Δικ.Νουζέλας: Διαπραχθηκε δόλια το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων απο Χαρδαλιά& Τσιόρδα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ Δικηγόρος: Διαπράχθηκε δόλια το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων από Χαρδαλιά & Τσιόρδα ! ! ! Oφείλει λοιπόν η Δικαιοσύνη να διερευνήσει την τυχόν διάπραξη ποινικών αδικημάτων….

Τα αλλοιωμένα κατά γενική παραδοχή στατιστικά στοιχεία που ανακοινώνουν οι κκ Χαρδαλιάς & Τσιορδας τρομοκρατώντας φοβίζοντας σε καθημερινή βάση υπέρμετρα την κοινή γνώμη έχουν αμφισβητηθεί έντονα.

Υπήρξε αντίλογος και αντιρρήσεις έγκριτων Λοιμωξιολόγων και επιδημιολόγων μελών της ιατρικής κοινότητας που αντέξαμε και διαπρέπουν πουν στο εξωτερικό.

Η πανδημία αποτελεί κίνδυνο για την δημόσια υγεία χρειάζεται προφύλαξη πρόνοια αλλά και ισχυρό ΕΣΥΑ πλην όμως η πραγματικότητα έχει όπως φαίνεται διογκωθεί.

Με συνυπαιτιότητα των ΜΜΕ που επιχορηγήθηκαν επιδοτήθηκαν και πληρώθηκαν με 20 εκ € συνολικά να προβάλλουν με μονομέρεια το moto ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Πολλοί θάνατοι οφείλονται σε πνευμονία εγκεφαλικά η αλλά παθολογικά αίτια
Κλασσική περίπτωση ο θάνατος του πρώην  Υπουργού Υγείας Των Κυβερνησεων ΠΑΣΟΚ Κρεμαστινου και η επίσημη διάψευση από τον βουλευτή κ Γ. Λοβερδο.

Ο μέσος όρος των θανόντων 73 έτη.Οι περισσότεροι είχαν υποκείμενα νοσήματα.Εν τω μεταξύ ο μακροχρόνιος αναγκαστικός εγκλεισμός προκάλεσε σοβαρά ψυχικά και καρδιαγγειακα νοσήματα λόγω και των δυσμενών οικονομικών επιπτώσεων και της απώλειας θέσεων εργασίας

Η Κυβέρνηση εξέλαβε την εξάπλωση του covid 19 και το γενικό lock down ως χρυσή ευκαιρία συρρίκνωσης, απενεργοποίησης και αναστολής σχεδόν περιφρόνησης ατομικών συνταγματικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Oφείλει λοιπόν η Δικαιοσύνη να διερευνήσει την τυχόν διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button