Η Μάσκα ως σύμβολο υποταγής και το δούλεμα της Κυβέρνησης.

Μεχρι πότε θα τους αφήνετε να σας δουλεύουν..Μεχρι πότε θα δέχεστε να σας μην αναπνέεται κανονικα και να κανετε ζημια στην υγεία σας…

 

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣΚΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΟΗ του εισπνεόμενου / εκπνεόμενου μείγματος αερίων δυνητικά μεταβάλει τη ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της αναπνοής (αρα μεταβαλει την ομοιοσταση στο σώμα) γιατί ΠΡΟΚΑΛΕΙ φυσικά την ενεργοποίηση αντισταθμιστικών μηχανισμών για να διατηρηθεί η φυσιολογική ομοιοσταση. Παράγοντες που μεταβάλουν σε πιο δυσχερή βαθμό την αναπνοή (ως άνωθεν) και πάνε μαζί με τη χρήση της μασκας, είναι η υγρασία, η θερμοκρασία, οι μεταβολές στην πίεση εσωτερική/εξωτερική, η διατομή, το μέγεθος των πόρων του υλικού, η φύση του υλικού, κλπ

ΔΕΔΟΜΕΝΟ 2ον
—‘————————–

Υφισταται Βασικές Αρχές αντισταθμιστικών μηχανισμών στο σώμα μας που αφορούν τη σταδιακή αύξηση του εισπνεόμενου Διοξειδίου του άνθρακα ως ακολούθως (ΔΕΔΟΜΕΝΟ 3ον).

(σ.σ. Οτιδήποτε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ μεταβάλλεται ΠΑΝΤΑ το σώμα μας προσπαθεί να επαναφέρει την ισορροπία μέσω αντισταθμιστικών μηχανισμών. Στη βιολογία, η ομοιόσταση είναι η κατάσταση σταθερών εσωτερικών, φυσικών και χημικών συνθηκών που διατηρούνται από τα ζωντανά συστήματα. Αυτή είναι η κατάσταση της ΒΕΛΤΙΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ και αυτή που θέλει κάθε ΣΏΦΡΩΝ γονέας για τα παιδιά του).

Βάση των ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ 1 + 2 :

Ερώτηση: Τι συμβαίνει αν αρχίζει να αυξάνεται σταδιακά το διοξείδιο του άνθρακα στο αίμα?

ΔΕΔΟΜΕΝΟ 3ον
—————————–
Απάντηση: Το σώμα χρησιμοποιεί ειδικούς μηχανισμούς για την αντιστάθμιση της σταδιακής αύξησης, περίσσειας, διοξειδίου του άνθρακα.
ΑΥΞΆΝΕΤΑΙ ο ρυθμός αναπνοής και ο όγκος της αναπνοής.
ΑΥΞΆΝΕΤΑΙ η αρτηριακή πίεση
ΑΥΞΆΝΕΤΑΙ ο καρδιακός ρυθμός
ΑΥΞΆΝΕΤΑΙ και η παραγωγή όξινου ανθρακικού στα νεφρά, προκειμένου να ρυθμιστούν τα αποτελέσματα της οξέωσης του αίματος (αύξηση PH) και τα νεφρά δουλεύουν πιο σκληρά για να αποφευχθεί η Υπερκαπνια (Μια παθολογική κατάσταση που δύναται να συμβεί σε αργό ρυθμό ή ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση)

Και όπως είπε μια Ιατρός-Νεφρολογος.
Όσοι φοράτε μάσκα ελπίζω να έχετε δυνατά και λειτουργικά νεφρά !!!!!!!!

ΑΡΑ όποιος Ιατρός λέει ότι η μάσκα (ένα αντικείμενο που ΘΑ μεταβάλει την φυσιολογική αναπνοή (ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΑ), ήτοι θα μεταβάλει την φυσιολογική ομοιοσταση, τη κατάσταση της ΒΕΛΤΙΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ για ένα παιδί (Και για ΟΛΟΥΣ) με απόλυτη βεβαιότητα ΨΕΥΔΕΤΑΙ

Από τη σελίδα του CDC το ακόλουθο για τις απλές άχρηστες (για τη προστασία και περιορισμού της διασποράς που ισχυρίζονται ψευδώς για ΜΗ ιατρικές και ΜΗ πιστοποιημένες) χειρουργικές μάσκες… “Surgical mask use resulted in increases in heart rate (9.5 beats/min; p < 0.001), respiratory rate (1.6 breaths/min; p = 0.02), and transcutaneous carbon dioxide (2.17 mm Hg; p = 0.0006), and decreased temperature of uncovered facial skin (0.40 degrees C; p = 0.03). The 1.76 degrees C increase in temperature of the skin covered by the mask was associated with a mask deadspace apparent heat index of 52.9 degrees C” … αυτές οι μετρήσεις αφορούν επαγγελματίες υγειας ενήλικες και εκπαιδευμένους για μια ωρίτσα ελαφρύ περπάτημα σε ελεγχόμενο περιβάλλον. ….

Οποιος νομίζει ή διαλαλεί, παραπληροφορεί και παραπλανά (κρυμμένος πίσω από ένα πτυχίο Ιατρικής) ότι όταν η χρήση ενός άχρηστου προϊόντος από Επαγγελματίες, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ αύξηση του καρδιακού Ρυθμού, αύξηση του αναπνευστικού Ρυθμού, αύξηση του διαδερμικό διοξειδίου του άνθρακα, (οι άνωθεν αντισταθμιστικοι μηχανισμοί, συν την υπερλειτουργια των νεφρών) είναι κάτι φυσιολογικό και ΑΣΦΑΛΕΣ και ΟΛΑ τα παιδιά άνω των 2 ετών (ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ και με απειλές) πρέπει να το χρησιμοποιούν, να ετοιμάζεται να υποστεί τις συνέπειες της επικίνδυνης ανευθυνότητας του.

Το επαναλαμβάνω για να γίνει κατανοητό.
Όποιος Ιατρός ΛΕΕΙ (εκμεταλλευόμενοςτη τυφλή πίστη που έχει η πλειονότητα σε αυτή την επαγγελματική ιδιότητα) ότι οι απλές υφασμάτινες μάσκες ΜΗ ιατρικής χρήσης (που όμως προορίζονται για ιατρική χρήση, ήτοι προστασία και περιορισμού – ΨΕΥΔΩΣ-της διασποράς ενός ιού) είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ, θέτει σε πραγματικό κίνδυνο τα παιδιά (εις διπλούν εφόσον ο ιός ΔΕΝ αποτελεί κίνδυνο επ ουδενί)

Υ.Γ. και όποιος υπαινίσσεται ότι μάσκες ΜΗ πιστοποιημένες (όπως επιτάσσει η νομοθεσία για προϊόντα που έχουν ιατρικό σκοπό 》περιορισμό της διασποράς ιού και προστασία από μόλυνση), μη ελεγχόμενες, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ασφαλές και περιορίζουν διασπορά ιών και προστατεύουν από μολύνσεις, επίσης ΨΕΥΔΕΤΑΙ εις διπλούν.

Ένας ΣΩΦΡΩΝ ΓΟΝΕΑΣ που θέλει το ΒΈΛΤΙΣΤΟ για το παιδί του και δεν δίνει σε κανέναν δικαίωμα να του το στερήσει για οποιοδήποτε λόγο.

Νιck Κilο

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button