Eισαι προετοιμασμένος για το Χάος που έρχεται?

χαοσΤου Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Είναι πολλές φορές που δεν μπορείς να μιλήσεις η να πεις τα πράγματα με το πραγματικό τους όνομα για πολλούς και διάφορους λόγους. Αυτό που θέλω να σας περιγράψω όμως τώρα θα το περιγράψω όσο μπορώ πιο ‘ήρεμα» και χωρίς να μπορώ να πω περισσότερα αφού έτσι και αλλιώς όλοι θα διαβάσετε τον τίτλο, λίγοι θα μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το κείμενο αλλά και απ όσους θα μπείτε στον κόπο να το διαβάσετε λίγοι θα είναι εκείνοι που θα καταλάβουν τι κρύβει πέρα από τα βασικά… 

 Για να αρχίσουμε από τα βασικά. Αν έχετε…
οποιαδήποτε μετρητά σε λογαριασμό τραπέζης, πάτε και να το πάρετε τώρα ΑΜΕΣΩΣ !!!! Ακόμα και με τα Capital control μπορείτε να τα σηκώσετε λίγα λίγα δεν μας έχει μείνει πολύ καιρός. Στην συνέχεια αγοράστε τρόφιμα για τουλάχιστον έξη μήνες! Η συντριβή της παγκόσμιας αγοράς είναι κυριολεκτικά προ των πυλών!     
 Η ενεργειακή ανωμαλία που έχει προκληθεί στον πλανήτη μας έχει φτάσει πια στο όριο της μη αναστρέψιμης μεταβολής! Αυτό που θα σας πω είμαι σίγουρος ότι πολλοί λίγοι θα το καταλάβουν αλλά οφείλω να το πω! Τα «αθώα» τατουάζ που φέρει μεγάλο μέρος του πληθυσμού πια είναι ο μοχλός εκκίνησης της ενεργειακής ανωμαλίας και της επικείμενης καταστροφής! Για όσους θέλουν να το ψάξουν λίγο περισσότερο μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες  ΕΔΩ.  

 Η επόμενη ενέργεια που έχει αποσυντονίσει εντελώς τα ενεργειακά παιδεία, είναι η μετακίνηση μαζών από λαθρομετανάστες, στο όνομα του πολέμου που οι ίδιοι δημιουργούν! Στο χωρίο μου το λένε Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει….  Ειδικά να ξέρετε, ότι θα επιταχυνθούν οι εξελίξεις αν στον ευλογημένο αυτό τόπο στην Κρήτη, πατήσουν το πόδι τους οι «Μολυσμένοι» λαθρομετανάστες! Θυμηθείτε με…  

 Στην Αμερική δίνω πιθανότητες το πολύ 20% να γίνουν εκλογές! Δεν έχετε καταλάβει ακόμα γιατί; Όλα ήταν στημένα και το «έργο» δεν τους βγαίνει όσο και αν μπορούν να αλλιώσουν το αποτέλεσμα μέσα στους υπολογιστές, όπως έχουν κάνει και σε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις στην χώρα μας. Το σενάριο τώρα θέλει, κοινωνικές αναταραχές, λόγο φυλετικών προβλημάτων οι οποίες θα πυροδοτηθούν, από δολοφονίες νέγρων από αστυνομικούς και της επικείμενης οικονομικής κατάρρευσης των ΗΠΑ. Εν μέσο τέτοιων προβλημάτων και έντασης με την Κίνα, η εκλογές θα αναβληθούν για εύλογο χρονικό διάστημα και ο Μπάρακ Ομπάμα θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του για όσο χρειαστεί να φέρει εις πέρας το «θεάρεστο» έργο του.

 
 Νομίζετε πως όλα αυτά θα γίνουν και θα χάσει η ελίτ… γελάστε για ακόμα μια φορά! Όλα είναι σκηνοθετημένα και δουλεύουν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι! Μια οικονομική κατάρρευση χρειάζεται και βοηθάει τον καπιταλισμό για να επιβάλει τον ψηφιακό χρήμα! Τον πλήρη έλεγχο του εμπορείου και του πλούτου, όπως τον ορίζει το σύστημα! Γατί ο πλούτος θα αποδειχθεί στις μέρες μας κρύβετε αλλού και με εντελώς διαφορετική έννοια… (Λίγο ακόμα υπομονή και θα δείτε)   
 Όπως έχει πει και ο Ησίοδος 700χρ ΠΧ «Όλα τα έχουν προβλέψει εκτός από την οργή του Θεού»

    
 Τα γεγονότα θα είναι καταιγιστικά και πολύπλευρα. Οικονομικής φύσεως, θα υπάρχουν ένοπλες συγκρούσεις, με χρήση πυρηνικών, γεωλογικά φαινόμενα με σεισμούς πρωτόγνωρους για τον σύγχρονο άνθρωπο, καιρικά φαινόμενα απίστευτης έντασης και διάρκειας. Η αρχαία ελληνική λέξη χάος, θα φαντάζει παιδικό λούνα παρκ μπροστά σε αυτά που θα λαμβάνουν χώρα καθημερινά και θα μαθαίνουμε απ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη καθημερινά!   
 Μέχρι που κάποια στιγμή θα συμβεί το αναπάντεχο …. 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button