Επέμβαση Εισαγγελέα για τα Νταμάρια στου Τρουμπέτα και δηλώσεις του κ.Ιωάννου Αντ.Περιβάλλοντος.(Video)

Επέμβαση του Εισαγγελέα Κέρκυρας για την δηθεν αποκατάσταση στο Χωρο των Νταμαριών Τρουμπέτα εχουμε οπως γνωστοποιήθηκε και στον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος κ.Σπ.Ιωάννου.

Μετα την εκπομπή μας στο AMAZONIOS TV και τις αποκαλυπτικές εικόνες φαίνεται ενα ΒΟΥΝΟ αμμοχάλικου που θα διερευνηθεί αν ειναι για αποκατάσταση η για παράνομη χρήση και πώληση..

Για το Θεμα της Πυλίδας Σωκρακίου και την αδειοδότηση Νταμαριού στον κ.Ευαγγέλου και εδω δόθηκε αδεια παρα την απόφαση του Συμβουλίου επικρατείας (2006) που μεσα στο Δικαστικό Σωμα συμμετείχε και η σημερινή Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Σακελαροπούλου οτι η περιοχή είναι ΚΟΡΕΣΜΕΝΗ!!!

Περαν αυτού παρ οτι δόθηκε αδεια δεν εγινε διαπλάτυνση του δρόμου ως θα όφειλαν Περιφέρεια και Ιδιώτη και είχαμε απίστευτη ταλαιπωρία και επικινδυνότητα διέλευσης των κατοίκων και των Τουριστών το προηγούμενο Καλοκαίρι…

Ετσι  ο επιχειρηματίας κατέβαζε βαρέλες προς το ΙΚΟΣ και ολοκλήρωσε την μετατροπή του Πράσινου σε ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ στην Πυλίδα Σωκρακίου Κέρκυρας ..

Ο δε ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και η Δήμαρχος κ Μερόπη Υδραίου παρα το αίτημα των κατοίκων Σωκρακίου και του Προέδρου του κ Δ. Μάνδυλα δεν εχει περάσει το θεμα προς συζήτηση ως θα όφειλαν και με την στάση τους αυτη αφηνουν να συνεχίζεται η Καταστροφή της Περιοχής δεν υποστηρίζουν τους Δημότες τους αλλα τα επιχειρηματικά-ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ  συμφέροντα..

Δειτε τις εικόνες καταστροφής σε Τρουμπέτα και Πυλίδα και τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη κ Ιωάννου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ AMAZONIOS TV

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button