Απαγόρευση χρήσης εναέριου Χώρου σε Ρωσικά αεροσκάφη επέβαλε ο Μητσοτάκης μετα το Πολεμικο υλικο που έστειλε στην Ουκρανια!!

Επίσημη ανακοίνωση απο Κρεμλίνο οτι θα χτυπηθεί οποιος μεταφέρει οπλα εναντίον τους και Πυραυλικός στόχος η Ελλάδα

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη χωρις να συνεδριάσει η Βουλή το ΚΥΣΕΑ και χωρις να ερωτηθούν οι πολίτες συνεχίζει να βαζει στη ΦΩΤΙΑ την Χώρα μας..Μετα την αποστολή Πολεμικού Υλικού στην Ουκρανία απαγόρευσε απο σήμερα τις πτήσεις Ρωσικών  αεροσκαφών ..Συγκεκριμένα η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει και τον εναέριο χώρο στα ρωσικά αεροσκάφη για τρεις μήνες!

 Η αεροπορική οδηγία για την απαγόρευση χρήσης του Εθνικού Εναέριου Χώρου Ελλάδος από αερομεταφορείς Ρωσίας εφαρμόζεται μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κλείσει τον εναέριο χώρο της για την Ρωσική Ομοσπονδία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα η notam προβλέπει τα ακόλουθα: Αεροσκάφη Ρωσικής ιδιοκτησίας, Ρωσικών αεροπορικών εταιρειών (AOC) ή Ρωσικού ελέγχου, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών τζετ απαγορεύεται να προσγειωθούν, να απογειωθούν, να εισέρχονται και να πραγματοποιούν διελεύσεις στον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας.

Οι κινήσεις αυτες μας εμπλέκουν Πολεμικά με την Ρωσία είναι επικίνδυνα μονοπάτια που μπορούν να φέρουν και στρατιωτική εμπλοκή με την Τουρκία και η Ελλάδα μπορεί να χτυπηθεί με πυραύλους ανα πάσα στιγμη .αρχικα σε Στρατιωτικές εγκαταστάσεις οπως Σούδα Αλεξανδρούπολη Αγχιαλο κλπ..

Η Ρωσία απάντησε απο χθες οτι η Πολεμική ενίσχυση της Ουκρανίας απο τη Χωρα μας θα επιστραφεί αναλόγως..Δηλαδη είμαστε στο στόχο πυραυλικών συστημάτων της Μόσχας..

Η νεα αυτή κίνηση φέρνει ακολούθως πλήγμα και στον Τουρισμο κλείνοντας και αυτη την πόρτα αφου  χιλιάδες Τουρίστες απο ολες τις Χώρες δεν θα ερθουν για το Καλοκαίρι στην εμπόλεμη και στοχοποιημένη απο τη Μόσχα Χώρα μας μετα απο αυτές τις εχθρικές κινήσεις της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Επισης θα φέρει νεες αυξήσεις σε προϊόντα και καύσιμα σε βάρος των πολιτών..

Και επίσημη ανακοίνωση οτι η Ελλάδα εγινε ΣΤΟΧΟΣ απο το Κρεμλίνο…οπως και τα μεταφερόμενα οπλα με οτι μεταφέρονται..

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι οι χώρες που είναι υπεύθυνες για τη μεταφορά όπλων στην Ουκρανία θα αποτελέσουν στόχο των ρωσικών πυρηνικών όπλων.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΣΤΟ ΤWITTER

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button