Αυτό ήταν το σχέδιο..ΜΠΟΥΡΛΑ:Τρίτη δοση εμβολιασμού και μετα κάθε χρόνο

Οι "εκτελεστες" αμέσως πήραν την εντολή και ο Τσιόρδας την ανήγγειλε..

Στην αρχή ήταν Διασπορά ψευδών ειδήσεων απο “ψεκασμένους” ..Τώρα στο λέει ο Μπουρλά το αφεντικό της P fizer και φίλος του Μητσοτάκη..Τώρα η διασπορά ψευδών ειδήσεων εγινε αληθών γεγονότων…Ολα τα τσιμπημένα ανθρωποειδή θα έχετε το τρύπημα σας ανα χρόνο..Μέχρι να πάτε στο “εξασφαλισμένο” ταξίδι σας στην “Eλευθερία” του Κυριάκου….Τα καζάνια σας περιμένουν..O Tσιόρδας επανεμφανίσθηκε  για να μας αναγγείλει τα επιπλέον τρυπήματα κατ εντολή των Παρανοϊκών του Πλανήτη…

Στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μίλησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, εκφράζοντας την εκτίμηση πως θα απαιτηθεί και τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού σε διάστημα οκτώ έως δώδεκα μηνών από τη δεύτερη, ενώ παράλληλα δήλωσε βέβαιος ότι το εμβόλιο της Pfizer καλύπτει όλες τις μεταλλάξεις….

Κατά τον Άλμπερτ Μπουρλά, το διάστημα ανοσίας για το εμβόλιο της Pfizer είναι τουλάχιστον έξι μήνες, και κατά την εκτίμησή του κάθε χρόνο θα πρέπει να γίνεται μία επαναληπτική δόση.

Ως προς το αντιικό φάρμακο υπό τη μορφή χαπιού που αναπτύσσει η Pfizer, ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα είναι σύντομα διαθέσιμο· επισήμανε πως η ουσία στην οποία δουλεύει η εταιρεία έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι σκοτώνει τον ιό και το χάπι είναι ασφαλές, πάντως προσέθεσε πως ασφαλή συμπεράσματα θα υπάρχουν «μετά το καλοκαίρι».

Σχετικά με το «καυτό» ζήτημα της απελευθέρωσης της πατέντας των εμβολίων κατά του κορωνοϊού, ο ίδιος τάχθηκε κατά επισημαίνοντας ότι ακόμα κι αν γινόταν αυτό, θα χρειάζονταν 2-3 χρόνια για οποιονδήποτε έως ότου μπορέσει να στήσει την απαραίτητη υποδομή.

Παράλληλα, προσέθεσε ότι σε περίπτωση κατάργησης της πατέντας θα ανέκυπτε πρόβλημα με την επάρκεια των πρώτων υλών που απαιτούνται για την παρασκευή εμβολίων.

Για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού, ο Άλμπερτ Μπουρλά ήταν κατηγορηματικός ότι «μέχρι στιγμής με όλα τα στοιχεία που έχω δει δεν υπάρχει καμία που να ξεφεύγει από την αποτελεσματικότητα του δικού μας εμβολίου», και η Pfizer κάνει «πειράματα συνεχώς» και ελέγχει «την αποτελεσματικότητα».

Ως προς την πιθανότητα κάποια στιγμή «να παρουσιαστεί κάποια μετάλλαξη που ξεφεύγει» του εμβολίου ο κ. Μπουρλά είπε ότι «είναι υπαρκτή», αλλά σε αυτήν την περίπτωση «αυτό που έχουμε οργανώσει είναι να μπορέσουμε μέσα σε λιγότερο από 100 μέρες από τη στιγμή που θα εμφανιστεί μια μετάλλαξη που ξεφεύγει να μπορέσουμε να έχουμε δόσεις έτοιμες για παραγωγή και να μπορέσουμε να έχουμε ένα φάκελο που να καταθέσουμε στις Αρχές για ένα καινούργιο εμβόλιο αποτελεσματικό απέναντι σε αυτήν τη μετάλλαξη».

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

  1. ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΗΡΕΜΗΣΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠ`ΤΟ ΣΠΙΤΙ…..
    Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ…..
    ΑΥΤΑ…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button