Η καταστροφική πορεία της ΔΕΥΑΚ απο την Δήμαρχο Κέρκυρας ..Κατάπιε Φορτηγό η νεα υποχώρηση στην Ε.Ο..(Video)

Η Καταστροφική πορεία της ΔΕΥΑΚ απο την Δήμαρχο Κέρκυρας γίνεται σκόπιμα για να ερθει η Ιδιωτικοποίηση του Νερού στη Κέρκυρα..Δεκα εκατομμύρια αφησε η Υδραίου να χρωστά στη ΔΕΗ που έστειλε εξώδικο για την πληρωμή της αλλιώς θα κόψει το ρεύμα!!

Νεα υποχώρηση τμήματος του καρόδρομου και της κατ ονομα Εθνικής οδου στο Πέραμα ρούφηξε Φορτηγό!!!! Η Περιφερειάρχης κ.Κράτσα με τα μπουλούκια των Υποψηφίων εχουν ξεχάσει τις υποδομές στο οδικο δίκτιο με νέους δρόμους και την ποιότητα ζωης στο νησι και κυνηγούν τις καρέκλες της εξουσίας με παραμύθια.

Στην Παραλία του Υψου οι επαγγελματίες αναψαν φωτιές να κάψουν σκουπίδια και ξυλα μετα την αδιαφορία της Δημάρχου Κέρκυρας να την καθαρίσει ..Η εντεταλμένη της Δημάρχου κ.Ζερβού καθάρισε στην Παραλία μονο εξω απο την επιχείρηση του Ξαδέλφου της και αφησε την υπόλοιπη σε άθλιο χαλι με τους Τουρίστες να κάνουν σλάλομ στα εμπόδια και τα σκουπίδια.

Η αποχή στις εκλογές διπλασιάζει τα ποσοστά των κομμάτων ..Δειτε πως τους βολεύει ο Νόμος για τα Λευκά τα ακυρα και απέχοντες..Δεν είναι ΤΙΜΩΡΙΑ η αποχή…

ΔΕΙΤΕ την εκπομπή απο το amazonios TV σε σχολιασμό απο τον Δημοσιογράφο μας Χρόνη Προσαλέντη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button