Αποκαλύπτουμε τους σερίφηδες του facebook ..Εκτελούν την ενημέρωση για την σκλαβοποίηση μας.

Μεγάλη επίθεση δέχονται Ηλεκτρονικές Εφημερίδες site ,blogs και απλοί πολίτες που κάνουν δημοσιεύσεις Άρθρα Γνώμης κ.α αναρτήσεις και προβάλουν την ελευθερία της σκέψης τους τον λόγο και την άποψη τους  στα Κοινωνικά δίκτυα..

Η Δημοκρατία έπαψε να υπάρχει σε αυτά..Ειδικότερα στο facebook η εταιρεία που έχει συνάψει σχέση στην Ελλάδα τα ellinika hoaxes (Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία) έχει γίνει ο Σερίφης του διαδικτύου η αλλιώς οι ‘Μπάτσοι” που σβήνουν αναρτήσεις δημοσιεύματα και άρθρα Γνώμης…Όλα για να αποκρύψουν το “πόλεμο’ που γίνεται για την σκλαβοποίηση μας και τον Τελικό ελεγχο του πληθυσμού με το τσιπάρισμα.

Δείτε ένα από τα δεκάδες παραδείγματα που θα μπορούσαμε να παραθέσουμε…

Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε στη Τηλεοραση ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και μίλησε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μας για το τσιπάρισμα όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω video.Οσοι το ανέβασαν και το κοινοποίησαν τα ellinika xoaxes οι Μπάτσοι του διαδικτύου το έβγαλαν ψεύτικο με εκδικητικές  συνέπειες στους πολίτες.

Αυτα τα στρατευμένα xoaxes το έβγαλαν ψευδές και του πέρασαν κουρτίνα  ..Παράλληλα σε όσους στοχοποιούν τι κάνουν? Ενημερώνουν τα κεντρικά του facebook  για να τιμωρηθούν με ποινή να  έχουν μειωμένη εμφάνιση οι κάτοχοι των λογαριασμών αυτών για να αποκρύψουν την μετάδοση της είδησης και την αλήθεια…

Τα άτομα που ρουφιανεύουν και δημιουργούν αυτή την αθλιότητα έχουν όνομα και επίθετο..Τα παραθέτουμε στην κρίση σας..

Αυτοί είναι oι Σερίφηδες του facebook που εκτελούν συμβόλαια αποσιώπησης υπέρ  όσων μας κυβερνούν και εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα μέσα στο τόπο μας στη χώρα μας..

Δείτε άλλο ένα παράδειγμα με τον Μπιλ Γκειτς που θέλει τη μείωση του Πληθυσμού και το Τσιπάρισμα..Όλα τα βγάζουν ψευδή και τιμωρούν με μειωμένη εμφάνιση τους λογαριασμούς για να μην διαδίδεται το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ όσων θέλουν την σκλαβοποίηση μας..

Δημόσιες δηλώσεις και τα ellinika hoaxes σε ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ διάψευσης και ΘΑΨΙΜΑΤΟΣ της Αλήθειας

Δείτε και την τιμωρία μας χωρίς να ζητήσουν την άποψη μας… καταδικάζουν τη σελίδα μας στο facebook και καθε μέλους  και χωρίς να μας γνωστοποιήσουν πόσο διαρκεί η Τιμωρία μας…

Γι αυτό που κάνουν σε χιλιάδες χρήστες κάντε Μηνύσεις κάντε καταγγελίες μπλοκάρετε τα ονόματα των ΣΕΡΙΦΗΔΩΝ και το κυριότερο όταν και αν μας κλείσουν το λογαριασμό οι υπόλοιποι κάντε Κοινοποιήσεις των θεμάτων που βγάζουμε στo SITE στην Ηλεκτρονική μας εφημερίδα amazonios.net αλλά και κάθε ελεύθερης φωνής που θα έχει απομείνει.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

 

Με αυτή τη ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ επίθεση εμποδίζουν το πολίτη να ενημερωθεί πως να προσβάλει τα Αντισυνταγματικα πρόστιμα για την μετακίνηση

ΕΔΩ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΒΟΒΟΛΗ

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Εταιρεία του Σόρος ελέγχει τις αναρτήσεις στο Facebook

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close