Εμποροι Σύλλογοι και Ομοσπονδία στη Πάτρα προς Μητσοτάκη: Θα χρειαστείτε 30 Διμοιρίες και βάλε. Ανοίγουμε με αντάρτικο!!

Είμαστε 10 εβδομάδες ΛΟΥΚΕΤΟ....Αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι

Οι πρώτες αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου των Πατρών για την εισήγηση των λοιμωξιολόγων και την υιοθέτησή της από την κυβέρνηση, να μην ισχύσει το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 5/4 στην Αχαΐα (και μαζί η απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων τα Σ/Κ), είναι γεμάτες οργή.

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας με ανάρτησή του κάνει λόγο για «πρωτοφανή εμπαιγμό» και αναφέρει ότι όλοι στην Αχαΐα νιώθουν «για μια ακόμη φορά το πειραματόζωο, ένας νομός μια αγορά που δεν λέει να ξεφύγει από το πολύμηνο lockdown» και καταφέρεται εναντίον της απόφασης της κυβέρνησης για άνοιγμα του λιανεμπορίου στην Αθήνα: «Την ίδια ώρα η πρωτεύουσα θα ανοίξει κανονικά από την προσεχή Δευτέρα παρά το τεράστιο ιικό φορτίο».

Η ανάρτηση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλογου Πάτρας:

Τα καταστήματα λιανικού εμπορίου για την περιοχή της Αχαΐας θα παραμείνουν κλειστά σύμφωνα με αναφορές της επιτροπής και της κυβέρνησης.Την ίδια ώρα η πρωτεύουσα (Αθήνα)  θα ανοίξει κανονικά από την προσεχή Δευτέρα παρά το τεράστιο ιικό φορτίο.Νιώθουμε για μια ακόμη φορά το πειραματόζωο, ένας νομός μια αγορά που δεν λέει να ξεφύγει από το πολύμηνο LockDown.

Νιώθουμε αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι μπροστά στον πρωτοφανή εμπαιγμό.Καλούμε τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση. Δεν αντέχουμε άλλο.

«Θα χρειαστείτε 30 διμοιρίες»

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.), Γιώργος Βαγενάς, λίγο πριν την οριστικοποίηση της απόφασης, είχε κάνει μια «πύρινη» ανάρτηση, με προειδοποιήσεις…

«Έτσι και αφήσετε την Αχαΐα κλειστή με την Πρωτεύουσα που φλέγεται ορθάνοικτη….ετοιμαστείτε για τρελά σχέδια .. Θα χρειαστείτε 30 διμοιρίες και βάλε..10 εβδομάδες λουκέτο..ήδη.. Είστε επικίνδυνοι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο πριν τις 2.30 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας.

Οι έμποροι προχωρούν σε “αντάρτικο” αφού αποφάσισαν να ανοίξουν κανονικά τα καταστήματά τους τη Δευτέρα, περιμένοντας τον κόσμο να ψωνίσει.

Μάλιστα, ξεκαθάρισαν ότι θα ανοίξουν χωρίς προσωπικό, ώστε να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στους εργαζόμενούς τους, σε περίπτωση που συμβούν παρελειπόμενα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Μετα την Πάτρα ανοίγουν τα μαγαζιά τους στην Πολίχνη παρα το κλείσιμο απο την Κυβέρνηση!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button