Eναντια στις εξορύξεις στο ξεπούλημα , στη λαθρομετανάστευση κ.α οι Πολίτες της Κέρκυρας

Δελτίο Τύπου των Ενεργών Ακομμάτιστων Πολιτών Κέρκυρας

Η Ανεξάρτητη κίνηση πολιτών Κέρκυρας (Ενεργοί Ακομμάτιστοι Πολίτες Κέρκυρας) εξέδωσε Δελτίο Τύπου…στο διαδικτυακό ιστότοπο της.

Ως Έλληνες Πολίτες και Δημότες των τριών Δήμων της Κέρκυρας και βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στο Νησί και γενικότερα στην Ελλάδα, μετά την διάσπαση των δήμων, τις Εθνικές εκλογές και αφού έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα που ανέλαβαν καθήκοντα τα τρία νέα Δημοτικά Συμβούλια δηλώνουμε ότι:
Είμαστε ενάντια σε κάθε ξεπούλημα
της περιουσίας μας που είτε έχει γίνει, ή είναι προγραματισμενο ή στοχεύεται να γίνει στο μέλλον.
Είμαστε ενάντια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων και σε οποιαδήποτε αλλοίωση η μόλυνση του περιβάλλοντος με σκοπό το κέρδος κάποιων.
Καταγγέλλουμε ότι η Κέρκυρα αν και είναι μια περιοχή που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην Ελληνική οικονομία λόγο του τουρισμού, έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της. Δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομέςκαι σχεδόν όλο το νησί βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης.
Το μεγάλο προβλημα των σκουπιδιών συνεχίζει να μας απασχολεί διότι θεωρούμε ότι η λύση που δόθηκε είναι προσωρινή και πολυέξοδη και δεν θα μπορέσει να μας καλύψει στους θερινούς μήνες που οι ανάγκες θα είναι πολλαπλάσιες. Θέση μας είναι μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων και παραγωγής ενέργειας, κάτι που μέχρι τώρα ακούμε μόνο στα λόγια.
Τα Διαπόντια Νησιά έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους και δεν υπάρχει καν η στοιχειώδης επικοινωνία με την Κέρκυρα αφού τα συμφέροντα δεν άφησαν να ενταχθεί τη γραμμή Διαποντιων Νήσων ένα πλοίο που να τηρεί τις προϋποθέσεις και να καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων!
Ως Έλληνες Κυρίαρχοι Αυτοχθονες Ιθαγενείς Πολιτες της Κερκυρας είμαστε αντίθετοι να δίνεται η Ιθαγένεια σε Αλλογενείς καθώς η Ιθαγένεια είναι γραμμή εξ Αίματος και δεν μπορεί να δοθεί με νομο παρά μόνο Κληρονομείται.
Δηλώνουμε ότι βάση απόφασης του ΣτΕ υπ’ Αρ. 120/2015 . (Β Τμήμα Διακ.) σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, πρόσφυγας είναι μόνο όποιος φεύγει από εμπόλεμη (ζώνη) χώρα και μεταφέρεται στην πρώτη ασφαλή χώρα. Οπότε όταν έχουμε εισροή στη χώρα από άτομα που έρχονται από 70 και πλεον χώρες που δεν συνορεύει η Ελλάδα, δεν μπορούμε να αποδεχτούμε κανέναν άλλο όρο εκτός του Λαθρομετανάστη και Λαθροεποικου οπότε όλοι πρέπει να συλληφθούν ως παρανόμως εισελθοντες στην χωρα και να απελαθούν άμεσα ταυτοχρονως δε να κλείσουν και να προστατευτούν τα ανεγνωρισμενα με διεθνεις συμβάσεις Εθνικα μας σύνορα.

Είμαστε ενάντια στη Μουσουλμανο-ποίηση της Ελλάδος και θεωρούμε ότι αυτή τη στιγμή βιώνουμε μια εμφανως πολυ καλα οργανωμενη και σαφως -αγνωστο απο που- χρηματοδοτουμενη εισβολή παρανομων άλλοφυλλων κι επικίνδυνων αλλοθρυσκων και μαλιστα με την συμπαρασταση κι αρωγη της “Εκκλησιας της Ελλαδος”, (βλεπε δηλωση αρχιεπισκοπου Ιερωνυμου περι διαθεσης ολων των ακινητων της εκκλησιας για την στεγασή τους) που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει ήδη εξελιχθεί στο μεγαλυτερο Εθνικό ζητημα της χωρας.
Είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού εναντίοντων Ελληνων που φτωχοποιουνται καθημερινά αυτοκτονούν και χάνουν τις περιουσίες τους, Στα Ελληνόπουλα που λιποθύμημουν στα σχολεία από από υποσιτισμό καθότι οι γονείς τους δεν εσπρατουν κανένα επίδομα.

Στους Έλληνες άστεγους που ζουν στους δρόμους χωρίς το κράτος ή η εκκλησία να τους παρεχει δωρεαν στεγη.
Στους γονείς που πεθαίνουν από απελπισία η αυτοκτονούν διότι δεν έχουν να πληρώσουν το φαγητό των παιδιών τους, το ρεύμα, το νερό, το ενοίκιο, γιατί βρέθηκαν άνεργοι και ούτε παίρνουν κάποιο επίδομα η δωρεάν παροχές οπως οι λαθρομεταναστες εισβολείς.
Είμαστε ενάντια στο ρατσισμό που βιώνει ο κάθε Έλληνας, στον ΟΑΕΔ, στη ΔΕΔΗΕ, στην ΑΑΔΕ στο Νοσοκομείο, στο Κράτος, που αυτή την στιγμή τον κάνει ξένο στον τόπο του μόνο και μόνο επειδή είναι Έλληνας.
Δηλώνουμε ότι είμαστε ενάντια στον εποικισμό της Ελλάδας και κατ’ επέκταση της Κέρκυρας από αλλοθρυσκους λαθρομετανάστες καθώς είναι άτομα αλλης νοοτροποπίας που δεν μορούν ούτε θέλουν να ενσωματωθούν στην κοινωνία μας.

Εκει όπου ζουν επικρατεί εγκληματικότητα, βιασμοί, μαχαιρώματα, κλοπές κ.τ.λ. Φέρνουν μαζί τους πολλές αρρώστιες που είχουν εκλείψει κι αποτελούν κινδύνο για τη δημόσια υγεία. Έχουν την γυναίκα ως αντικείμενο και βιάζουν μικρά παιδιά. Οπου ζουν θέλουν να επιβάλουν την δικιά τους κουλτούρα και θεωρούν όσους δεν είναι Μουσουλμάνοι εχθρούς τους. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι άντρες σε στρατεύσιμη ηλικία και καθως καταστρέφουν τα ενγραφα τους δεν γνωρίζει κανεις ούτε ποιοί είναι ούτε από προέρχονται.

Θεωρούμε ότι ως πολίτες κι ως ψηφοφόροι εξαπατήθηκαμε και από την Ελληνική Κυβέρνηση και τους τοπικούς Άρχοντες. Προεκλογικα ΔΕΝ μας ζήτησαν να εγκρίνουμε με την ψήφο μας όλα αυτά που κάνουν τώρα πράξη. Έχουν αθετήσει τις υποσχέσεις τους απέναντι μας και καταπατουν τον ορκο τους διαπρατοντας εσχατη προδοσια!
Καλούμε όλους τους Κερκυραιους Πολίτες που νιώθουν το ίδιο, να ενωθούν μαζί μας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να προσταστατεύσουμε τα δικαιώματά μας τις περιουσίες μας και το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας!

ΚΕΡΚΥΡΑ 26/12/2019
ΕΝΕΡΓΟΊ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button