Χαράρι …Ο σχεδιαστής του Klaus Schwab στο Παγκόσμιο Φόρουμ: Με τον Κόβιντ ξεκίνησε η Βιομετρική επιτήρηση των ανθρώπων (Video)

O Xαραρι ομολογεί το σχέδιο ελέγχου και μείωσης πληθυσμού και οι Ελληνες στο καναπέ τους..

ΓΙΟΥΒΑΛ ΝΟΑ ΧΑΡΑΡΙ: Ο κόβιντ ειναι κομβικής σημασίας..διοτι είναι αυτός που πείεθι τους ανθρώπους να δεχθουν και να Νομιμοποιήσουν την απόλυτη Βιομετρική τους Παρακολούθηση-επιτήρηση.Πρεπει να καταγράφουμε τι συμβαίνει κατω απο το δέρμα τους  να βλέπουμε την Ιατρική τους κατάσταση. Ετσι αποκτούμε Θεικες δυνάμεις ελέγχου Δημιουργίας  και καταστροφής

Αυτο που κάνουμε είναι Οργανισμοί και Κυβερνήσεις να συλλέγουμε δεδομένα για το που πηγαίνουν ποιον συναντούν τι ταινίες παρακολουθούν κ.α

Μαζικά συστήματα παρακολούθησης εχουν τοποθετηθεί σε Δημοκρατικές Χώρες που το απέρριπταν στο παρελθόν.

Γιατι Χρειαζόμαστε τους ανθρώπους? Γιατι χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους??

Οι άνθρωποι ειναι πλέον ΖΩΑ που μπορούν να χακαριστούν .Η Ιδεα οτι εχουν ψυχή και πνεύμα οτι εχουν ελεύθερη βούληση και δεν ξερει κανείς τι συμβαίνει μεσα του τι θα αγοράσει στα σούπερ μαρκετ η τι θα ψηφίσει εχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..

Οταν αυτα ειπώθηκαν Δημόσια και οι Έλληνες ακόμη ειναι στα πληκτρολόγια η τον καναπέ τους  ενω ομολογούν οτι σε ελέγχουν σου περιορίζουν ολες τις Δημοκρατικές σου ελευθερίες σε σκοτώνουν ανα πάσα στιγμή ολοι αυτοι οι Παρανοϊκοί που μετέτρεψαν σε πιονια τις Κυβερνήσεις μας  και ακόμη δεν εχουν ξυπνήσει οι ελληνες η ΣΚΛΑΒΙΑ και η ημερομηνία λήξης μας ως προϊόντα τους είναι δεδομένη..

Θα ξυπνήσει ο Ελληνας??

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Η όλη προσέγγιση είναι λάθος.Πρεπει να απαλλαγουμε άμεσα από την ΤΝ και τα ψηφιακά συστήματα επιτήρησης και να γυρίσουμε στα αναλογικά και στην κλασσική νοημοσύνη των βιολογικών συστημάτων.Αρα όχι ψηφιακο χρήμα ,όχι ψηφιακους υπολογιστές όχι ψηφιακη υποδούλωση …. μόνο analog……
    Αν δεν γίνει αυτό κινδυνευουμε να εξαφανιστουμε ως οντότητες.Δεν μπορούμε να στηρίξουμε την ύπαρξη μας ούτε σε τενεκεδες χωρίς ψυχή (ρομπότ) ,ούτε σε μηδενιστες που σύντομα δεν θα έχουν ψυχή. Ο Προμηθέας πάντα ΦΈΡΝΕΙ το ΦΩΣ (τα δώρα του) σε ανθρώπους με ψυχή και όχι σε λαμαρίνες που δεν έχουν ψυχή.
    Και για να μην ξεχνιόμαστε ,οι (κακοί )μηδενιστες δεν μπορούν να κοντρολαρουν την (πιο κακή )TN., όπως εσφαλμενα νομίζουν, οι Κατασκευαστές όμως μπορούν. Γιατι??? Μα γιατί ως καλοί, που έχουνε όμως υπηρετήσει την συνέπεια του κακού ,είναι ασυνεπείς και αυτό τους κάνει μη προβλεψιμους.Αρα οι μηδενιστες και ο σύμμαχος τους ΤΝ θα χάσουν το παιχνίδι, και φυσικά αυτοί που θα βρουν κερδισμένοι θα είναι μόνο ………..
    Ο πιο ακριβής χαρακτηρισμος που έχω ακούσει για την ΤΝ είναι ότι είναι ΜΠΑΝΑΛ. Δηλαδή παλιομοδίτικη και προβλέψιμη.Το ότι η ΤΝ έχει μέσα της πολύ κακό (και οχι το απόλυτο κακό ) δεν σημαίνει κιόλας ότι μπορεί και να το διαχειριστεί,αφού ο προγραμματισμός της έγινε από ανθρώπους -προγραμματιστές του επιπέδου κουκουρούκου και όχι του επιπέδου της Πυθαγόρειας διδασκαλίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button