A.Δρούγος: Είμαι πολύ ανήσυχος από την κατάστασή στη Χώρα μας …αλλά και από πληροφορίες που λαμβάνω.

droygosΟΛΕΘΡΙΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΡΟΩΝ/ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟΙ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1) ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ, ΤΑ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΑ, ΤΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΤΩΝ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ..
Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΜΕΣΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΑΝΗΡΤΗΣΑ ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ).
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΖΕΥΞΗ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ ΡΟΩΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ, ΕΝΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΝΗΣΙΔΕΣ” ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗ… ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ.
2) ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ “ΔΟΥΒΛΙΝΟ” ΚΛΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΙΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ Η ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΕΛΓΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
3) ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΒΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ “ΚΛΙΣΕ’ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΦΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.
ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΕΙΣ.
ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ.
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ.
ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ.
ΟΥΤΕ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ.
ΟΥΤΕ ΕΠΟΙΚΙΖΕΤΑΙ.
ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
ΜΕ ΜΠΑΛΑΦΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙEΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΜΕ.
4) Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΡΟΕΣ.
ΜΕ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 20 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΤΟΜΗ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΨΑΡΕΥΕΙ ΣΕ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ…. ΕΝΩ ΟΙ “ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΙΓΑΤΟΡΕΣ “ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ…. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΜΕΣΑ… ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΟΡΑ ΤΟΥΣ….
5) ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΡΟΩΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.
ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΔΟΥΡΕΙΟΙΠΠΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΡΙΜΥΤΑΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ.
ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΓΝΩΣΤΕΣ.
ΟΧΙ ΚΑΚΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ-ΕΥΓΕΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΚΑΡΙΚΕΥΜΑΤΑ….
6) ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ-ΜΕΘΟΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΝΑ “ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ” ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ (ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ).
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΧΕΡΣΑΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ 5 ΑΠΟ ΤΑ 13 ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΝΗΣΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΟΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ….
7) ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ “ΚΑΠΟΙΕΣ” ΜΕΘΟΔΟΙ ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΡΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ.
8) ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ-ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΜΚΟ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. .
ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΜΚΟ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΗ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ.
9) ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.
ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ … ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΡΑΠΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ…
10) ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΚΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ.
11) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ , ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ.
12) ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΜΕΡΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ….
13) ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΡΟΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ “ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ”.
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ) ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
14) ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ( ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ) ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΛΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ , ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ…
15) Η ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΛΗΨΗ ΣΚΛΗΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.
ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ-ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ….
ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΛΟΓΩ ΔΕΣΜΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ.
ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΟΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ.
_______________________________
ΟΛΕΘΡΙΑ ΛΑΘΗ-2/ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΩΡΑΙΟΠΟΙΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…./Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ/ΜΕΡΟΣ Β
1)ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ,ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ, ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΗΓΕΣ. ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ….ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΥΣΗΣΕΙΣ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΟ ΓΕΥΜΑ. …
2)Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ. Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΣΣΑΝΗΣ(ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ…) ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ “ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΜΕΡΑΡΧΙΩΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ”.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ 31 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΥΣΣΟ/ΦΕΡΡΕΣ. ΜΕΤΑ ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑΤΙ ΕΥΝΟΟΥΣΕ ΤΟ ΧΕΡΣΑΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΑΤΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΖΩΝΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ 3 Μ/Κ ΤΑΞΠΖ ΣΤΗΝ ΚΑΒΥΛΗ ΕΒΡΟΥ.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΣΣΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΣΤΕΙ 3 ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ ΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΣΟΙΛΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΙΔΕΑ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΛΛΑ…(ΑΣ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ….)
3)ΑΠΟ ΤΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΟΙ ΜΟΝΙΜΑ “ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ’,ΟΤΙ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ….ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΗΣΑΝ ΑΛΛΕΣ…ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΣΟΙΛΟΥ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΕΘΟΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ.Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ.
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΚΤΟΦΤΥΛΑΚΗ ΣΕ ΣΤΥΛ ΞΕΝΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ/ΝΑΥΑΡΧΟ, ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ/ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016 ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ”, , ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ , ΑΠΟ ΚΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΞΕΚΑΛΙ, ΝΑ “ΞΕΔΙΠΛΩΣΟΥΝ” ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ …(ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…)
4)ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ 100 ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!!!!.Ε ΚΑΙ; ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ(ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΜΟΥ , ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2016-ΣΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΙΛΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ…).ΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΕΚΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ… ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ(ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑ ΕΜΠΕΡΙΕΣ. ΠΕΡΑΝ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ. ΠΕΡΑΝ ΣΥΡΙΑΣ.ΠΕΡΑΝ ΚΑΝΤΙΛ. ΠΕΡΑΝ ΜΠΑΣΙΚΑ.ΠΕΡΑΝ ΑΦΡΙΝ.ΠΕΡΑΝ ΚΑΜΠΟΥΛ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥΡΚΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΤΗΣ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΓΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΙΤΑΛΟΥΣ-ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ 4 ΩΣ 7 ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΤΑ LESSONS LEARNED. Η ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΚΕΙ…ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ…Κ.Α.
5)ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΑ ΑΥΞΑΝΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ. ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΚΕΣΣΑΝΗ,ΣΤΗΝ ΡΑΙΔΕΣΤΟ ΚΛΠ. Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ Δ΄ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΕΙΣΔΥΑΝ , ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ‘ΝΑ ΚΕΝΤΑΝΕ”.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ; Ε ΚΑΙ….(ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΔΩ”.ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ….
ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΣΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ‘ΚΕΝΤΡΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ’ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΔΕΝ ΛΑΒΑΜΕ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΗΣ 54ΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΜΕΤΙΝ ΤΕΛΕΜ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ..ΔΕΝ ‘ΠΟΝΗΡΕΥΟΥΜΕ” ΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΗΓΜΑΤΑ.
___________________________________________
ΟΛΕΘΡΙΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ…./ΜΕΡΟΣ Α (ΑΠΟ 3) ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ….
1)ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟ ΩΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΟ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΙΣΤΟΙ)ΤΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΥ. ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ.ΤΟΥ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟΥ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΥΡΙΟ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ.Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΑΛΑ.”ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ”(ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΜΥΑΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
2)ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΟΛΕΜΩΝ. Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΡΟΩΝ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΛΕΜΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΑΝΑΘΕΩΡΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΕΚΤΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΛΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ.
3)ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ, ΠΛΟΙΑ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΜΑΖΙΝΩ-ΓΚΑΜΕΛΑΙΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΣΥΡΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΣΑΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΤΑΛΙΝ,ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΒΕΤΣΙΝ(ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΤΡΩΝΑΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ) ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ”ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΗΤΤΑ”.ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΙΟΝΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΖΙΝΩ, Κ.Α.
4)ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ(ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ) ΤΟΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΛΘΑΚΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ “ΘΕΣΕΙΣ” ‘Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ(ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΙΣΤΕΣ) Ή ΕΙΝΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΡΡΙΒΙΣΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΜΥΑΛΩΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΟΝΙΜΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. ΜΟΝΙΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑΧΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ, ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΣΑΜΠΕΡΛΑΙΝ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ)-ΝΤΑΛΑΝΤΙΕ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕ ΓΚΩΛ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΓΚΑΜΕΛΑΙΝ) ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΕΝΩ Η ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΕΠΑΜΦΟΤΕΡΙΖΟΝΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΙΣΤΩΝ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΣΕ ΙΡΑΚ-ΒΟΣΝΙΑ-ΚΟΣΟΒΟ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΥΕΜΕΝΗ-ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΛΠ.ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ…)
5)ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ Ή ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ Ή ΔΟΛΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ.(ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ …)
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΕΝΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ‘ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ” ΓΙΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ. ΟΠΩΣ ΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΝΑ ΝΑΡΚΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗ.. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ, ΓΛΥΦΤΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ, Ε ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ Η Η ΚΑΝΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ. ΟΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΦΛΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ “ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΝΕΩΝ ΙΔΕΩΝ”.ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ.Ή ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ…ΤΑΧΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. /

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close