Αντι να εγκαινιάζει Οδικό Άξονα κ.α στη Κέρκυρα στην μπίζνα Ιδιωτών και το νησί στη ΠΕΙΝΑ και την αθλιότητα

Με τα ΜΑΤ να εμποδίζουν 2.000 περίπου διαμαρτυρόμενους πολίτες για τον πρότζεκτ της Κασιώπης ο Πρωθυπουργός εγκαινίαζε το ξεκίνημα των εργασιών ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!!!!

Το άθλιο οδικό δίκτυο    και η σύνδεση με την απέναντι ακτή που ζητούν οι Κερκυραίοι δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ με αυτό το ΤΣΟΥΡΜΟ των Υπουργών που μοιάζουν με τους 7 ΝΑΝΟΥΣ και την ΧΙΟΝΑΤΗ Πρωθυπουργό!!

Το Οδικό δίκτυο άθλιο και επικίνδυνο γεμάτο με καντήλια ΝΕΚΡΩΝ…που θυσιάστηκαν στην άσφαλτο της αναλγησίας….ΤΙΠΟΤΑ τους έγραψε ΟΛΟΥΣ…Δεν προχωρούν έργα ανάπτυξης στο νησί…ΠΡΩΤΑ Η ΜΑΣΑ για ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ειναι το ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Χρόνια τώρα όλοι περνάνε και δουλεύουν τους Κερκυραίους…Μια από τα ίδια και Χειρότερα….Με τα ΜΑΤ για ΙΔΙΩΤΕΣ και ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..

Για την ανάπτυξη του νησιού που τον έχουν αφήσει ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ο Πρωθυπουργός  δεν ανακοίνωσε κανένα αναπτυξιακό έργο. Για Ιδιωτικά συμφέροντα παρέδωσαν τον ΕΡΗΜΙΤΗ για να κατασκευαστεί Ξενοδοχείο 180 κλινών 84 βίλες δρόμους πάρκινγκ γήπεδα και κατασκευή Μαρίνας 57 σκαφών!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button