Γνώριζαν για την Τουρκική μεθόδευση για promo Turkaegean /Tουρκικό Αιγαίο και δεν έκαναν τίποτα!

Εκτός από απέραντο μπάχαλο και απέραντο φρενοκομείο, η ελληνική Κυβέρνηση πλέει και στα απέραντα ύδατα του ψεύδους. Η υπόθεση της μεθόδευσης της Τουρκίας με το Αιγαίο, το πρόμο της δηλαδή για το εμπορικό σήμα Turkaegean («τουρκικό Αιγαίο»), το οποίο κατοχυρώθηκε κανονικά και με τον (ευρωπαϊκό) νόμο, είναι μια τρανταχτή απόδειξη επ’ αυτού.

Και το ότι ακόμα δεν έχει παραιτηθεί κανένας και κυρίως ο αρμόδιος Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης (παρά μόνο διέταξε… ΕΔΕ!), στη δικαιοδοσία του οποίου (Υπουργείο Ανάπτυξης) είναι η διοικητική επιτροπή σημάτων που… έχασε το θέμα, είναι άλλη μια εξόφθαλμη επίδειξη αλαζονείας και κοροϊδίας.

Τα γεγονότα είναι σαφή και μιλούν από μόνα τους. Ήξεραν. Αλλά δεν έκαναν τίποτα για να εμποδίσουν την Τουρκία. Ακόμα και ο απλός κόσμος ήξερε τι συμβαίνει, αφού αρκούσε μια βόλτα στο διαδίκτυο, ή ακόμα και στην τηλεόραση για να ακούσει για το Turkaegean.

Ήδη από τον Νοέμβριο του 2021 είχαμε επισημάνει την προωθητική καμπάνια του τουρκικού Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και της τουρκικής Υπηρεσίας Τουρισμού, Προώθησης και Ανάπτυξης (TGA), η οποία περιλάμβανε χιλιάδες διαφημίσεις του «Turkaegean» σε Γερμανία, Ρωσία, Ολλανδία και Βέλγιο.

Ακόμα και στον ΣΚΑΪ έπαιξε την ίδια περίοδο το θέμα του «τουρκικού Αιγαίου»! Ακόμα και το φιλοκυβερνητικό «Βήμα» είχε κάνει αναφορά μήνες νωρίτερα! Βούιζε ο τόπος που λένε. Αλλά στο Μαξίμου και στα Υπουργεία του, ακούγονταν μόνο ο ύπνος του δικαίου…
olympia.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button