Δημοσίευμα του 2009 για την Pfizer..Πρόστιμο 2,3 δισ. για παρενέργειες φαρμάκου της.

Αναδημοσιεύουμε την είδηση για την Εταιρεία που διάλεξε ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και η παρέα του να επιλέξει για να αγοράσει 25.000.000 εκ δόσεις εμβολίου για την πρώτη φάση. Γιατί θα υπάρχουν ακόμη 5 φάσεις μέχρι να σιγουρευτούν οτι θα μας εξολοθρεύσουν.

Πολύ αξιόπιστη εταιρεία διάλεξε ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!!! Κατ ευθείαν εισιτήριο για την έξοδο σας…απο τον Κόσμο. Αλλωστε την χρηματοδοτεί η εγγύηση για την μείωση του πληθυσμού Bill Gates !!

Τρέχτε προβατάκια για τα Τεστ και η Ελλάδα σε ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ διαρκείας!! Και μετά μην τον είδατε τον ΠΑΝΑΓΗ!!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΒΗΜΑ Δημοσιεύτηκε στις 02/12/2009 ωρα 18.55

Πρόστιμο 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα αναγκαστεί να καταβάλει η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Pfizer, καθώς πραγματοποιήθηκαν εις βάρος της καταγγελίες για «δόλιες εμπορικές πρακτικές»«Πρόκειται για το υψηλότερο πρόστιμο που επιβλήθηκε ποτέ από την αμερικανική Δικαιοσύνη στον τομέα της υγείας», ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Οι δόλιες εμπορικές πρακτικές αφορούν το αντιφλεγμονώδες Bextra της Pfizer, το οποίο είχε αποσυρθεί από την αγορά το 2005 λόγω ανησυχιών για την δημιουργία παρενεργειών ιδιαίτερα στην καρδιά. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η Pfizer «προώθησε το Bextra για πολλές χρήσεις και δόσεις τις οποίες ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) είχε αρνηθεί να πιστοποιήσει λόγω κινδύνων που συνδέονται με αυτό το αντιφλεγμονώδες».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

PFIZER.. Η εταιρεία που έστειλε στο θάνατο παιδιά στην Νιγηρία θέλει να μας σώσει με το εμβόλιο της.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close