Αλλαγή στάσης για ταυτότητες & Γάμους ομοφυλοφίλων απο Ιερώνυμο. Τελεσίγραφο σε Μητσοτάκη

Η  Εφημερίδα Εστία στο σημερινό  φύλο της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου παρουσιάζει την αλλαγή στάσης του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου οσον αφορά τους Γάμους ομοφυλόφιλων αλλα και της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα τελεσίγραφο όπως αναγράφει  του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με τον Γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το θέμα των νέων ταυτοτήτων.

Συγκεκριμένα ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε τηλεφωνικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη οτι υπάρχει αναστάτωση εντός της Ιεραρχίας και του ζήτησαν  να παρέμβει.

Αρχικά του είπαν οτι δεν μπορεί να μιλήσει στον Πρωθυπουργό εκείνη τη στιγμή ..Ο Ιερώνυμος πήρε “Φωτιά” και απείλησε οτι θα στείλει Αντιπροσωπεία Μητροπολιτών στο Μαξίμου και στον Υφυπουργό κ.Γιάννη Μπρατάκο εαν συνεχίσει να κρύβεται ο Μητσοτάκης..

Ο Αρχιεπίσκοπος κάτω απο τις εσωτερικές πιέσεις  και θερμού επεισοδίου κατά την διάρκεια της Ιεράς συνόδου αναγκάστηκε να μην ακολουθήσει την Κυβέρνηση στο θέμα της έκδοσης ταυτοτήτων  αν προστεθούν σε αυτές νέες δυνατότητες όπως αναφέρει ο Νόμος που ψήφισαν οτι δύναται να συμβεί. Όπως π.χ να προστεθεί το ΑΜΚΑ το ΑΦΜ  διασύνδεση Περιουσίας Τραπεζικός λογαριασμός κ.α

Στο Τελεσίγραφο που του έδωσε  αφορά τους Γάμους Ομοφυλόφιλων και την έκδοση Ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων αναφέροντας στο Μητσοτάκη  οτι θα αναγκαστεί να εκδώσει Εγκύκλιο προς το. Λαό.

Για να δούμε λεει αλήθεια ο Ιερώνυμος? Θα το κάνει??

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button