Δεν έγινε η Επανάσταση του Βιτάλη .Εξήντα άτομα στο Σύνταγμα και η Αστυνομία τον μάζεψε και τον απομάκρυνε.

Αδέλφια μου Έλληνες! Ήλθε η ώρα! Στις 03/09/20 και 12 το μεσημέρι σήμερα! Σύνταγμα Αθήνα! ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ! Πάμε να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω! Αυτό ήταν το τελευταίο post πριν την συγκέντρωση στο Σύνταγμα για να ανατρέψουν την Κυβέρνηση και να πάρουν τα κλειδιά της Βουλής.

Ο κατ απονομή Στρατηγός Βιτάλης πήγε στον Φρούραρχο της Βουλής να του επιδώσει επιστολή να του παραδώσει τη Βουλή και την Διακυβέρνηση της Χώρας και βέβαια αυτός τον γείωσε κανονικά.Στη συνέχεια κατέβηκε στην Πλατεία Συντάγματος και κάπνισε το τσιγάρο του λεγοντας για PLAN Β το επόμενο διάστημα..Οι οπαδοί του τα έβαλαν μαζί του για την αποτυχία της συγκέντρωσης.

To κίνημα Βιτάλη θα είχε περισσότερους στο Σύνταγμα αν δεν σταματούσαν κάποια λεωφορεία που έρχονταν για αυτή την συγκέντρωση-Εθνοσυνέλευση οπως ανέφεραν οπαδοί του. Σημασία όμως δεν έχει μόνο ο αριθμός των παρόντων αλλά αν ο τρόπος αυτός ήταν σωστός για να αναλάβουν την εξουσία.

Το σχέδιο του Βιτάλη και όσους τον ακολουθούν ήταν να μπει στη Βουλή με 51 εκπρόσωπους από κάθε Νομό (ο 52ος που ηταν?) και ο Φρούραρχος να του παραδώσει τα κλειδιά και να συνεδριάσουν και να επικυρώσουν Νέο Σύνταγμα. Μάλιστα είπε στον Φρούραρχο  ότι θα περιμένει ως τις τρεις το μεσημέρι και ότι οφείλει να υπακούσει στην εντολή του ως αρχηγού που ηγείται του Ανώτατου Συστατικού Πυλώνα της Ελληνικής Πολιτείας..

Φυσικά ο Φρούραρχος τον γείωσε κανονικά και λίγο μετά όπως μπορείτε να δείτε στο video & στην Φωτό  Αστυνομικοί τον μάζεψαν και τον απομάκρυναν από την πλατεία Συντάγματος.Τον πήραν οι Αστυνομικοί για παράβαση του Νόμου 4703/20 των συγκεντρώσεων? Προέκυψε κάτι άλλο? Μέχρι στιγμής αυτό δεν έγινε γνωστό.

Εικονα απο Απ. Δεσποινιάδη (facebook)  Επεξεργασια amazonios.net

Διαβάστε τι επέδωσε στον Φρούραρχο .Έτσι γίνονται οι Επαναστάσεις και η ανατροπή της Κυβέρνησης?? ..Φοβερό σχέδιο..Και ο Μητσοτάκης θα “φοβόταν” και θα έδινε τα κλειδιά να συνεδριάσουν και να παραλάβουν την εξουσία!!!…Πραγματικα απορούμε για το σχέδιο αυτό και για αυτούς που τον ακολουθούν…Η Επανάσταση ερχεται από μόνη της ..Το πραξικόπημα δεν προαναγγέλεται..Η ίδια η βάναυση πολιτική κατά των πολιτών και τα παρανοϊκά σχέδια που εφαρμόζουν τα Πουλημένα Καθάρματα θα σηκώσουν  το κύμα της οργής .Κοντά είμαστε άλλα δεν ήξερε τι ώρα περνάει η Επανάσταση ο Βιτάλης..

Κατανοούμε κάθε ελπίδα που έχει ο Ελληνας για να απελευθερωθεί η χώρα από τα Καθάρματα που κυβερνούν αλλά χρειάζεται σοβαρότητα και στοχευμένες  κινήσεις από αυτούς που έχουν ορκιστεί να  φυλάτουν το Σύνταγμα για την ανατροπή Καθεστώτων..η απο τον Λαό. Πόσο μάλλον για αυτές τις  μαριονέτες που εκτελουν εντολές της Παγκόσμιας ΑΛΗΤΕΙΑΣ και ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ ΤΥΠΩΝ που θέλουν να ελέγξουν την ανθρωπότητα και να μειώσουν τον πληθυσμό.Η κίνηση Βιτάλη απογοήτευσε όσους είχαν Ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξει κάτι ..

Ολοι οι νοήμονες περιμένουμε και θέλουμε αυτή την αλλαγή η οποία θα έρθει στην ώρα της έστω με πολύ καθυστέρηση..Τα γεγονότα θα τρέξουν ραγδαία στο επόμενο διάστημα.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΤΑΛΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ.ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Επανάσταση ετοιμάζει για την Πέμπτη στο Σύνταγμα ο κατ απονομή Στρατηγός Βιτάλης!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close