Ίσως και να έχετε εκατομμύρια, ακόμη και δισεκατομμύρια;… θα τα πάρουν όλα… πολύ σύντομα.

Πάνω από 50 χρόνια, οι νόμοι έχουν αλλάξει σε όλο τον κόσμο. Έχετε "ωφέλιμη ιδιοκτησία" και όχι ιδιοκτησία. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος άλλος έχει την κυριότητα. Θα το πολεμήσετε?

Η συμμορία προσπαθεί απεγνωσμένα να αρπάξει το πραγματικό χρήμα.

DrMikeYeadon : Αυτό το δοκίμιο είναι κατασκευασμένο από πολλές αναρτήσεις μου στο Telegram. Η επανάληψη που προκύπτει είναι χρήσιμη υπό τις παρούσες συνθήκες. Η κεντρική ιδέα δεν είναι σύνθετη, αλλά είναι περίπλοκη. Το να την προσεγγίζεις από πολλές πλευρές βοηθάει.

Η πρόβλεψη

Αν δεν είστε πολύ φρέσκοι στο να κρυφοκοιτάζετε πίσω από την κουρτίνα της επικρατούσας τάσης, θα γνωρίζετε την περιβόητη, αλαζονική και ανατριχιαστική πρόβλεψη του WEF για το 2030.

Ίσως έχετε αναρωτηθεί τι σημαίνει ο αριθμός 1 στην επάνω αριστερή γωνία; Ακόμα στο YouTube υπάρχει ολόκληρο το βίντεο με τις τρελές προβλέψεις από τις οποίες προέρχεται :

Ο Klaus Schwabb, εκτελεστικός πρόεδρος του WEF, διαβεβαιώνει ότι “ο κόσμος χρειάζεται μια μεγάλη επανεκκίνηση”, αφήνοντας μόνο υπονοούμενα για το τι σημαίνει αυτό ανάμεσα στις γραμμές και στα ψιλά γράμματα. Χρησιμοποιεί ψεύτικη προπαγάνδα προκειμένου να προσποιηθεί ότι οικοδομεί συναίνεση σε αυτή την πράξη. Θα θυμάστε ότι πλήθος ανθρώπων είπαν, στις αρχές του 2020, ότι υπάρχει η ανάγκη να “ξαναχτίσουν καλύτερα”. (“Build Back Better”).

Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν ένας από τους πολλούς που το είπαν αυτό. Θυμάμαι τότε να μουρμουρίζω: “Τι εννοείς, να χτίσουμε ξανά; Τίποτα δεν έχει σπάσει”. Προφανώς, οι μυστικές ενέργειες του υπερεθνικού οργανισμού που διαχειρίζεται τη Μη-πανδημία αποσκοπούν στο να διασφαλίσουν ότι πολλά έχουν χαλάσει, ακόμη και ότι εν ευθέτω χρόνω, όλα θα χαλάσουν.

Ο μηχανισμός με τον οποίο “δεν θα σας ανήκει τίποτα”

Μπορεί να ΜΗΝ έχετε ακούσει ακόμη για κάτι που συμβαίνει σε απολύτως κάθε χώρα του πλανήτη, το οποίο ο συνταξιούχος χρηματιστής Ντέιβιντ Ρότζερς Γουέμπ αποκαλεί “Η Μεγάλη Αρπαγή” (“The Great Taking”).

Εδώ και δεκαετίες, ο παράνομος υπερεθνικός οργανισμός συνεργάζεται με τους εθνικούς νομοθέτες και “ακουμπάει” σε αυτούς για να “τροποποιήσει” τους νόμους που διέπουν τα δικαιώματα της ατομικής ιδιοκτησίας.

Δυστυχώς, αυτό είναι μια τελειωμένη υπόθεση.

Έχει ήδη δοκιμαστεί σε ανώτερα δικαστήρια και έχει κριθεί νομικά έγκυρη.

Υπό ορισμένες συνθήκες, η εκτελεστική εξουσία σε οποιαδήποτε χώρα μπορεί να κατάσχει κάθε είδους περιουσιακά στοιχεία που πιστεύετε ότι είναι δικά σας. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επενδύσεις στο χρηματιστήριο, όπως μετοχές, μερίδια, ομόλογα και άλλα ανιχνεύσιμα μέσα, μετρητά σε τράπεζες, ακίνητα/ακίνητη περιουσία και πολλές άλλες κατηγορίες.

Μόλις τις προάλλες, συνδέθηκα σε έναν πολύ γνωστό διαδικτυακό χρηματιστή που διενεργεί μόνο εκτελέσεις για να λάβω μια φορολογική ενημερότητα για τη φορολογική μου δήλωση. Παρατήρησα περίεργες διατυπώσεις που περιέγραφαν την κατηγορία των περιουσιακών στοιχείων που αναγράφονταν. Νόμιζα ότι είχα στην κατοχή μου, για παράδειγμα, δέκα μετοχές ενός διάσημου ελβετικού κατασκευαστή σοκολάτας. Φαίνεται ότι δεν τις κατέχω. Τώρα σημειώνεται ότι έχω :

  • ωφέλιμη κυριότητα ενός μέρους μιας αριθμημένης ομάδας τέτοιων μετοχών.

Με άλλα λόγια, δεν υπάρχουν αναγνωρίσιμες μετοχές με το όνομά μου ουσιαστικά πάνω τους.

Αρχικά είχατε στην κατοχή σας φυσικό χαρτί. Στη συνέχεια, “για λόγους ευκολίας“, οι εικονικές ηλεκτρονικές μετοχές έγιναν ο κανόνας. Από αυτό το σημείο τα ύπουλα βήματα προς μια συγκεντρωτική δεξαμενή… και στη συνέχεια η “ωφέλιμη ιδιοκτησία μέρους μιας αριθμημένης ομάδας τέτοιων μετοχών” ήταν εύκολη.

  • “Μπορείτε ακόμα να τις αγοράζετε και να τις πουλάτε, ποιο είναι το πρόβλημα;”

Το πρόβλημα είναι το εδάφιο β) του άρθρου 57Α-8-511 του Ενιαίου Εμπορικού Κώδικα (UCC).

Εάν ορισμένες οικονομικές ενέργειες λάβουν χώρα σε ένα δεδομένο οικονομικό κλίμα, αποδεικνύεται ότι οι συγκεντρωτικές μετοχές έχουν προ πολλού ενεχυριαστεί ως εγγύηση σε μια συναλλαγή στην οποία ένα μέρος έχει δανειστεί χρήματα από έναν δανειστή.

Σε περίπτωση που ο δανειολήπτης αθετήσει τις υποχρεώσεις του, ο τελικός δικαιούχος είναι ο δανειστής και έχει το δικαίωμα να κατασχέσει οποιαδήποτε εξασφάλιση υπάρχει. Αυτές είναι οι αποταμιεύσεις, οι επενδύσεις, οι συντάξεις, το σπίτι σας κ.λπ. συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου σας, εάν για την απόκτησή του χρησιμοποιήθηκε δάνειο ή ρύθμιση μέσω **HP.

**Η αγορά με δόσεις (HP),γνωστή και ως πρόγραμμα δόσεων, είναι μια συμφωνία με την οποία ο πελάτης συμφωνεί σε μια σύμβαση για την απόκτηση ενός περιουσιακού στοιχείου καταβάλλοντας μια αρχική δόση (π.χ. 40% του συνολικού ποσού) και εξοφλώντας το υπόλοιπο της τιμής του περιουσιακού στοιχείου συν τους τόκους σε μια χρονική περίοδο. Άλλες ανάλογες πρακτικές περιγράφονται ως χρηματοδοτική μίσθωση κλειστού τύπου ή ενοικίαση για ιδιόχρηση.

Η συμφωνία ενοικιαγοράς αναπτύχθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον 19ο αιώνα για να επιτρέψει σε πελάτες με έλλειψη μετρητών να πραγματοποιήσουν μια ακριβή αγορά που διαφορετικά θα έπρεπε να καθυστερήσουν ή να παραιτηθούν. Για παράδειγμα, σε περιπτώσεις όπου ένας αγοραστής δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει εφάπαξ το ζητούμενο τίμημα για ένα ακίνητο, αλλά μπορεί να πληρώσει ένα ποσοστό ως προκαταβολή, η σύμβαση ενοικιαγοράς επιτρέπει στον αγοραστή να μισθώσει τα αγαθά έναντι μηνιαίου ενοικίου. Όταν καταβληθεί ένα ποσό ίσο με την αρχική πλήρη τιμή συν τους τόκους σε ισόποσες δόσεις, ο αγοραστής μπορεί στη συνέχεια να ασκήσει δικαίωμα προαίρεσης για την αγορά των αγαθών σε προκαθορισμένη τιμή (συνήθως ένα ονομαστικό ποσό) ή να επιστρέψει τα αγαθά στον ιδιοκτήτη.

👇

Ακόμη και αν έχει εξοφληθεί.

 

Ίσως, ακόμη και αν το αγοράσατε κατευθείαν με μετρητά.

 

☝️

Προφανώς, οι δράστες θα δημιουργήσουν και θα πυροδοτήσουν ένα τέτοιο σύνολο συνθηκών.

Από καιρό υποπτευόμουν ότι τα λουκέτα ήταν μια κρίσιμη κάλυψη για την έκταση της δημιουργίας χρήματος από τις κεντρικές τράπεζες που ήταν απαραίτητη για να θέσει μια κυρίαρχη χώρα και ένα νόμισμα ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ.

Η Μεγάλη Αρπαγή

 

Βιβλίο σε μορφή pdf ή πατήστε την εικόνα (κλικ).

Το βιβλίο, “Η Μεγάλη Αρπαγή”, του David Webb, ήταν μια γροθιά στο ηλιακό πλέγμα όταν το πρωτοείδα το καλοκαίρι του ’23. Θα σας παρακαλούσα να δεχτείτε κι εσείς αυτή τη γροθιά – για τα παιδιά σας. Διαβάστε το. Είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ pdf.

– ή αγοράστε ένα έντυπο από την ιστοσελίδα www.thegreattaking.com.

Στην αρχή, δεν ήμουν σίγουρος αν μπορούσα να εμπιστευτώ τον Webb. Αν και τείνω να τον πιστέψω, έχω βιώσει αρκετές απογοητεύσεις για να ξεκινήσω με αυτό που σου λέει ένα άτομο. Μπορείτε να επικυρώσετε ή να ακυρώσετε οποιοδήποτε μέρος του μέσα από τη δική σας εμπειρία; Έχει εσωτερική συνοχή; Ο υποτιθέμενος εμπειρογνώμονας είναι εντάξει; (Ελβετική σοκολάτα…) Ποια μπορεί να είναι τα κίνητρά του;

Παίρνοντας παράδειγμα από το δικό μου βιβλίο, υπάρχουν δύο βασικές θέσεις.

  1. Αγνοήστε. Αν είστε σωστοί, έχετε αποφύγει την ανησυχία και τις δυνητικά κακές επενδύσεις, για παράδειγμα, σε μια αυτοεπενδυόμενη προσωπική σύνταξη, αν έχετε. Αν κάνετε λάθος, πιθανόν να υποστείτε πολύ σημαντικές απώλειες, τις οποίες δεν μπορείτε να μετριάσετε με κανέναν τρόπο.
  2. Ακούστε και μετά δράστε. Αν κάνατε λάθος, μπορεί και πάλι να έχετε φτιάξει ένα πιο διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο από ό,τι θα κάνατε διαφορετικά. Αν όμως είχατε δίκιο να λάβετε υπόψη σας τις προειδοποιήσεις, αυτό μπορεί κυριολεκτικά να σας σώσει τη ζωή.

Έχοντας ακούσει συνεντεύξεις που έχει δώσει ο συγγραφέας, και ακούγοντας σχόλια από άλλους, πιστεύω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το τεράστιο, χαμένο κομμάτι της ατζέντας που οδηγεί στον κακοποιό των ομολόγων, τις φαινομενικά αδύνατες δηλώσεις του Schwab…

Να δούμε τι σκέφτεστε.

Εδώ είναι μια “αφήγηση” του γεγονότος ως Audio Book:

Δεν μου αρέσει η φωνή του αυτόματου αφηγητή, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις μια καθαρά μηχανική εργασία ενώ το ακούς παρά να προσπαθείς να διαβάσεις ένα βιβλίο. Δεν είμαι καλός στο τελευταίο αυτές τις μέρες!

Περίμενε, ισχύει αυτό για μένα όμως;

 

 

Αν έτσι κι αλλιώς δεν έχετε πολλά πράγματα στην κατοχή σας σήμερα, μπορεί να σκεφτείτε πως όχι. Καταλαβαίνω γιατί αυτή η αντίδραση θα μπορούσε να είναι κοινός τόπος. Αυτό που θα αντιμετωπίσουν όσοι δεν έχουν περιθώρια αντίστασης (αν και όταν οι δράστες πυροδοτήσουν την επόμενη και πολύ μεγαλύτερη παγκόσμια οικονομική κρίση) είναι

  • απώλεια της ελευθερίας.

Αρκετοί από εμάς, ανεξάρτητα, αναμένουν ( σε κάποιο σημείο):

  • την κατάργηση των μετρητών και την
  • κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων που κατέχονται από έναν θεματοφύλακα, όπως :

-τραπεζικός αποδέκτης καταθέσεων,

-έναν πάροχο ενυπόθηκων δανείων οικοδομικής εταιρείας,

-έναν διαδικτυακό μεσίτη που κατέχει ένα SIPP (σύνταξη),

-μια ασφαλιστική εταιρεία ζωής που είναι υπεύθυνη για την καταβολή μιας σύνταξης τελικού μισθού για λογαριασμό ενός πρώην εργοδότη,

-ενδεχομένως ακόμη και ένας έμπορος αυτοκινήτων ή ένας οίκος χρηματοδότησης αυτοκινήτων.

Σε ορισμένους ανθρώπους φαίνεται εντελώς γελοίο και απίθανο. Αυτοί που αντιδρούν έτσι τείνουν να μην μπαίνουν στον κόπο να ακούσουν τα στοιχεία […]

Κάποιος θα μπορούσε να επισημάνει, ότι το ίδιο συνέβαινε και με τις αλλαγές δεκαετία προς δεκαετία στους νόμους περί επείγουσας ανάγκης για τη δημόσια υγεία, τις αλλαγές που έκαναν το παράνομο, νόμιμο στα χαρτιά, έτσι ώστε δισεκατομμύρια άνθρωποι να σηκώνουν τελικά τα μανίκια τους για να λάβουν μια σκόπιμα επιβλαβή ένεση.

Φαίνεται σε κάποιους ανθρώπους ότι και αυτό, επίσης, είναι εντελώς γελοίο και απίθανο.

Αυτοί που έχουν μια τέτοια αντίδραση τείνουν να μην μπαίνουν στον κόπο να ακούσουν τα στοιχεία και μπορεί κάλλιστα να ξανακάνουν ενέσεις […]

Η ιστορία του David

 

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ εδώ Ή στο YouTube :

Δεν μπορώ παρά να σας το συστήσω έντονα, να φτιάξετε ένα τσάι ή έναν καφέ, να καθίσετε ήσυχα και να το ακούσετε.

Παρόλο που γνώριζα ήδη τα κυριότερα σημεία, εξακολουθώ να το βρίσκω ανατριχιαστικό όταν ο Webb ανακαλύπτει ότι οι νόμοι που διέπουν τα δικαιώματα της ατομικής ιδιοκτησίας ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ και αργότερα ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Αντί να κατέχετε πραγματικά κάτι, έχετε μόνο το δικαίωμα να επωφεληθείτε από αυτό (μερίσματα, ενοίκιο, υπεραξία) και το δικαίωμα να το αγοράζετε και να το πουλάτε.

Αλλά σε περίπτωση μεγάλης οικονομικής αναταραχής, η “ιδιοκτησία” σας καταπίπτει υπέρ των ιδιοκτητών του κορυφαίου κομματιού της λίστας των πιστωτών, επειδή, εν αγνοία σας, είχε δοθεί ως εγγύηση (collateral) σε ένα δάνειο που δεν είχε καμία σχέση με εσάς.

Παραλληλισμοί με την ιατρική ”φαρμακολογία”

Ίσως έχετε διαβάσει για το πώς οι νόμοι περί δημόσιας υγείας ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ κατά τη διάρκεια πολλών δεκαετιών, φτάνοντας στο σημείο σήμερα να νομίζετε ότι λαμβάνετε ένα φαρμακευτικό προϊόν, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα στρατιωτικό αντίμετρο, για το οποίο δεν υπάρχει καμία ευθύνη σε κανέναν εμπλεκόμενο και δεν έχετε κανένα δικαίωμα για συγκατάθεση μετά από ενημέρωση

💥 Βλ. : Νομιμοποιημένη Ιατρογενοκτονία. 50 χρόνια μυστικών κινήσεων για να καταστεί η δολοφονία αμάχων απολύτως νόμιμη.

Αν ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ, τότε αυτές οι εξελίξεις στους νόμους που διέπουν την ιδιοκτησία (χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία, ακίνητα κ.λπ.) μπορούν να θεωρηθούν ως κάπως ανάλογες, αποκλειστικά και μόνο ως προς την πρόθεσή τους, να σας εξαπατήσουν και να σας στερήσουν δικαιώματα.

Αν περισσότεροι άνθρωποι γνώριζαν γι’ αυτό, θα ήμασταν στα δίκρανα και στους πυρσούς, το πολύ, ως το επόμενο Σαββατοκύριακο […]

Ακόμα και από συγκριτικά πλούσιους ανθρώπους πρόκειται να τους αφαιρεθούν νομικά σχεδόν όλα όσα νομίζουν ότι τους ανήκουν.

Σε ποιον πρέπει να το εξηγήσετε αυτό;

Ακόμα και οι συγκριτικά πλούσιοι άνθρωποι πρόκειται να χάσουν σχεδόν όλα όσα νομίζουν ότι τους ανήκουν νομικά.

Τώρα εξαρτάσαι από το κράτος για τη βασική σου επιβίωση. Πράγμα που σημαίνει συμμόρφωση για να κερδίζεις CBDC, UBI, και αυτό περιλαμβάνει επίσης να είσαι “ενημερωμένος” όσον αφορά τις θανατηφόρες ενέσεις σου💉…

Η μαζική δολοφονία ανθρώπων ενώ το “κράτος” προσποιείται ότι τους προστατεύει από το επόμενο καλικάντζαρο μιας υποτιθέμενης θανατηφόρας πανδημίας θα είναι πολύ πιο εύκολη από το να κατακτήσεις και να σκοτώσεις έναν πληθυσμό με ανοιχτή βία.

Ποιοι είναι οι τελικοί πιστωτές;

Δεν ξέρω ποιοι είναι οι τελικοί πιστωτές, αλλά θα είναι ένα και το αυτό με αυτούς που ονομάζω “δράστες”.
Αυτοί που βρίσκονται χαμηλότερα στην τροφική αλυσίδα αλλά είναι τυφλοί σε αυτό που πρόκειται να συμβεί, θα υποστούν ένα φρικτό σοκ.
Όπως ακριβώς και εκείνοι οι influencers, οι μουσικοί, οι νοσηλευτές, οι γιατροί και οι άνθρωποι του αθλητισμού που πήραν το εμβόλιο.

Μόνο οι “δράστες” γνωρίζουν κάτι για το χρονοδιάγραμμα.

Ο David Webb συνομιλεί με τον Edward Griffin

Το “Πλάσμα από το νησί Τζέκιλ” είναι ένα από τα βιβλία που πρέπει να διαβάσει ο καθένας που θέλει να κατανοήσει τις οικονομικές απάτες. Ο ιδιωτικός θεσμός η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και ο τρόπος με τον οποίο δημιουργήθηκε είναι κεντρικής σημασίας για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση.

Μια συζήτηση εδώ μεταξύ του συγγραφέα του και του συγγραφέα του βιβλίου The Great Taking. Βρίσκουν πολλά κοινά, και κοινά με εμένα, αν και στην περίπτωσή μου μιλάω ως ο άνθρωπος στο αστικό λεωφορείο και όχι ως γκουρού των οικονομικών. (κλικ στη φώτο):

Οι δικές μας συνομιλίες με τον David Webb

 

Συμβάλλω σε ένα εβδομαδιαίο podcast. Εδώ είναι η δική μας συνέντευξη με τον David :

Truth’s Substack
The Great Taking: You Really Own NOTHING
The 50-year conspiracy to subvert all of our private ownership rights into a collective ownership without our knowledge is detailed in David Rogers Webb’s book The Great Taking and David Webb joins the international Whistleblower Report team today to discuss the details of how we have arrived at this point where none of us really own the private propert…
Read more

Μια πρόσθετη ηχογράφηση από το TFHF μεταξύ του David Rogers Webb και του Dr Lee Vliet που εξηγεί τι συμβαίνει στο νομοθετικό σώμα της Νότιας Ντακότα. Δεν θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη σημασία.

Πρώτα όμως, είναι χρήσιμο να κατανοήσουμε το βασικό ταχυδακτυλουργικό κόλπο που προσπαθούν να ανατρέψουν στη Νότια Ντακότα :

Dr Mike Yeadon
Beware of the leopard
This criminal attempt to steal everything is intended to be hidden in a similar way. But it is really hidden about as well as this…
Read more

Το νομοσχέδιο της Νότιας Ντακότα

 

Ακολουθεί η ομιλία του Ιδρύματος Truth For Health Foundation για το νομοσχέδιο της Νότιας Ντακότα :

Truth’s Substack
The GREAT TAKING: Steps to Preserve Your Property Part II with David Rogers Webb
David Rogers Webb, author of The Great Taking, continues his discussion of the changes to the Uniform Commercial Code (UCC) and other legislation that have put into law the provisions for legalized stealing of most of the assets WeThePeople think we own. These provisions take effect in the event of insolvency of a financial institution (bank, brokerage…
Read more

Μια άλλη παρουσίαση από τον David… “Πολιτειακές υποθέσεις της Νότιας Ντακότα Αντίλογος” :

Εν ολίγοις

Γνωρίζουμε ότι οι αλλαγές στο UCC και σε άλλες νομοθεσίες έχουν προβλέψει τη νόμιμη κλοπή των περισσότερων περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου σε περίπτωση αφερεγγυότητας του εκάστοτε χρηματιστή ή οποιασδήποτε οντότητας ελέγχει την ιδιωτική περιουσία για λογαριασμό σας, με νομική βεβαιότητα (δηλαδή έχει γίνει και έχει επικυρωθεί από ανώτερο δικαστήριο).

Το νομοσχέδιο της Νότιας Ντακότα επιδιώκει την επαναφορά των πραγματικών δικαιωμάτων ιδιοκτησίας, έτσι ώστε σε περίπτωση αφερεγγυότητας, η ιδιωτική σας περιουσία να επιστρέφεται αυτόματα σε εσάς.

Εάν έχετε παρακολουθήσει την ταινία Beware of the leopard θα κατανοήσετε πλήρως τη δύναμη αυτής της προτεινόμενης αφαίρεσης ρήτρας από το τμήμα 57A-503 του UCC.

Φυσικά, σε αυτό αντιστέκονται σθεναρά όσοι πληρώνονται από το τραπεζικό λόμπι.

Το αν το νομοθετικό σώμα έχει τη λογική και τα κότσια να περάσει μια τέτοια τροπολογία μένει να το δούμε.

Αξίζει επίσης να ακούσετε την ακρόαση στο νομοθετικό σώμα του Τενεσί. Εκπληκτική σοφιστεία καθώς οι μισθωμένοι μπράβοι προσπαθούν να πουν ότι ο David κάνει λάθος :

Ο David Webb και ένας συνάδελφός του εξακολουθούν να ζητούν τροπολογίες.

Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις συμβάλλουν σε μικρό βαθμό στην αποκατάσταση ορισμένων από τα δικαιώματα ιδιοκτησίας όσων νομίζουν ότι κατέχουν τίτλους.

Το “δικαίωμα” δεν είναι ιδιοκτησία

 

Επί του παρόντος, λόγω των αλλαγών που έγιναν στον Ενιαίο Εμπορικό Κώδικα (UCC), όσοι νομίζουν ότι κατέχουν κινητές αξίες έχουν πλέον μόνο ένα “δικαίωμα”, το οποίο είναι πολύ ασθενέστερο και είναι συμβατικό, όχι απόλυτο. Επειδή πρόκειται για συμβατικό δικαίωμα, υπάρχει ένας αντισυμβαλλόμενος.

Εάν ο τελευταίος πτωχεύσει, το αποτέλεσμα των αλλαγών στον Ενιαίο Εμπορικό Κώδικα είναι ότι ο κάτοχος του δικαιώματος (π.χ. εσείς) κατατάσσεται χαμηλότερα στον κατάλογο των πιστωτών από τους εξασφαλισμένους πιστωτές, τα παράσιτα στην κορυφή της αλυσίδας.

Ας πούμε ότι ο Μπόρις δανείζει στον Φρανκ μερικά βιβλία. Στη συνέχεια, ο Φρανκ σας πουλάει ένα από αυτά για 10 λίρες και εξαφανίζεται. Μπορεί να το διαβάζετε στο πάρκο μια μέρα, όταν ο Μπόρις σας το αρπάζει και σας λέει "αυτό είναι το δικό μου βιβλίο". Ό,τι έχετε καταλήγει να είναι σαν αυτό το βιβλίο. Και ο Μπόρις τα σχεδίασε όλα...

Μια οικονομική κρίση θα δει σίγουρα όλα τα περιουσιακά στοιχεία να κλέβονται νόμιμα.Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό.Δεν μπορείτε να κάνετε κυριολεκτικά τίποτα γι’ αυτό, εκτός από το να μην κατέχετε τίτλους.Αν κρατάτε φυσικό χρυσό σε ένα χρηματοκιβώτιο που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είστε ασφαλείς. Τα μετρητά δυστυχώς υφίστανται την ίδια μοίρα, επειδή δεν είναι διαχωρισμένα και ελέγχονται από τις μεγάλες τράπεζες εκκαθάρισης και τελικά από την κεντρική τράπεζα, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Τι είναι η ωφέλιμη ιδιοκτησία;

Εδώ και 50 χρόνια, τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία (“τίτλοι”) που προηγουμένως σας ανήκαν με δικαιώματα ατομικής ιδιοκτησίας, ως κομμάτια χαρτιού, έχουν αποϋλοποιηθεί (ψηφιοποιηθεί) και συγκεντρωθεί. Το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργήθηκε μια νέα νομική κατηγορία “ωφέλιμης ιδιοκτησίας”, η οποία αντικατέστησε την “ιδιοκτησία”. Ο λόγος που αυτό έχει σημασία είναι ότι η τελική ιδιοκτησία πέφτει σε έναν ελάχιστο αριθμό κατόχων εξασφαλίσεων έναντι των χρεών που έχουν προκύψει. Οι κεντρικές τράπεζες, οι οποίες είναι ιδιωτικές, είναι σε θέση να κατάσχουν τα περιουσιακά στοιχεία όλων των άλλων σε μια κρίση, επειδή τα εν λόγω περιουσιακά στοιχεία είναι ενεχυριασμένα ως εγγύηση.

Μια κοινή άποψη

Ο Webb λέει ότι επίκειται σκόπιμη κατάρρευση ολόκληρης της παγκόσμιας οικονομίας και ότι αυτή η μαζική κλοπή θα προκαλέσει και θα ενισχύσει τη βία και τις τεράστιες δυσκολίες. Θα πέσει μια ΠΟΛΥ δυνατή βροχή.

Ο Webb βλέπει το τελικό παιχνίδι όπως κι εγώ: κακό, ολοκληρωτικό, ψηφιακό σύστημα ελέγχου. Καμία ελευθερία ή δημοκρατία πουθενά δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή, ούτε θα επιτραπεί η ανάπτυξη ενός παράλληλου οικονομικού συστήματος.

Πιθανότατα είναι ήδη πολύ αργά για να αποτρέψουμε την οικονομική κατάρρευση.

Το κατά πόσον μπορεί να διασωθεί κάτι με την επιστροφή των αλλαγών στα δικαιώματα της ατομικής ιδιοκτησίας σε τοπικό επίπεδο μένει να φανεί. Δεν είναι κατ’ ανάγκη πολιτικό ζήτημα αλλά ποινικό ζήτημα η ανατροπή των δικαιωμάτων της προσωπικής ιδιοκτησίας.

Δυστυχώς, όπως το βλέπω εγώ, οι δράστες του συνεχιζόμενου “Covid υπερ-εγκλήματος” δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να παίξουν τα υπάρχοντα χαρτιά τους, για να μειώσουν τον πληθυσμό σε οποιαδήποτε τιμή επιλέξουν.

Εδώ είναι η βραχυπρόθεσμη σύνοψη μου για το τι νομίζω ότι ετοιμάζουν:

  1. Ένα νέο συμβάν θα ενεργοποιήσει την υποχρεωτική ψηφιακή ταυτότητα (π.χ. για τις προμήθειες).
  2. Αν το 1. δεν είναι μια οικονομική κρίση, μπορούν να προκαλέσουν μία ανά πάσα στιγμή, καταστρέφοντας όλα τα κυρίαρχα νομίσματα και κλέβοντας σχεδόν όλη την προσωπική ιδιοκτησία (David Rogers Webb). Απόλυτη εξάρτηση από το κράτος ακόμη και για να τραφεί κανείς. Εισαγωγή CBDC (μόνο ψηφιακό χρήμα).
  3. Ψέματα για ένα κύμα πανδημιών. Η φαρμακευτική βιομηχανία θα προσποιείται ότι παρασκευάζει εμβόλια mRNA. Οι κυβερνήσεις θα τα επιβάλουν (αν ο ΠΟΥ δεν το έχει ήδη κάνει). Η εγκυρότητα της ψηφιακής ταυτότητας θα εξαρτάται από την ενημέρωση για τα εμβόλια. Χωρίς εμβόλιο, δεν υπάρχει φαγητό. Το CBDC απλά δεν θα λειτουργήσει.
  4. Ξέπλυμα και επανάληψη μέχρι ο πληθυσμός να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Νομίζω ότι είναι πιθανό πολλές χώρες να αδειάσουν τελείως, αφαιρώντας από τις αρχές την ανάγκη να προσποιούνται ότι η ανάκαμψη είναι έστω και το όνειρο, πόσο μάλλον η πρόθεση.

Οι δράστες έχουν τέτοιον έλεγχο των κύριων μέσων ενημέρωσης και σχεδόν όλης της κίνησης στο διαδίκτυο. Αν φτάσουμε στο σημείο 1. χωρίς εξέγερση, έχουμε τελειώσει σε κάθε περίπτωση. Οι δράστες δεν απαιτούν συνεργασία από κανέναν από αυτό το σημείο και μετά.

Θα ήθελα να επισημάνω δύο πράγματα :Πρώτον, μόλις συνειδητοποιήσετε ότι σας λένε ψέματα οι “αρχές” για πράγματα θεμελιώδη για την υγεία σας, ακόμη και για τη ζωή σας, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την ελευθερία, σίγουρα θα πρέπει να αρχίσετε να αμφισβητείτε όλα τα υπόλοιπα που προέρχονται από την ίδια πηγή.

Δεύτερον, βλέπω ότι η μόνη πιθανότητα να καθυστερήσει ή να εκτραπεί η συνολική ατζέντα του ελέγχου είναι να γνωρίζουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι γι’ αυτό και να λένε ΟΧΙ.

Γι’ αυτό ζητώ από όλους να αναθέσουν ένα σημαντικό μέρος της ζωής τους στο να το κάνουν αυτό, προσωπικά.

Πόσο γενναίοι είστε; Προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με όλους τους γνωστούς σας, που σας εξυπηρετούν σε καταστήματα, on-line;

Οι δράστες υπολογίζουν ότι δεν θα το κάνετε αυτό. Πραγματικά το πιστεύουν. Γι’ αυτό ας το κάνουμε.

Χωρίς φόβο αντιποίνων.

Αν δικαίως επικρίνουμε τους γιατρούς που γνώριζαν αλλά δεν μίλησαν από φόβο μήπως χάσουν τη δουλειά τους, τότε η απώλεια της ιδιότητας του μέλους στο γυμναστήριο δεν θα πρέπει να μας κρατήσει πίσω από ειλικρινείς συζητήσεις…

Και μιας και το λέτε, παρακαλείστε να βάλετε σε εφαρμογή τουλάχιστον κάποιες προφυλάξεις για να κερδίσετε χρόνο, σε περίπτωση που οι δράστες δρομολογήσουν κάτι πιο γρήγορο από την τελευταία ανοησία, όπως το να χτίσετε θερμίδες λίγων εβδομάδων στο σπίτι σας.

Κανείς δεν θα έρθει να μας σώσει. Λυπάμαι.

Αν οι παραπάνω πληροφορίες δεν σας ωθούν να αρχίσετε αμέσως να “προετοιμάζεστε” όσο καλύτερα μπορείτε εσείς και τυχόν ξύπνιοι, στενοί φίλοι και συγγενείς, τότε δεν το παίρνετε τόσο σοβαρά όσο πιστεύω ότι θα έπρεπε.

Πώς να αποφύγετε την απελπισία

Τώρα, γνωρίζω καλά ότι αυτό είναι τρομακτικό και μια συνηθισμένη αντίδραση είναι ίσως να το απορρίψετε. Ωστόσο, ταιριάζει τρομερά καλά με αυτό που ήδη γνωρίζουμε. Πιθανόν να είμαι σε θέση να το φανταστώ επειδή μέρη του είναι ήδη αποδεδειγμένα στο μυαλό μου (όπως π.χ. οι σκόπιμες βλάβες από τις εντελώς περιττές ενέσεις).Συνεχίζω να συνιστώ δύο πράγματα :

  1. Επενδύστε το δικό σας χρόνο και τη δική σας σκέψη για να αφυπνίσετε τους άλλους. Να είστε ανιδιοτελείς. Είναι η καλύτερη άμυνά σας για να αποδυναμώσετε αυτό που έρχεται, καθώς περισσότεροι άνθρωποι θα γίνουν σύμμαχοι με απρόβλεπτους τρόπους. Αισθάνεστε επίσης ότι βοηθάτε να το σταματήσετε αντί να είστε θύμα – Αυτό συμβαίνει επειδή αυτό ακριβώς είστε.
  2. Κάντε κάτι αντί για τίποτα επίσης για να προετοιμαστείτε για μια περίοδο ασυνεχειών. Μιλάω για βασική τροφή και νερό, βασικά φάρμακα, κάποια πράγματα με τα οποία μπορείτε να ανταλλάξετε, κάποιες δεξιότητες που μπορεί να έχετε, κάτι για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, ακόμα καλύτερα, ένα ασφαλές μέρος για να βρίσκεστε αν έρθει το έκτακτο γεγονός. Αν είστε ήδη καλλιεργητής, υπέροχα. Καλλιεργήστε πράγματα. Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω αυτό. Δεν μένω σε ένα μέρος για αρκετό καιρό.

Μπορεί να βαριέστε με μια σφιχτή δίαιτα, αλλά αρκετές θερμίδες και θρεπτικά συστατικά συν καθαρό νερό σημαίνει ότι μπορείτε να συντηρήσετε τον εαυτό σας για κάποιο σημαντικό χρονικό διάστημα.

Ο χρόνος σημαίνει ότι δεν ΠΡΕΠΕΙ να βγεις στη μάχη όταν αυτή είναι στη χειρότερη φάση τηςΑν υπάρχουν άνθρωποι που μπορείτε να εμπιστευτείτε τη ζωή σας, μιλήστε μαζί τους. Συνεννοηθείτε με τη δύναμη στο σύμπαν σας που είναι σημαντική για εσάς.

Αν δεν συμβεί τίποτα, απλά γελάστε […]

https://anatropi.substack.com/p/1f2

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button