Η Εστίαση και οι καφετέριες κλειστές και ανοικτή στα Ξενοδοχεία.Ο Θάνατος του Λιανεμπορίου.

Οταν οι Ομοσπονδίες Εμπορίου δέχονται να κοιμηθούν με τις κοτες και να κλείνουν ολα τα καταστήματα Λιανεμπορίου το σίγουρο είναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ τους…Το πρόβλημα δεν είναι ο ιός αλλα ο έλεγχος μας και να πάρουν Πολυεθνικές το κέρδος απο τα καταστήματα που κλείνουν βιαίως..

Τώρα που τα περισσότερα πεθαίνουν βγήκε ο ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΙΣ Γεωργιάδης να μας διαφημίσει οτι εκδίδεται ΦΕΚ να πουλάνε τα SUPER MARKET είδη κατ εξαίρεση.. Δηλαδή ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΧΑΛΙΑ Καλοριφέρ αερόθερμα κλπ

Τα Εστιατόρια και τα καφέ μπαρ τα ΞΕΣΚΙΣΑΝ για δεύτερη φορά και όπως το πάνε μέχρι την άνοιξη δεν θα υπάρχουν ούτε για δείγμα..Ομως οι ΜΑΓΚΕΣ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ εξαίρεσαν και άφησαν ανοικτά αυτό το διάστημα ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ και ΕΣΤΙΑΣΗ καθώς και τα ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ και ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ εντός των Ξενοδοχείων..Και οι συνδικαλιστές τα καταπίνουν ΟΛΑ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ???

Συνδικαλισταράδες της Υποταγής καθίστε εκει ΔΕΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ…Την βρίσκεται με τα ΑΔΙΚΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ μετρα ..Χαϊδεύετε και παρακαλάτε την ΔΙΑΣΤΡΕΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ …και ΚΛΕΙΝΕΤΕ τις ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ σας ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ σας…Συνεχίστε ετσι να μην μείνει ΚΑΝΕΝΑΣ..

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close