Φιαλίδια με αριθμούς για εμβολια πλασέμπο και ογκογονίδιο για ανάπτυξη καρκινου!!! (Video)

Στην επιφάνεια έβγαλε Νοσοκόμα απο Σλοβενία πως με αριθμούς ξεχωρίζουν τα φιαλίδια που ειναι εικονικα η εχουν ογκογονίδια που σχετίζονται με αδενοϊό και σε δυο χρόνια προκαλούν Καρκίνο μαλακών μορίων..

Στην καταγγελία της αναφέρει οτι  έχει παρακολουθήσει προσωπικά τον εμβολιασμό όλων των Πολιτικών και των Μεγιστάνων και ότι όλοι έλαβαν το εμβόλιο νούμερο 1 – πλασέμπο!!!!

Η αποκάλυψη αυτη ΣΚΑΝΔΑΛΟ ερχεται να επιβεβαιώσει το σχέδιο μετάδοσης ασθενειών στους λήπτες για μειωση πληθυσμού καθως και τον ελεγχο και μετατροπή του ανθρώπου σε Πειραματόζωο και σκλαβο με barcode για να κυκλοφορείς ως εμπόρευμα!!!

Επίσης επιβεβαιώνει οτι δια της ΒΙΑΣ θελουν το τρύπημα και σε κάποια δοση οποια η Νεα Τάξη αποφασίσει μπορεί να σε ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!

Δειτε το video που η Νοσοκόμα τα αποκαλύπτει!!! Ευτυχώς δεν πούλησαν ολοι την ψυχή τους στο χρήμα και τα αποκαλύπτουν..Βεβαια το video καταργήθηκε απο την πλατφόρμα του Youtube!!!

https://fb.watch/9sDiq0wrOV/

H Nοσοκομα εδειξε  τους κωδικούς των μπουκαλιών, που το καθένα περιείχε 1, 2 ή 3 ψηφία στον κωδικό, και στη συνέχεια εξήγησε τη σημασία αυτών των αριθμών. * Το νούμερο 1 είναι εικονικό φάρμακο, αλατούχο διάλυμα. Ο αριθμός 2 είναι ένα κλασικό μπουκάλι RNA. Ο αριθμός 3 είναι ένα στικ RNA που περιέχει το ογκο-γονίδιο που σχετίζεται με τον αδενοϊό, ο οποίος συμβάλλει στην ανάπτυξη καρκίνου.

Βεβαια τα πληρωμένα καναλια ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ δεν πρόκειται να σας τα δείξουν..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

  1. Να θυμηθουμε την πρωτη φορα που εφεραν τα εμ-βολια για τους αρχοντες,ποση φυλαξη ειχαν και τι αστυνομευση;Επικοινωνιακη μαλακια του Χαρδαλια;Ας το πιστεψουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button