Αϋφαντής: Έρχεται πολεμική σύγκρουση..Oι Τούρκοι θα χτυπήσουν Λιμάνια και διυλιστήρια..

Σε μια χειμαρρώδη και άκρως αποκαλυπτική παρέμβαση στο “Ράδιο Γάμμα” και την κυρία Τσιμάρα (29-5-2026), ο πρέσβης ε.τ. Γιώργος Αϋφαντής γκρεμίζει το Κυβερνητικό αφήγημα των “ήρεμων νερών” και προειδοποιεί για αναπόφευκτο θερμό επεισόδιο και πολεμική σύγκρουση.

Ο έμπειρος διπλωμάτης αναλύει πώς η Άγκυρα μετατρέπει τη “Γαλάζια Πατρίδα” σε εσωτερικό Νόμο, αποκτώντας de facto αρμοδιότητα πάνω στα ελληνικά νησιά και τα χωρικά μας ύδατα, την ίδια ώρα που η Αθήνα υποχωρεί και σφυρίζει αδιάφορα ενόψει εκλογών.

Παράλληλα, προχωρά σε μια πολιτική αποκάλυψη μεγατόνων για το “Μανιφέστο” του Αλέξη Τσίπρα στο Θησείο, την πλήρη διαγραφή της λέξης “Τουρκία” από την ατζέντα του και το παρασκηνιακό σχέδιο συγκυβέρνησης με τη Μητσοτακική ΝΔ με σκοπό τις Εθνικές υποχωρήσεις.

Τέλος, σοκάρει για την αμυντική ετοιμότητα της χώρας, τη δράση ουκρανικών drones από ελληνικά ορμητήρια στη Λευκάδα και την Κρήτη, και την ανάγκη για πραγματική αποτροπή πριν να είναι πολύ αργά.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button