Aλλαγή συνταγματος θελουν οι προδότες πολιτικοί που κανουν καλύτερα την δουλειά των Γερμανοτσολιάδων…

gmΞεπουλήσατε χώρα, σκοτώσατε κόσμο και νομίζετε ότι επειδή το οξυγόνο λιγοστεύει ότι όλοι θα γονατίσουν για να τους δώσετε ένα ευρώ σαν να ήταν ζήτουλες.

Κωλόπαιδα, πτυχιούχοι της αντιγραφής και διδάκτορες του κώλου, άεργοι αγάμητοι που βρήκατε δουλειά μόνο στο κωλοχανείο της Βουλής κρυμμένοι πίσω από την φούστα της ασυλίας να ψηφίζετε ΝΑΙ σε μνημόνια και μεσοπρόθεσμα, ΝΑΙ στην πουτάνα την Ε.Ε δίνοντας τις συντεταγμένες στα στούκας των τρομοκρατών φεντεραλιστών εταίρων σας να βομβαρδίζουν σπίτια Ελλήνων, νοσοκομεία Ελλήνων, σχολεία Ελλήνων, λιμάνια Ελλήνων, αεροδρόμια Ελλήνων, γη Ελλήνων, παιδιά Ελλήνων, όνειρα Ελλήνων. 

Τα τακιμιάσατε όλοι σας στο φινάλε, βάλατε την υπογραφή σας για ένα κοινό μέτωπο υπέρ της Ευρώπης σκίζοντας με αυτόν τον τρόπο το ΟΧΙ που τόλμησε να πει, ακόμα και χωρίς να καταλάβει γιατί το είπε, ο Έλληνας. Παραπλανήσατε έναν λαό με σκοπό να εμφανιστείτε ως… εθνικοί σωτήρες όλοι μαζί χωρίς ιδεολογίες και γραμμές να σας χωρίζουν. Να γίνεται όλοι Ένα εναντίον των πολλών. 

Κωλόπαιδα. Το μόνο που μένει σταθερό στην Ελλάδα είναι οι δείκτες των αυτοκτονιών και των ανέργων. Ο μόνος δείκτης που ανεβαίνει κατακόρυφα είναι των εξαθλιωμένων και απεγνωσμένων. 

Κωλόπαιδα. Που συνειδητά κάνατε τα παιδιά της κατοχής του ’40 να στέκονται στα 80 τους στα συσσίτια των ΑΤΜ. Να τους δει το πόπολο και να τρομάξει ότι χωρίς την Ε.Ε θα πέφτουμε στον δρόμο σαν κοτόπουλα. 

Κωλόπαιδα. Γεννήματα των Παπανδρέιδων και των Καραμανλέων, των μεταπολεμικών μακελάρηδων των Ελλήνων που νομίζετε ότι η Δημοκρατία είναι στα μέτρα του Γέρου της Τρομοκρατίας του 1944. 

Κωλόπαιδα. Μαμμόθρεφτα μέχρι τα 90 σας παραδώσατε έναν λαό για σφαγή για την Μεγάλη Ιδέα των Χίτλερ, Αντενάουερ, Σμιτ, Ντε Γκολ, Ντ’ Εστέν κι όλων των άλλων ναζιστών. 

Κωλόπαιδα. Κάνατε την έναρξη του ευρωπαϊκού ναζιστικού φεντεραλισμού πεδίο δράσης στην χώρα που είχε τα περισσότερα θύματα βάση πληθυσμού από το Γ’ Ράιχ. 

Κωλόπαιδα. Μετατρέψατε το αντίτιμο της εργασίας γενεών σε ευρώ και τώρα ξεστομίζετε ότι αυτές οι γενιές επέλεξαν να ζουν με το αντίτιμο της προδοσίας σας. 

Κωλόπαιδα. Οι κιλότες σας έχουν κατέβει μέχρι το αστράγαλο μπροστά σε Γιούνκερ, Μέρκελ και Σουλτς, Σόιμπλε και Σαπέν και το χαίρεστε αφάνταστα. Καλύτερα ευρωπαίες φθηνοπουτάνες, παρά Ελληνίδες με καθαρό κούτελο. 

Κωλόπαιδα. Δεκαετίες εκμαυλίζατε έναν λαό εις το όνομα της κοινής ευρωπαϊκής οικογένειας με δήθεν άτοκα δάνεια, με δήθεν ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, με δήθεν ανοιχτά σύνορα, με δήθεν προοπτική και την ίδια στιγμή τους κλείνατε την κάνουλα της πραγματικής οικονομίας με Μάαστριχ και κοινές πολιτικές που βύθιζαν τους Έλληνες όλο πιο βαθιά και ύπουλα φέρνοντας τα σημερινά αποτελέσματα. 

Κωλόπαιδα. Δίνατε επί δεκαετίες πόντο-πόντο Ελλάδα για να φτάσετε στο σήμερα να ξεπουλήσετε και τον τελευταίο πόντο αξιοπρέπειας.  

Κωλόπαιδα. Απειλείτε με τα χαμογελά σας τον ίδιο τον λαό που μαντρώσατε με δόλωμα το χρήμα απειλώντας τον πως θα του στερήσετε ακόμα και την ζωή με capital control σε φάρμακα και παροχές υγείας. 

Κωλόπαιδα. Πληρωμένα μέχρι σήμερα από τους εχθρούς για να κάνουν την δουλειά αναίμακτα και πιο αποτελεσματικά απ’ ό,τι η Βέρμαχτ και τα σκυλιά που πλήρωναν σε κάθε κράτος της Ευρώπης για το μακέλεμα ανυπότακτων λαών. 

Κωλόπαιδα με πλήρη ιστορική αμνησία, με πλήρη συνείδηση για την σφαγή που κάνουν, με πλήρη επίγνωση των πράξεων τους. 

Κωλόπαιδα. Σας έβαλαν τα ναζί αφεντικά σας να ξεφτιλίσετε και εκείνο το ΟΧΙ που τ

αζί στήνοντας σε τοίχο εκτελέσεων ακόμα και τους αγέννητους Έλληνες. 

Κωλόπαιδα. Άξιοι απόγονοι των σκυφτών πάντα πολιτικών ναζιστόμουτρων προγόνων σας. 

Κωλόπαιδα με ξιφολόγχη την ελπίδα και λούγκερ την αξιοπρέπεια.

ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

 

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ…

Σας κρύβουν τα περισσότερα.

Στη θέση σας θα είχαμε βγει στο δρόμο. Τη πόρτα τη βλέπετε; Σε λίγο δεν θα έχετε ούτε πόρτα ούτε παράθυρο. Ζείτε το bailin τώρα . Κοιμάστε όρθιοι. Γιατί κανείς στην αντιπολίτευση δεν πρόσεξε ότι το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εγγυήσεων δεν διαθέτει χρήματα που να εξασφαλίζει τις καταθέσεις σας; Επειδή είναι όλοι τους γραφικοί, επειδή είναι όλοι παρέα, επειδή είναι όλοι προδότες ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Πάντα για ότι παθαίνουν οι κρετίνοι φταίνε οι άλλοι. Αυτή είναι η αλήθεια. Μη κλαίτε μετά. Σας προειδοποιήσαμε και πάλι.  Καθαρά πράγματα.

Mε αυτό που ακολουθεί να μην είστε χαρούμενοι. Ούτε αυτό η αντιπολίτευση το κατάλαβε; Δεν έχουν ούτε οικονομολόγους στο μαντρί τους; Διανοητικά καθυστερημένοι είναι; Kάτι πρέπει να είναι. Συνεννοημένοι είναι να λένε τα ίδια και να πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα;

Στις πρώτες αγορές ομολόγων EFSF, ύψους 2,5 δισ. ευρώ, που κατέχουν οι Ελληνικές τράπεζες προχώρησε η ΕΚΤ. Συνολικά η ΕΚΤ έχει προγραμματίσει να αγοράσει ομόλογα αξίας 18,5 δισ. ευρώ σε ένα σύνολο ομολόγων EFSF 37 δισ. ευρώ που διαθέτουν οι εγχώριες τράπεζες.

“Η κίνηση πέραν του κεφαλαιακού οφέλους για τις τράπεζες έχει σημαντική συμβολική αξία, καθώς υλοποιείται σε κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα ενώ διευκολύνεται ο στόχος των τραπεζών για επιστροφή στην κερδοφορία. Ξέρετε τι σημαίνει ρευστοποίηση ομολόγων και από τι προήλθαν αυτά τα ομόλογα. Θα το βρείτε; Αν το βρείτε θα στενοχωρηθείτε. Θα στενοχωρηθείτε πολύ και πολλοί.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν και τα βρίσκουν…

Τι θέλουν από κοινού ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ; Αλλαγή συντάγματος. Και ποιός θα είναι ο Πρωθυπουργός της οικουμενικής που θα διαλύσει τη χώρα; Κανένας συνταγματολόγος; Δεν θα περάσει καλά. Ούτε οι έξω θα περάσουν καλά.

 

Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση στεγνώνουν την Ελλάδα απο ευρώ

 

Σας τα παίρνουν πάλι χοντρά για να τα εξάγουν. Ξυπνείστε κορόιδα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close