Δυναμική επίθεση από Τραμπ στους Νεοταξίτες..Εθελοντικό το εμβόλιο ,απέσυρε την χρηματοδότηση Π.Ο.Υ & ακύρωση του ID 2020

Ξυπνάτε Έλληνες και Κύπριοι και δείτε…Ενώ τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης δουλεύουν ακούραστα για να κάνουν τον Donald Trump να φαίνεται σαν καραγκιόζης γιατί έτσι επιθυμούν οι λωποδύτες του πλανήτη…την τελευταία εβδομάδα ο πρόεδρος Τραμπ έκανε τα εξής, αλλά μάλλον δεν θα τ ακούσετε γιατί το 96% των καναλιών διοικείται από αυτούς.Γι ‘ αυτό σας τα παραθέτω μήπως και τα εμπεδώσετε:

1. Έκανε τα εμβόλια εθελοντικά όχι υποχρεωτικά.Ο στρατός θα ελέγξει την καθαρότητα τους και θα τα διανέμει όπου χρειάζεται.

2. Απέσυρε την χρηματοδότηση του Π.Ο.Υ. για ΠΑΝΤΑ και ζητά έρευνα για τις λειτουργίες του.

3. Ακυρώθηκε το νομοσχέδιο HR 6666, γνωστό ως Νόμος Covid-19, που αποτέλεσε την βάση για το έργο διάγνωσης και παρακολούθησης του Bill Gates,
το οποίο ακυρώθηκε επίσης

4. Ακυρώθηκε το έργο Bill Gates γνωστό ως ID2020

5. Άνοιξε μια πλατφόρμα καταγγελιών για να αναφέρουν λογοκρισία στο Facebook, το Twitter και στο YouTube.
To ξεπέρασαν τα παράπονα. Πήραν τα στοιχεία.

6. Σταμάτησε το 5G rollout σε όλες τις ΗΠΑ

7. Εκτελεστική εντολή για επανέναρξη των κρατών : Οι κυβερνήτες που αρνούνται να ξανανοίξουν θα μηνυθούν.

8. Εκτέλεση παραγγελίας για την W.H. για να αναλάβει όλα τα Ηλεκτρολογικά Δίκτυα: Το οποίο
θα περιλαμβάνει διακομιστές Internet, συστήματα ραδιοτηλεοπτικών συστημάτων, Ηλεκτρονικά συστήματα.
“Κόκκινη Σημαία”

9. Διακηρύσσει τους τόπους λατρείας Απαραίτητους!!! Μερικοί δήμαρχοι βάζουν πρόστιμα στον κόσμο επειδή πηγαίνουν στην εκκλησία.

10. Χειροκρότησε την Αυστραλία και 116 χώρες επειδή επέμεναν σε ένα ανιχνευτή της Κίνας στην εξάπλωση του Covid-19 παρά τις αρκετές απειλές από την Κίνα.

Και η καλή δουλειά συνεχίζει να έρχεται. Το Gold backed standard είναι στον αγωγό και γίνεται λόγος για Nesara / Gesara.Ο άνθρωπος έχει κότσια!

Οι κυβερνήτες Ελλάδας και Κύπρου είναι απλά πιόνια στους Παγκοσμιοποιητές και κάθε άλλο από Έλληνες είναι. Ήρθε η ώρα να καθαρίσουμε τον τόπο μας και να αρχίσει να κυλά πάλι το Ελληνικό αίμα.

Ανάρτηση από

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close