Η Χούντα του Μητσοτάκη με τροπολογία “γλυτώνει” τους λοιμωξιολόγους της Επιτροπής.

Εγινε και αυτο…Με τροπολογία που κατέθεσε ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ η Χούντα του Μητσοτάκη προσπαθεί να γλυτώσει Νομικά τους ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ λοιμωξιολόγους απο τις Φαρμακευτικές & την Κυβέρνηση και να εχουν το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ!!!

Δηλαδή με τις αποφάσεις τους ολη η ΙΑΤΡΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ με τους αλλοπρόσαλλές αποφάσεις τους κατ εντολή η δικές τους για να ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ολους τους Έλληνες και να διαλύσουν την Οικονομία και με τα Πειραματικά εμβόλια που ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ και θα ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ τους πολίτες δεν θα φταινε ολοι αυτοι και τους δίνει το Ακαταδίωκτο!!! Τι σου λένε? ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!

Η Κυβέρνηση της ΝΔ “εχωσε”  μέσα σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης την Τροπολογία και δίνεται ασυλία και αποφασίζεται ακαταδίωκτο για τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοιού Covid 19, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών

Όπως αναφέρει το άρθρο 4 της τροπολογίας: «Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορoνοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως άνω επιτροπή. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμηση ή εξύβριση».

Τα μέλη των Επιτροπών όχι μόνο δεν θα διώκονται, αλλά ούτε καν θα μπορεί ακόμη και η βουλή να τους εξετάσει για τις αποφάσεις τους σχετικά με τα μέτρα που αφορούν την πανδημία! Με λίγα λογια λίγες μέρες αφου διέρρευσαν τα πρακτικά σύμφωνα με τα οποία μελη της Κυβέρνησης και ο Μητσοτάκης εδιναν εντολές στους ειδικούς Λοιμωξιολόγους κλπ εφεραν τροπολογία με την οποία δεν θα καλούνται για εξηγήσεις καταθέσεις και απολογία για τίποτα!!!

Ολοι αυτοί που εκτελουν Δολοφονικές Εντολές και έχουμε Θανάτους Παραλύσεις εγκεφαλικά Αυτοκτονίες Διάλυση κάθε Οικογενειακού Προϋπολογισμού ΦΤΩΧΕΙΑ Ανεργία Κλείσιμο επιχειρήσεων Διάλυση της Πίστης κ.α  απο τις αποφάσεις τους είναι ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ κατα τον Μητσοτάκη και ολη την Πολιτική Συμμορία και τους απαλλάσσει με Τροπολογία που εφερε στη Βουλη!!! Μοιράζουν ΑΣΥΛΙΕΣ με Ντροπιαστική Τροπολογία!!!Ομολογούν δηλαδή την ΕΝΟΧΗ τους!!!

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ….ΑΣΥΛΙΑ και ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Ελληνες ξυπνάτε …Απο τα πληκτρολόγια δεν ερχεται η απελευθέρωση..Δεν γίνεται 14 μηνες ΦΥΛΑΚΙΣΗ και να συνεχιζεται αυτή η ΤΥΡΑΝΙΑ με απειλές για Τεστ και Εμβόλια για να σας πεθάνουν πριν την ωρα σας και εσείς να τα δέχεστε ολα αδιαμαρτύρητα!! Σας μετατρέπουν σε ανθρωποειδή Σκλάβους με ημερομηνία λήξης και δεν υπάρχει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Διεκδίκηση αλλα μια αδικαιολόγητη  Υποταγή..Καμιά Χούντα δεν έπεσε και οι πολίτες να κάθονται στο καναπέ τους να παρακολουθούν τα πληρωμένα Μεσα εξαπάτησης. Οσες έπεσαν οι πολίτες βγήκαν στους δρόμους και διεκδίκησαν την ελευθερία τους με το οποιο κοστος…

amazonios.net

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Μια τροπολογία που κάθε άλλο παρά ενισχύει την εμπιστοσύνη στην επιστημονική κοινότητα αλλά και στις σχέσεις που αυτή αναπτύσσει με την κυβερνητική εξουσία κατέθεσε σήμερα το υπουργείο Υγείας στην Βουλή. Σε αυτή προβλέπεται δικαστικό ακαταδίωκτο για τα μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων αλλά και της επιτροπής εμβολιασμού.

Η μεθοδολογία της κατάθεση της τροπολογίας είναι από μόνη της προβληματική. Κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον κώδικα δικαστικών υπαλλήλων που ψηφίζεται σήμερα αιφνιδιαστικά. Παράλληλα με διατάξεις για την λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων αλλά και την δυνατότητα εμβολιασμού από ιδιωτικά κέντρα.

Στο άρθρο 4 της τροοπολογίας προβλέπεται το εξής: «Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοίου Covid 19, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως ανω επιτροπών. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμιση ή εξύβριση».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θεσπίζεται ακαταδίωκτο όχι μόνον σχετικά με τυχόν δίωξη των μελών της επιτροπής. Επιπρόσθετα όμως απαγορευεται και η εξέτασή τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να εξεταστούν στο πλαίσιο μίας εισαγγελικής έρευνας ακόμη και αν είναι ζητούμενο η μαρτυρία τους για ένα ζήτημα υγειονομικού και δημόσιου ενδιαφέροντος. Για παράδειγμα γεννιέται ερώτημα για το αν θα μπορούν να εξεταστούν για τα όσα είπαν στην επιτροπή στο πλαίσιο μιας προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.

Είναι σαφές ότι η ρύθμιση αυτή έρχεται σε μία περίοδο που η αντιπολίτευση έχει απαιτήσει την δημοσιοποίηση των πρακτικών των επιτροπών. Επίσης έχει αποδώσει κατηγορίες στην κυβέρνηση για επιβολή αποφάσεων στις επιτροπές λοιμωξιολόγων, έχοντας εικάσει και την σύμφωνη γνώμη κάποιων μελών των επιτροπών σε αυτή την πρακτική. Παράλληλα σε μία περίοδο που αμφισβητείται έντονα η σχέση των επιτροπών αυτών με την κυβέρνηση και το αν ισχύει ο κυβερνητικός ισχυρισμός ότι υλοποιούνται οι κατευθύνσεις των επιτροπών λοιμωξιολόγων.

Πληροφοριες απο imerodromos.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Ο αγαπημένος αριθμός 9 της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Μας κυβερνούν αποκρυφιστές;”

  .
  https://attikanea.info/%ce%ba%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%ce%b1%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b1/

 2. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ………
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ……..
  ……………..

  ………………….
  Facemasks in the COVID-19 era: A health hypothesis.
  .
  Προσόψεις στην εποχή του COVID-19: Μια υπόθεση για την υγεία.
  .
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7680614/?fbclid=IwAR0JjZBJRZK_z_ErXGMhVrW0xwuY8Ef5M47PvFozlRwaIldj7NiMgJZbcBc
  .

  ————————————-
  Φυσιολογικές επιδράσεις
  .
  • Υποξαιμία
  • Υπερκαπνία
  • Δυσκολία στην αναπνοή
  • Αυξήστε τη συγκέντρωση γαλακτικού
  • Μείωση των επιπέδων pH
  • Οξύωση
  • Τοξικότητα
  • Φλεγμονή
  • Αυτο μόλυνση
  • Αύξηση του επιπέδου των ορμονών του στρες (αδρεναλίνη, νοραδρεναλίνη και κορτιζόλη)
  • Αυξημένη μυϊκή ένταση
  • Ανοσοκαταστολή

  .
  Ψυχολογική επίδραση
  .
  • Ενεργοποίηση της ανταπόκρισης στο άγχος «μάχης ή πτήσης»
  • Κατάσταση χρόνιου στρες
  • Φόβος
  • Διαταραχές της διάθεσης
  • Αυπνία
  • Κόπωση
  • Συμβιβαστική γνωστική απόδοση

  .
  Συνέπειες για την υγεία.
  .
  • Αυξημένη προδιάθεση για ιογενείς και λοιμώξεις
  • Πονοκέφαλοι
  • Άγχος
  • Κατάθλιψη
  • Υπέρταση
  • Καρδιαγγειακή νόσο
  • Καρκίνος
  • Διαβήτης
  • Νόσος του Alzheimer
  • Επιδείνωση υφιστάμενων παθήσεων και ασθενειών
  • Επιταχυνόμενη διαδικασία γήρανσης
  • Επιδείνωση της υγείας
  • Πρόωρη θνησιμότητα

  Εκτός από την υποξία και την υπερκαπνία, η αναπνοή μέσω υπολείμματος μάσκας υπολείμματα βακτηριακών και μικροβίων συστατικών στο εσωτερικό και το εξωτερικό στρώμα της μάσκας. Αυτά τα τοξικά συστατικά αναδημιουργούνται επανειλημμένα πίσω στο σώμα, προκαλώντας αυτο μόλυνση. Η αναπνοή μέσω μάσκας προσώπου αυξάνει επίσης τη θερμοκρασία και την υγρασία στο διάστημα μεταξύ του στόματος και της μάσκας, με αποτέλεσμα την απελευθέρωση τοξικών σωματιδίων από τα υλικά της μάσκας [1] , [2] , [19] , [26] , [35] , [36] ] . Σύμφωνα με μια συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, εκτιμήθηκαν ότι τα επίπεδα μόλυνσης από αερολύματα των προσώπων, συμπεριλαμβανομένων 13 έως 202.549 διαφορετικών ιων.

  ……..

  Συμπέρασμα
  .
  Οι υπάρχουσες επιστημονικές αποδείξεις αμφισβητούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της χρήσης μάσκας ως προληπτικής παρέμβασης για το COVID-19. Τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι τόσο οι ιατρικές όσο και οι μη ιατρικές μάσκες είναι αναποτελεσματικές για να εμποδίσουν τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο ιογενούς και μολυσματικής νόσου, όπως το SARS-CoV-2 και το COVID-19, υποστηρίζοντας κατά της χρήσης προσώπων. Η φθορά προσώπων έχει αποδειχθεί ότι έχει σημαντικές αρνητικές φυσιολογικές και ψυχολογικές επιπτώσεις. Αυτές περιλαμβάνουν υποξία, υπερκαπνία, δύσπνοια, αυξημένη οξύτητα και τοξικότητα, ενεργοποίηση του φόβου και απόκριση στο στρες, αύξηση των ορμονών του στρες, ανοσοκαταστολή, κόπωση, πονοκεφάλους, μείωση της γνωστικής απόδοσης, προδιάθεση για ιογενείς και μολυσματικές ασθένειες, χρόνιο στρες, άγχος και κατάθλιψη. Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες από τη χρήση μάσκας μπορεί να προκαλέσουν επιδείνωση της υγείας,ανάπτυξη και εξέλιξη χρόνιων παθήσεων και πρόωρου θανάτου. Οι κυβερνήσεις, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και οι οργανισμοί υγείας θα πρέπει να χρησιμοποιούν μια ευημερούσα και επιστημονική τεκμηριωμένη προσέγγιση όσον αφορά τη χρήση προσώπων, όταν η τελευταία θεωρείται προληπτική παρέμβαση για τη δημόσια υγεία.

  ΔΙΑΔΩΣΤΕ .ΤΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ-ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΩΝ.
  ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ….
  ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button