H κατάλυση των πάντων στη Λευκίμμη απο το Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση

008Δυνάμεις κατοχής για τον  περιορισμό των δικαιωμάτων του πολίτη. Απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών ΙΧ  Λεωφορείων και Φορτηγών….Εποπτεία με ελικόπτερο..Πλήρωσε Ελληνα πολίτη ΙΔΙΩΤΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟ 1 εκ ευρω να μεταφέρει τα “ΧΡΥΣΑ” ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ με συνοδεία περιπολικών κλούβας 15 Διμοιριών και ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ να ίπτανται κάθε μέρα μέχρι το απόγευμα!!!!Αλήθεια πόσο κοστίζουν όλα αυτά? Το βέβαιο είναι οτι τα πληρώνει ο κάθε Δημότης. Αυτόφωρα για τους πολίτες ως Στρατοδικεία…..Παράνομη εναπόθεση δεμάτων με σείμικτα σκουπίδια αντί υπολειμμάτων….Παράνομη χρησιμοποίηση του ΧΥΤΥ αφού έχει λήξει βάσει ΠΕΣΔΑ απο το 2017!!!

Ολα αυτά δια της βίας και της καταστολής με Περιφερειάρχη (Γαλιατσάτος) Βουλευτές (Παυλίδη και Βάκη) να καλύπτουν ολες αυτές τις παρανομίες σε βάρος των πολιτών με αστεία προσχήματα για να μαζευτούν τα σκουπίδια ενω ο ΠΕΣΔΑ προβλέπει οτι όταν δεν υπάρχει νόμιμος αποδέκτης μεταφέρονται στον πλησιέστερο Νομό έως ότου βρεθει.Το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης κόπηκε απο τον Δημαρχο κ Νικολούζο χωρίς να υπάρχει εναλλακτική λύση με αποτέλεσμα να διαλυθεί η Οικονομία του νησιού και το Τουριστικό προιον να υποβαθμιστεί.

Εγκλημα συνεχιζόμενο κατά του Περιβάλλοντος  με το να χρησιμοποιούν λακούβες…και καμία ενέργεια απο ολους για να κατασκευαστει άμεσα το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ!!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ….ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ….Οι κατοικοι δικαιολογημένα διαμαρτύρονται αλλα επικρατούν τα δήθεν νομιμοφανή μέτρα της ΣΥΡΙΖΟ ΧΟΥΝΤΑΣ……βαζοντας τους κατοικους σε εμφύλιο.

Σχέδιο τους να αδειοδοτήσουν ενα νεο ΧΥΤΑ και οχι ΧΥΤΥ μια ΧΑΒΟΥΖΑ στη λακουβα της Λευκίμμης και να συνεχιστεί το έγκλημα του Τεμπλονιου στη Λευκίμμη …Ηδη μας καταγγελουν οτι εκτός των σειμικτων δεμάτων πετάνε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…Ποιος τους ελέγχει? Οτι θέλουν κάνουν.Μηπως αφήνουν κανένα να δει τι γίνεται στη ΛΑΚΟΥΒΑ? Toση Δημοκρατια που ξεχειλίζει…ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΥΤΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ…Δεν υπάρχει επιτροπή ελέγχου!!!!!

Στο Τεμπλόνι συνεχίζουν να ρίχνουν ανεξέλεγκτα τα σκουπίδια στο Χωρο Δεματοποιησης και στο Χώρο του Κομπόστ φτιαχνοντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ 2 ακόμη κυτταρα όπως καταγγέλλει ο εκει συλλογος το 4ο και το 5ο !!!!!!!

Η “ΤΡΕΛΛΑ” τους δεν έχει τέλος..Κυβέρνηση ,ΔΗΜΟΣ ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ σε διαδικασία Διάλυσης της Κοινωνίας και του Νησιου…Είναι πολύ λίγοι και πολιτικά Ανίκανοι να διαχειριστουν το πρόβλημα.

ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ….

008

Στη Φωτό ο Χρόνης Προσαλέντης μπροστά απο τα ΜΑΤ στη διασταύρωση Περιφερειακού -Καβου-Λευκιμμης-Λιμανι

005

                                 Αμέτρητες ώρες πτήσης του ελικοπτέρου πάνω από τη Λευκίμμη που θα πληρώσει ο Κερκυραίος Δημότης

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button