Aντίοχος και Υποπλοίαρχος συγκάλυψαν το συμβάν στο Ζάναντου (Video επιβεβαίωση)

Ειχαν το θράσσος να εκδώσουν και ανακοίνωση κατα του δημοσιεύματος μας...

 

Το Σαββατο 18/01/20 δημοσιεύσαμε πληροφορία σχετικά με μια βλάβη που υπέστη το Ζαναντου λιγο πριν φθάσει στην Ερείκουσα η οποία εγινε αντιληπτή απο επιβάτες απο το καπνό που εξήλθε απο το μηχανοστάσιο του πλοίου και που στη συνέχεια ανάγκασε τον Πλοιαρχο κ.Λαμπρινάκο και τον Υποπλοίαρχο Κουλούρη Γεώργιο αρχικα να σταματήσουν 5-7 λεπτα στη θάλασσα και να συνεχίζουν το δρομολόγιο με μειωμένη ταχυτητα..Το συμβάν δεν το δήλωσαν στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας και το απέκρυψαν…

Ολα εγιναν σε πεντε με επτα λεπτα…Λιγο πριν φθάσει στην Ερείκουσα βγήκε καπνος απο το μηχανοστάσιο και το πλοίο σταμάτησε..Μέρος του πληρώματος ετρεξε προς αυτό…Οσοι ηταν στο προθάλαμο απο το Σαλονι και τις τουαλέτες  η βγήκαν εκει τρόμαξαν ειδικότερα κάποιες γυναικες οπως μας δήλωσαν επιβάτες απο Ερείκουσα και Μαθράκι.

Ομως ο πλοιοκτήτης κ.Κωστας Αντίοχος ειχε το θράσσος να γράψει σχόλιο κατω απο την ανάρτηση οτι το δημοσίευμα ειναι ψεύτικο ο δε Υποπλοίαρχος να βγάλει παλαβούς τους επιβάτες λεγοντας ψέμματα οτι το πλοίο δεν σταμάτησε αλλα ηταν τη στιγμή που εφθανε στο λιμάνι και μειώνει αισθητα την ταχύτητα του κατι που δινει την αισθηση του σβησίματος των μηχανών και οτι αντι καπνου υπήρξαν υδρατμοί χωρις να αναφέρει απο που προήλθαν λες και πρόκειται για ΑΤΜΟΠΛΟΙΟ!!!!

Μεχρι η φωτογραφία Αρχείου τον ενόχλησε και εδινε “δημοσιογραφικές” συμβουλές!!! Ενω πουθενα δεν αναφεραμε οτι ειναι φωτογραφία του συμβάντος…

Ο Πλοίαρχος κ.Λαμπρινάκος μας χαραχτήρισε η πέννα του Σαλιάρη ξανακτύπησε και η φιλενάδα του Αντίοχου κάποια Λίτσα!! ως συνηγορος τον προέτρεπε να μας κανει πολλές μηνύσεις…και χαραχτηριζε ηλίθιους οποιους κατέθεταν τις απόψεις τους..Πλοιοκτητης (Κ.Αντίοχος) και Καπεταναιοι (Λαμπρινάκος και Κουλούρης) εδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και ποσο επικύνδυνοι ειναι για την ασφάλεια των επιβατων αποκρύπτοντας το συμβαν αλλα και κάνοντας επίθεση στη Ελεύθερη Δημοσιογραφία με χαραχτηρισμούς και ψεύδη.

Μπορει τα στόματα του πλοιάρχου και Υποπλοιάρχου να εκλεισαν για το συμβαν και να μην ενημέρωσαν ως οφειλαν το Λιμεναρχείο Κέρκυρας αλλα κυριοι τα στόματα των επιβατών δεν μπορείτε να τα βουλώσετε…Ουτε βεβαια τα δικά μας με απειλές για μηνύσεις και αγωγές….Το θράσσος του Υποπλοιάρχου κ.Κουλούρη Γ. που  εχει απαγορεύσει μαζι με την εταιρεια την εισοδο Δημοσιογράφου μας στο πλοίο τα εξηγεί ολα…Θορυβημένοι απο τα ρεπορτάζ μας προσπαθούν να αποκρύψουν οτι συμβεί..

Ετσι και στην προκειμένη περίπτωση οταν σημειώθηκε βλάβη στο μηχανοστάσιο πιθανώς στην μια απο τις μηχανές ετρεξαν την εκλεισαν και συνέχισαν το ταξίδι με μειωμένη ταχυτητα..Οπως αποκαλύψαμε με τις φωτογραφίες απο τη διαδρομή που καταγράφει το GPS σε προηγούμενο δημοσίευμα απο 14 κομβους ταχύτητα μετα τη βλάβη συνέχισαν  προς Μαθράκι Οθωνούς και Ερείκουσα με 8 κομβους κόβοντας  την επιστροφή απο Οθωνούς προς Μαθράκι δηλαδή μέρος του δρομολογίου…Στη συνέχεια εφθασαν στη Κερκυρα με ταχύτητα απο 8 εως 11 κόμβους.

Ακουστε στο video που ακολουθεί εναν απο τους επιβάτες τον κ.Κασίμη Χρήστο ενω εχουμε κι αλλα ηχητικά εαν χρειαστεί επιπλέον αποδεικτικό υλικό.

Η επικοινωνία αυτη εγινε στις 20/01/20 μετα τον χαραχτηρισμό απο τον πλοιοκτήτη οτι το πρωτο δημοσίευμα μας ηταν ψεύτικο

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Το GPS της διαδρομής του Ζάναντου δείχνει οτι κρύβουν τι εγινε στο δρομολόγιο του Σαββάτου

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close