Ανάστατη η Κυβέρνηση της ΝΔ ..Φιμώνουν για να μην διαδίδεται η αλήθεια

Η επιβεβαίωση για την πλήρη κατάργηση της Δημοκρατίας από Χρυσοχοιδη..

Όταν ένα καθεστώς ή εξουσία οι οποίες στατιστικά και αποδεδειγμένα είναι διεφθαρμένες επιβάλλουν μια άποψη, προφανώς η επιβολή συμβαίνει για να περάσει το λάθος ή ψέμα

Και όταν κάποιος λέει την άλλη άποψη ….δεν θέλουμε άλλη άποψη!!  Eιναι η κατάργηση της Δημοκρατίας. Είναι η ολοκληρωτική ΦΙΜΩΣΗ.

Ο Τύπος υπό Γερμανική Κατοχή. Μόνο και μόνο η ενέργεια τούς αυτή δείχνει καθαρά ότι πρόκειται για επιβολή.Οι μάσκες της Κυβέρνησης έπεσαν..Ολη η Ελλάδα βλέπει τη ΧΟΥΝΤΑ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ του Χρυσοχοιδη για να το παίξει  ο πατερούλης των μπάτσων του διαδικτύου για να μην ξυπνήσουν τα ΠΡΟΒΑΤΑ..

Οι κινήσεις απελπισίας δεν θα σας γλυτώσουν. Η κίνηση να δώσει εντολή να διωχθούν όσοι καταγράφουν την άποψη τους και μάλιστα εδώ για την συνωμοσία των Κυβερνήσεων μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ ΧΡΥΣΟ ΠΑΙΔΙ της Κυβέρνησης..

Το βιβλίο του Λιακόπουλου που τα γράφει από το 2008 για το τρόπο ελέγχου του πληθυσμού με Πανδημίες και η συνάντηση στην Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο του 2019 των οπαδών της μείωσης πληθυσμού  με αναφορές οτι θα σκοτώσουν με τον Κορωνοιό εκατομμύρια κόσμου τα video απο την συνάντηση όλα είναι συνωμοσίες χωρις φαντασίωση .

Στη Κυβέρνηση δεν ξέρουν τι ψέμα να πουν και αυτούς που ξέρουν και γνωρίζουν θέλουν να τους φιμώσουν για  να μήν μιλήσουν.. ξανά ..Η αλήθεια πονάει

Ειναι αυτό που συμβαίνει σήμερα και εκτελείτε από αυτή την Κυβέρνηση και το υπόλοιπο Πολιτικό σύστημα κατά της Χώρας και μάλλον όλοι σας σε αυτό τον Πολιτικό  συμφερτό θα πρέπει να δώσετε  απολογία..Και αυτό θα γίνει με την κατάρρευση σας γιατί δεν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τις αντιδράσεις..Και τότε θα είναι χειρότερα για εσάς γιατί με διαλυμένη τη Χώρα μόνο ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ θα λειτουργούν.

Δείτε τα 2 αυτά video είναι απο την συνάντηση EVENT 201 με τον Bill Gates και τους υπόλοιπους της μείωσης πληθυσμού τις μεγάλες Φαρμακευτικές εταιρείες και Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που έκαναν και προσομοίωση για τον Κορωνοιό…Γι αυτό Χρυσοχοιδη λένε δεν βγαίνει καπνός χωρίς φωτιά..

Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣΩΜΟΙΩΣΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ.

Το σενάριο της προσομοίωσης:

Το Event 201 ξεκινάει με την εμφάνιση ενός νέου κορονοϊού που προέρχεται από τις νυχτερίδες. Η διαφορά είναι ότι εμφανίζεται στη Βραζιλία αντί για την Κίνα, αλλά κατά τα λοιπά η εξέλιξή του είναι σχεδόν πανομοιότυπη.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες εξαπλώνεται παγκοσμίως. Όταν πια ο πλανήτης περνάει σε πανδημική φάση, οι μεταδόσεις είναι ανεξέλεγκτες, με τα κρούσματα να διπλασιάζονται κάθε εβδομάδα. Περίπου οι μισοί ασθενείς έχουν ήπια ή καθόλου συμπτώματα, ενώ οι υπόλοιποι εμφανίζουν πιο σοβαρά συμπτώματα και αρκετοί από αυτούς θα χρειαστεί να εισαχθούν σε ΜΕΘ. Απ’ αυτούς περίπου το 14% πεθαίνει μέσα σε 10 ημέρες.

Οι κυβερνήσεις παραμένουν αναποφάσιστες για το αν πρέπει να απαγορεύσουν τις δημόσιες συγκεντρώσεις και τα ταξίδια προς και από τις περιοχές που πλήττονται από τον ιό. Η παραπληροφόρηση και οι ψευδείς ειδήσεις διαχέονται ταχύτατα μέσω των social media, με αποτέλεσμα την έλλειψη εμπιστοσύνης και την κοινωνική αναταραχή.

Μετά από αυτά η Ελληνική Κυβέρνηση ψήφισε Νόμο για υποχρεωτικό εμβολιασμό και υποχρεωτική θεραπεία!!

Ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019 πριν εμφανιστεί ο ιός και συνέχισε με ΠΝΠ τον Φεβρουάριο 2020  και Νόμο στις 11/03/20.

Ακόμη και ο Τραμπ και ο αδελφός του αναφέρουν οτι μετά από αυτό σχεδιάστηκε η κατάσταση που ζούμε σήμερα.

Ο αδερφός του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Ρόμπερτ, καταγγέλλει από το twitter: Ο κοροναϊός σχεδιάστηκε κι απελευθερώθηκε στον κόσμο από το Bill και Melinda Gates Foundation!

“Ο Μπιλ Γκέιτς θα πάει στη φυλακή για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας” γράφει σε άλλο twitter..

ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?

Θα παραθέσουμε μια ανάρτηση σπο το διαδίκτυο που κτυπιέται αλύπητα από τους σερίφηδες σε αυτο.Tα γνωστά Xoaxes που συνεργάζονται με την Κυβέρνηση για την ΦΙΜΩΣΗ ολων..

Απο Takis takis

Είναι γνωστό ότι από “αρχαιοτάτων” χρόνων και εδώ στην Ελλάδα, υπάρχουν “υπηρεσίες”, που καταγράφουν, αρχειοθετούν, “φακελώνουν” δηλαδή, την κάθε ανάρτηση το κάθε σχόλιο και την κάθε ιστοσελίδα. Ειδικά αναρτήσεις και ιστοσελίδες πολιτικού, θρησκευτικού και κοινωνικού περιεχομένου…
ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, να μας πει, ότι θα στέλνει στον εισαγγελέα όποια ανάρτηση “αμφισβητεί τον κορονοϊό και την μάσκα”.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ, όποιος αμφισβητεί τα μέτρα κατά του κορονοϊού, αμφισβητεί την κυβέρνηση…, που μεταφράζεται “Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ”!
ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ήταν αναμενόμενη και προβλέψιμη.
Όπως έγραψα στην αρχή, όλα καταγράφονται.
ΕΤΣΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, γνωρίζουν, και μετρούν αντιδράσεις.
ΒΛΕΠΟΥΝ, ότι αυξάνονται αυτοί που αντιδρούν στα μέτρα κατά του κοροϊδονοιού. ΒΛΕΠΟΥΝ οι διάφοροι Τσιόρδες, Χαρδαλιάδες και Χρυσοχοΐδηδες, ότι σε όλο τον κόσμο τα “κινήματα” κατά των μέτρων για τον κορονοϊό δυναμώνουν, με πρόσφατο παράδειγμα την Γερμανία, όπου πάνω από 800.000 άτομα (σε μια τεράστια για την Γερμανία συγκέντρωση), διαμαρτυρήθηκαν για τα μέτρα κατά του κορονοϊού και της επερχόμενης φτώχειας που θα προκαλέσουν στην Γερμανία.
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ότι κάτι παρόμοιο θα συμβεί και εδώ!
Να συμπληρώσω ότι στην Γερμανία σε αυτή την τεράστια συγκέντρωση, έλαβαν μέρος άτομα, από την άκρα αριστερά, έως την άκρα δεξιά…, χωρίς να “ματώσει μύτη”.
ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ, και επειδή γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ενδεχόμενες κινητοποιήσεις πολιτών κατά των μέτρων για τον κορονοϊό, θα γίνουν αντικυβερνητικές και θα συμπεριληφθούν και άλλα θέματα όπως τα Ελληνοτουρκικά…, προσπαθούν να φιμώσουν την όποια μορφή αντίδρασης.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ.

Και την ανάρτηση της Κωνσταντίνας Δαλιάνη:

Αφού λοιπόν έχει μολυνθεί το 1% του πληθυσμού στην Ελλάδα κατά τον κ. Τσιόδρα, τότε έπρεπε να έχουμε 100.000 κρούσματα και με βάση το 1% θνησιμότητα θα έπρεπε να έχουμε 1.000 θανάτους, αλλά “δυστυχώς” έχουμε μόνο 200 κάτι.
Εξηγήσεις.
1) Σκράπας στα μαθηματικά ο Ψάλτης
2) Τα μαθηματικά μοντέλα που τους βγάζει ο Χημικός είναι για τα σκουπίδια
3) ‘Ολα τα στοιχεία που έχουν για τον ιό είναι λάθος
4) Μας δουλεύουν.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close