μιλά για τα πάντα. Όλα τα θέματα είναι Πνευματικά» τόνισε.

Αναφέρθηκε επίσης στη μετά κορωνοϊού εποχή επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος διχασμού εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων ενώ μέλημα του όπως είπε είναι να βοηθήσει όσους επέλεξαν να εμβολιαστούν να καταλάβουν το λάθος που έκαναν.

Άσκησε δριμεία κριτική σε όσους ρασοφόρους προπαγανδίζουν υπέρ της ατζέντας των ΛΟΑΤΚΙ και ξεκαθάρισε ότι εάν γίνει Αρχιεπίσκοπος θα μιλά για όλα τα μεγάλα εθνικά θέματα όπως τα ελληνοτουρκικά και η παράνομη μετανάστευση που τα τελευταία χρόνια απειλεί την Κύπρο.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Δυστυχώς τρέφει αυταπάτες ο Μητροπολίτης Μορφου. Οι Κύπριοι δεν πρόκειται να τον ψηφίσουν γιατί είναι στη πλειοψηφία τους βολεμένοι και αρνούνται Πεισματικά να ξυπνήσουν. Αλλά ακόμη και εάν τον υπέρ ψήφισουν Δεν πρόκειται να τον αφήσουν να εκλεγεί αλλά ακόμη και εάν εκλεγόταν Δεν θα τον άφηναν να Πράξει. Αλλα και εαν Έπραττε είναι πολύ αγαθός για να τους πληγώσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button