Γυναίκα είχε κάνει τα υποχρεωτικά οφέλη με οξείδιο του γραφενίου ενώ ήταν έγκυος – Τώρα το μωρό της έχει μαγνητικό οφελος και πιάνει καλύτερα WiFi

Η μαμά είχε κάνει τα υποχρεωτικά οφέλη με οξείδιο του γραφενίου ενώ ήταν έγκυος – Τώρα το μωρό της έχει μαγνητικό οφελος και πιάνει καλύτερα WiFi- ΒΙΝΤΕΟ

Η μαμά είχε κάνει τα οφέλη με οξείδιο του γραφενίου ενώ ήταν έγκυος – Τώρα το μωρό της είναι μαγνητικό 💉🧲
Mommy Had The Graphene Oxide Shot While Pregnant – Now Her Baby Is Magnetic 💉🧲

Όταν γράφουμε για πολύ,  πολύ άρρωστους και άψυχους ειδικούς υγείας, δεν κάνουμε αστεία. Τα χιλιάρικα των ιατρών είναι η αμοιβή των άρρωστων να στέλνουν τα ανυποψίαστα θύματα τους, τους πελάτες τους, για ανακύκλωση. Kάποιες φορές είμαστε κυνικοί για να καλύψουμε την αηδία της γνωστής επιστήμης των κανιβάλων.

Η ιατρική τους δεν έχει απολύτως τίποτε από αυτό που μας δίδαξε ο Ιπποκράτης. Ψάξτε να διαβάσετε για τον όρκο του Ιπποκράτη, εκεί που ορκίζονται οι ειδικοί της σφαλιάρας.

Δεν επιτρέπουμε στην αηδία και το αίσχος της σημερινής ονομαζόμενης επιστήμης να νικήσει την ανθρώπινη θεική οντότητα και θα είμαστε εδώ όσο κρατήσει το έργο μας.

Εδώ πιο κάτω διαβάζετε τι έλεγαν οι ειδικοί ιατροί και ερευνητές στην μελέτη για την προστασία των έγκυων.

Ο εμβολιασμός των εγκύων προστατεύει το μωρό από τον Covid – μελέτη, πριν απο ένα έτος στην theguardian, γιατί τους πληρώνουν και τους ελέγχουν όλους να σας μεταλλάξουν ή να σας δολοφονήσουν, ή να σας αρρωστήσουν για να πλουτίσει ο μαμωνάς που έχουν μέσα τους.

Διαβάστε πιο κάτω τι γράφουν οι φίλοι απο τα ellinikahoaxes, το πρακτοριλίκι και το ψωμί τους έχει επιστημονικό υπόβαθρο. Καλό είναι να τους στείλουμε το άρθρο για δική τους έρευνα.

Όχι, τα εμβόλια για την COVID-19 ΔΕΝ μετατρέπουν το ανθρώπινο σώμα σε “μαγνήτη”

Pregnant women’s vaccination protects baby from Covid – study

 

korakas-news.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button