Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ μήνυσε τα μελη της Νεας Ταξης για τον Covid ως Γενοκτονία (Εγκλήματα κατα της Ανθρωπότητας)

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΗΝΥΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ!!! ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ!!!ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΚΡΌΑΣΗΣ!!
Με όλες τις αναφορές στα έγγραφα του διεθνούς δικαστηρίου.
💣 Ισχυρισμοί για διάπραξη
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ.
H Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών κατά Bill Gates, Melinda Gates, Anthony Fauci, Christina Grady, Tedros Adhanom, National Governors Association, CDC, WHO, Bill & Melinda Gates Foundation.
Η αμερικανική κυβέρνηση κατηγορεί αυτά τα άτομα και τις οργανώσεις για εγκλήματα πολέμου με την πρόθεση να διαπράξει μαζική γενοκτονία αποδυναμώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων και μετέπειτα εμβολιασμό.
Αυτά τα άτομα και οι οργανώσεις διέταξαν τον πληθυσμό να μείνει στο σπίτι, να φορέσει μάσκες, γάντια και να χρησιμοποιήσει την κοινωνική απόσταση προκειμένου να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο οι άνθρωποι δεν μπορούν να παράγουν αντισώματα που δημιουργούν συλλογική ανοσία κατά του ιού.
Το σχέδιο των κατηγορουμένων είναι να κάνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν κατά του Covid-19, το οποίο, με ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα σε άτομα που είναι απομονωμένα, θα οδηγήσει σε μαζικούς θανάτους.
Οι κατηγορούμενοι κατηγορούνται επίσης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για θανάτους που σχετίζονται με εμβολιασμούς και ιατρική κακοποίηση χιλιάδων παιδιών σε όλο τον κόσμο.
Οι κατηγορούμενοι ανακοίνωσαν δημόσια τα σχέδιά τους για μείωση του πληθυσμού και σφαγή ανθρώπων, που είναι γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου σε πλήρη παραβίαση τόσο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όσο και του διεθνούς δικαίου.
Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, η χρήση βιολογικών όπλων τόσο σε στρατιωτικούς όσο και σε πολιτικούς πληθυσμούς είναι ένα φρικτό έγκλημα πολέμου.Έγγραφα των ακροάσεων στο Διεθνές Δικαστήριο στην περίπτωση των διοργανωτών της καραντίνας και του μαζικού εμβολιασμού.
HRTI-20200427-00008 v. Bill & Melinda Gates, Anthony Fauci, Christine Grady, Tedros Adhanom, Nat. Διοικητικοί Σύλλογοι, CDC, ΠΟΥ, Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.
Ένα έγγραφο με τα εγκλήματα των κατηγορουμένων.
(20200427-HRTI-CDC)
Ειδοποίηση ακρόασης στους κατηγορουμένους.
(20200427-HRTI-GATES Et Al-ACCEPT & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ)
Ακροάσεις για την υπόθεση.
(20200427-HRTI-GATES κ.λπ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)
http://humanrightstribunal.international/?wpfb_dl=810 Βίντεο της ακρόασης.
Υπόθεση: HRTI-20200416-00009 εναντίον της οικογένειας Rothschild.
Έγγραφο που υποδεικνύει εγκλήματα.
(20200416-HRTI-ALL MEMBERS ROTHSCHILD FAMILY-ACCEPT & RESKNOWLEDGMENT)
Όλα τα μέλη της οικογένειας Rothschild κατηγορούνται για δουλεία σε όλες τις μορφές της.
Δείτε το αρχείο PDF που τελειώνει με “20200413-SOS-OAR-.pdf”
Ειδοποίηση ακρόασης στους κατηγορουμένους.
(20200416-HRTI-ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ROTHSCHILD ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοίνωση ακρόασης στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κατά όλων των μελών της οικογένειας Rothschild.

Χάρη στη Marina Evtushenko (

https://www.facebook.com/marina.evtushenko.16

) για τους συνδέσμους προς τα έγγραφα ακρόασης. Βρέθηκαν σύνδεσμοι από συμμετέχοντες στο φόρουμ. https://disclosureunion.forum2x2.ru/t5763-topic

http://humanrightstribunal.international/?page_id=288&fbclid=IwAR2ITxMyBBxSZIp4Z5gmMdBTHY97no12jyW83wHCPc5VHySw2KZCbIBrIMo
YΓ:Μηπως η τελετή ορκομωσίας του Biden θα είναι μια εκδήλωση μαζικής σύλληψης???

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button