Εμβολίασαν 17 παιδιά με αναπηρία και τα φυλάκισαν στα μπουντρούμια Νοσοκομείων. Βασανιστήρια σε αθώες ψυχές!!!

Η Κυβέρνηση εμβολίασε δεκαεπτά (17) παιδιά με 90% ΑΝΑΠΗΡΙΑ!!! Εκει πήγαν εκει που δεν μπορούν να αρνηθούν!!! Στα αδύναμα παιδιά με αναπηρία..Τους εβαλαν το τεχνητό ιό στο σώμα τους!!! Και μετα απο λίγες μέρες ολα είναι ΘΕΤΙΚΑ!!!
Αμεσως αρχισαν το σχέδιο ΑΡΠΑΓΗΣ τους…για να τα μεταφέρουν στα Μπουντρούμια των Νοσοκομείων της Αθήνας..Σαν τα ΖΩΑ!!!
Τα αντιμετωπίζουν ως ενήλικες με “λέπρα” !!! Και οχι σαν παιδιά με νοητική στέρηση και ειδικές ανάγκες!!!..τα εχουν κλειδώσει σε μπουντρούμια κελια παρατημένα και τους είπαν αν χρειαστούν κατι να χτυπάνε το κουδούνι!!!!
Μετέτρεψαν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες σε ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ..Τους έβαλαν το δηλητήριο με το ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ και ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ!!! Σε παιδιά με αναπηρίες που δεν εχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν!!! Τα παρουσιάζουν ως νοσηλεία covid 19 με το πρωτόκολλο της Λέπρας..χωρις να νοσούν χωρις να εχουν συμπτώματα..
Τα εβαλαν στα μπουντρούμια αφου πρώτα τους εκχυσαν τον τεχνητό ιό στο σώμα τους τα φυλάκισαν και παίζουν με τις αθώες ψυχές τους..
Τα εμβολίασαν με τα Πειραματικά τους Εμβόλια ως ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!!!
Διαβάστε εδω την ανάρτηση του Ανδρέα Αγγελή στο διαδίκτυο…..ΦΡΙΚΗ!! ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ!!
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ: 17 παιδιά με 90% αναπηρία βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες σε δύο κεντρικά νοσοκομεία της Αττικής.Πριν μία εβδομάδα εμβολιάστηκαν στη δομή που τα φιλοξενεί και μετά από λίγες ημέρες υποβλήθηκαν σε τέστ…
Βρέθηκαν θετικά χωρίς να εμφανίζουν συμπτώματα.
Μεταφέρθηκαν από τη δομή και μοιράστηκαν σε δύο νοσοκομεία…Τα έχουν κλείσει σε θαλάμους και η τύχη τους αγνοείται.Τα παιδιά αυτά δεν έχουν την ικανότητα να αυτοεξυπηρετηθούν και να επικοινωνήσουν…
Η νοητική τους ικανότητα είναι σαν μικρών παιδιών δύο ετών και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής… βάζοντας τα στους θαλάμους τους είπαν ότι εάν χρειαστούν κάτι να χτυπήσουν το κουδούνι…ΕΛΕΟΣ…
Εύχομαι…να μην θρηνήσουμε θύματα.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει…Κάνουμε ήδη ενέργειες προς την κατεύθυνση να βρούμε τους γονείς…αν και πολλά από τα παιδιά φαίνεται ότι δυστυχώς εχουν εγκαταληφθεί.Η ανθρώπινη αξία και αξιοπρέπεια έχει βυθιστεί στο βούρκο…
Χάσαμε το νόημα ύπαρξης μας…Αυτή τη στιγμή… είμαι..Ώρες ώρες… αναρωτιέμαι είμαστε ΆΝΘΡΩΠΟΙ??
Η υπόθεση έφτασε στα χερια του γνωστού Νομικού Νικου Αντωνιάδη που μάχεται με τα ερπετά του Συστήματος..Ετοιμάζει Διεθνή καταγγελία….και μηνύσεις..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

 1. Η μαρτυρία για την 60χρονη με διπλό επεισόδιο θρόμβων μετά τον εμβολιασμό με Astra Zeneca.

  Με πολύ αναλυτικό και περιγραφικό τρόπο μίλησε για τα τραγικά γεγονότα που οδήγησαν τελικά στο
  θάνατο την πεθερά του , μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Astra Zeneca, ο γαμπρός της άτυχης γυναίκας. .
  H 60 χρονη παρουσίασε, όπως είπε ο γαμπρός της, 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό της, πονοκεφάλους και θόλωση της όρασης, συμπτώματα που την οδήγησαν κατεπειγόντως στο νοσοκομείο « Γ. Γεννηματάς» .
  Δυστυχώς στη διάρκεια της εισαγωγής της που έγινε αρχικά με τη διάγνωση «εγκεφαλικού επεισοδίου», υπέστη και θρόμβωση κάτω άκρου. Έτσι εκτός από την κρανιο-ανάτρηση (διάνοιξη του κρανίου) υποβλήθηκε τελικά και σε ακρωτηριασμό κάτω άκρου.
  Στη συνέχεια η κατάστασή της επιδεινώθηκε και αφού παρέμεινε διασωληνωμένη για 18 μέρες, επήλθε τελικά το μοιραίο.

  https://www.youtube.com/watch?v=SBFn591ugUo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button