Κούβελας: Υποχρεωτικούς εμβολιασμούς εκαναν οι οι ΝΑΖΙ Γιατροι..(Video)

H Kυβερνηση προσπαθεί  πάση θυσια να υποχρεώσει τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο..Το Σύνταγμα και οι Νόμοι την εμποδίζουν. Οι αριθμοί των εμβολιασμένων δεν εχουν φθάσει στο επίπεδο του 70% που ηταν ο αρχικός τους στόχος..Ο Κόσμος καταλαβαίνει οτι κατι κακό θα πάθει με τέτοια εμμονή..

Οι εκβιασμοί καθημερινοί μέχρι και για την εργασία του καθενός ..

Απαγορεύσεις στις μετακινήσεις και ΔΩΡΑ στους εμβολιαζόμενους για να πετύχουν τον Ελεγχο του πληθυσμού  τις αρρώστιες με τα δηλητήρια των σκευασμάτων και τελικα την μείωση του προσδόκιμου Ζωής των πολιτών..

Ο Καθηγητής του αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ.Κούβελας “ξανακτύπησε” με δήλωση του…Η μανια της Κυβέρνησης για εμβολιασμούς παρομοιάστηκε με τους Υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που εκαναν οι ΝΑΖΙ Γιατροί..

«Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, που σημαίνει η υποχρεωτική ιατρική πράξη για ένα γενικό καλό της ανθρωπότητας, είναι ακριβώς τα λόγια που χρησιμοποίησαν οι Γερμανοί γιατροί των Ναζί για να κάνουν τα πειράματά τους στους Εβραίους ή στους τσιγγάνους κρατουμένους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης».
Εάν σήμερα εμείς προχωρήσουμε σε μία άλλου τύπου νομοθεσία, θα πρέπει οι απόγονοι του Γιόζεφ Μένγκελε (που καταδικάστηκε για αυτόν τον λόγο) να κάνουν έφεση και να δικαιωθούν με βάση την νέα νομοθεσία».
Ενώ στη συνέχεια τόνισε πως απαγορεύεται με βάση τη δίκη της Νυρεμβέργης: «Στην ουσία απαγορεύεται, με την δίκη της Νυρεμβέργης, η υποχρεωτική ιατρική πράξη. Αυτό έχει κυρωθεί στην Συνθήκη του Ελσίνκι και είναι ένας παγκόσμιος νόμος που είναι πολύ δύσκολο να ακυρωθεί.

Δειτε το Video..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button