Παγκόσμιος Ψηφιακός Ολοκληρωτισμός και Προσωπικός αριθμός ..

*Ανάρτηση Ηλία Καλλιώρα

1. Θα έρθει η ώρα που θα σβήσουν τα ονόματα και θα είναι με νούμερα οι άνθρωποι. Μητροπολίτης Αυγουστίνος Καντιώτης +
===
2. Όλα θα είναι αυτοματοποιημένα, θα σου βάλουν το μαρκάρισμα στο χέρι σου.
Άγιος Παϊσιος ο Αγιορείτης
===
3. Δε πίστευα ότι θα ζώ να δώ και εγώ την αρχή αυτών των Αποκαλυπτικών καιρών του πόνου, αλλά να ιδού η οργή του Θεού ήλθε πιο νωρίς επάνω μας λόγω των αμαρτιών και των ανομιών πού έχουμε διαπράξει. Και βλέπω πώς οι καημένοι οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν αυτές τις παγίδες του πονηρού, του οποίου η καινούργια απόφαση είναι να σφραγίσει τις ψυχές σας με τη σφραγίδα του διαβόλου ή το “666”.

Όλοι διαβάσαμε την Αποκάλυψη και τις προφητείες πού έχουν γραφτεί 2000 χρόνια πριν  «καί ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μή ο έχων το χάραγμα το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού» (Αποκ. 13, 16-17)..
===
ΥΓ: Κρατηθείτε! Υπομονή!
Έρχονται τα μεγάλα επερχόμενα γεγονότα και θα έρθει έτσι και η δική μας λύτρωση, ειδικά σε ό,τι αφορά τον Προσωπικό Αριθμό: Δηλαδή, τον “γάμο” με τον (πρόδρομο) Αντίχριστο!.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

1. Ο προσωπικός αριθμός θα υπερκαλύπτει το Χριστιανικό όνομα γιατί μόνο με αυτόν θα αναγνωρίζεται από το σύστημα της ντόπιας, αλλά και της παγκόσμιας διακυβέρνησης, το άτομο που τον φέρει..
Την πρώτη φορά, θα κληθείς να λάβεις τον αριθμό με το όνομά σου. Αν τον αποδεχτείς, θα γίνεσαι δεκτός στο εξής από το σύστημα μόνο σαν αριθμός.
Πρόκειται δηλ. για αριθμο-βάπτισμα ανταγωνιστικό του Χριστιανικού βαπτίσματος, που θα γίνεται κι αυτό μία φορά στη ζωή του κάθε προσώπου και θα το υποτάσσει στο θηριώδες ηλεκτρονικό σύστημα της παγκοσμιοποίησης (Θηρίο)!..
Από σχετικό βίντεο από τον Μοναχό Λεόντιο Διονυσιάτη
===
2. «Μετά το κλείσιμο των εκκλησιών θα σας αλλάξουν τις ταυτότητες».
Γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης +
===
3. «Μάλλον για πολλούς ανάμεσα σας αυτό το τσιπ είναι κάτι ασήμαντο αλλά πίσω από αυτό το σύστημα που καταγράφει τους ανθρώπους και περιέχει όλα τα δεδομένα, κρύβεται μία ολόκληρη δικτατορία, ένα δαιμονικό σχέδιο, μέσω του οποίου δέχεσαι να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο…

Ο καθένας να ψάξει και να δει ότι είμαστε μπροστά σε ένα δύσκολο σημείο που πρέπει να διαλέξουμε: είτε χάνεις την ψυχή, είτε σώζεις την ψυχή..
Γέροντας Ιουστίνος Πίρβου +

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button