Για ανάγκη «περιορισμού των προσωπικών ελευθεριών» αποφάσισαν τα Ναζίδια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας..

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ολοκλήρωσε την 76η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (WHA) χωρίς να επικυρώσει μια νέα συνθήκη για την πανδημία ή τις προτεινόμενες τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) μετα  την αποδοχή των Κυβερνήσεων και της Ελληνικής για να αποφασίζουν περιορισμούς της Ελευθερίας μας με πρόφαση την Υγεία…Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση είναι έτοιμη να σκλαβώσει την Ανθρωπότητα με την υπογραφή των Κυβερνήσεων μας..

Οι  συναντήσεις, που πραγματοποιήθηκαν στην Γενεύη της Ελβετίας, περιελάμβαναν ανακοινώσεις για νέους φορείς του ΠΟΥ που δημιουργήθηκαν για να ανταποκριθούν σε πιθανές απειλές πανδημίας και νέες εκκλήσεις για «περιορισμό των προσωπικών ελευθεριών» σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την Υγεία που προετοιμάζουν.

Ο Γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους προέτρεψε τα κράτη μέλη να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία για την Συνθήκη Πανδημίας έως το 2024.

Μάλιστα το « κείμενο » της συνθήκης για την Πανδημία αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην WHA. Με 42 σελίδες, είναι πιο σύντομο από τα προηγούμενα προσχέδια που ξεπέρασαν τις 200 σελίδες και φαίνεται να έχει παγιώσει πολλές προηγούμενες προτάσεις που υποβλήθηκαν από τα διαπραγματευόμενα μέρη.

Τα μέλη ζητούν «να δοθεί προτεραιότητα σε ενέργειες που ενδέχεται να περιορίσουν τις ατομικές ελευθερίες»
Μία από τις πιο ανατριχιαστικές πτυχές του κειμένου των ΔΚΥ είναι το άρθρο 18, σχετικά με την «Επικοινωνία και την ευαισθητοποίηση του κοινού», σύμφωνα με τον ανεξάρτητο δημοσιογράφο James Roguski , ο οποίος είπε ότι το άρθρο «θα εξουσιοδοτούσε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να αντιμετωπίσει την λεγόμενη ψευδή, παραπλανητική, παραπληροφόρηση».

Το κείμενο του άρθρου 18 αναφέρει:

«Τα μέρη θα ενισχύσουν τον λόγο της ελεγχόμενης επιστήμης απο την Παρανοϊκή ΕΛΙΤ  της Δημόσιας υγείας και της πανδημίας στον πληθυσμό, καθώς και την πρόσβαση σε πληροφορίες για τις πανδημίες και τις επιπτώσεις τους, ενώ θα προωθήσουν την καταπολέμηση της ψευδούς παραπλανητικής, παραπληροφόρησης μέσω της προώθησης Διεθνούς συνεργασίας (σ.σ. Με άλλα λόγια θα υπάρξει Διεθνής κινητοποίηση σε όσες χώρες εγκρίνουν την επικείμενη Συνθήκη του ΠΟΥ -αυτονόητο πως η Ελλάδα θα είναι μία από αυτές- κατά της Ενημέρωσης, η οποία θα αναδεικνύει ενδεχόμενες παραλείψεις ακόμα και σκάνδαλα της πολιτικής που θα αποφασιστεί με πρόσχημα την Υγεία)».

Το άρθρο 18 ζητά «ενίσχυση της κοινότητας, κοινωνική ακρόαση και περιοδικές αναλύσεις και διαβουλεύσεις με οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και μέσα ενημέρωσης (σ.σ. ΟΛΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ)», «αποτελεσματικά μέτρα για την αύξηση της ψηφιακής παιδείας στον τομέα της υγείας» και «έρευνα κατά παραγόντων που εμποδίζουν την τήρηση των μέτρων δημόσιας υγείας και των κοινωνικών μέτρων σε μια πανδημία».

Ωστόσο, οι νέοι περιορισμοί που απορρέουν από την συνθήκη για την πανδημία ή/και τις τροποποιήσεις των ΔΚΥ δεν θα  περιορίζονται μόνο στον λόγο.

Ο Δρ. Abdulla Assiri , συμπρόεδρος της Ομάδας Εργασίας του ΠΟΥ για Τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας και αναπληρωτής Βοηθός Υπουργός Προληπτικής Υγείας της Σαουδικής Αραβίας, δήλωσε στην WHA:

«Η εφαρμογή του τροποποιημένου κειμένου θα επιτρέψει στα κράτη μέλη να ανιχνεύουν  να προλαμβάνουν και να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την Δημόσια Υγεία και να μειώνουν την πιθανότητα πανδημιών. Στην πραγματικότητα πρόκειται για Πανδημίες με οπλα Βιολογικά και τη νεα Τεχνολογία που θα χτυπάνε την Κοινωνία και θα Φυλακίζουν Ηλεκτρονικά τους Πολίτες..

 Οι  ατομικές ελευθερίες θα καταργούνται ενω θα επιβάλλονται υποχρεωτικά εμβολιασμοί για την μετατροπή των ανθρώπων σε σκλάβους..ενω θα συλλαμβάνονται οσοι αρνηθούν να υπακούσουν η θα απενεργοποιούνται οι κάρτες τους και το ΑΦΜ των πολιτών με κατάσχεση των περιουσιακών  στοιχείων..μεχρι και τη φυλάκιση τους σε Στρατόπεδα Υγείας…

Χούντα μεταμφιεσμένη σε Δημοκρατικά κόμματα ψηφίστε στις Εκλογές και θα τα ζήσετε ΟΛΑ….

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button