Θέατρο Κασελάκη οτι πάει Φαντάρος για 15 μερες Σαβ-Κυριακο Καθ.Δευτέρα και με 5ημερη αδεια

Κάτι περισσότερο από δύο ώρες, αφότου παρουσιάστηκε στην πύλη του στρατοπέδου της Θήβας ο φαντάρος πλέον Κασσελάκης έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.Είμαι “Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας” έστω για 15 ημέρες. Ο Κασσελάκης θα υπηρετήσει κανονικά τη θητεία του μέχρι τις 29 Μαρτίου, ημέρα των γενεθλίων του και δεν θα κάνει χρήση της άδειας την Καθαρά Δευτέρα. Όταν γίνει η ορκωμοσία, θα πάρει άδεια πέντε ημερών και στη συνέχεια θα μεταβεί εκ νέου στο στρατόπεδο προκειμένου να παραλάβει το χαρτί της απόλυσης.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ απο makeleio.

 Είναι απαράδεκτο και ιδιαίτερα προκλητικό και απαξιωτικο προς όλους αυτούς που υπηρέτησαν και υπηρετούν και θα υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία, αλλά και τους μόνιμους υπαξιωματικους και αξιωματικούς των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, το θέατρο που στήθηκε από τοκ Κασελακη και την παρέα του και με την ανοχή του Ελληνικού Κράτους! Ντροπή, Ντροπή, Ντροπή!!! Τι φιάσκο είναι αυτό να παρουσιάζετε ΤΑΧΑΜΟΥ Παρασκευή απόγευμα πριν το τριήμερο τς Καθαρας Δεύτερας, θα πάρει και πενθήμερο αδια με Σαββατοκύριακο εμπρός και πίσω και μετά θα πάει να πάρει το απολυτήριο του!!!!!! ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!! ΑΠΑΞΙΩΣΗ, ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΓΡΑΨΙΜΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ, όλων εμάς των υπολοίπων κοινών θνητών που υπηρέτησαν και υπηρετούν και θα υπηρετήσουν στον Ελληνικο Στρατο!!!!

Καλύτερα να το πλήρωνε ολόκληρο και να τελείωνε το θέμα εκεί! Το σόου που κάνει προσπαθώντας να μας εξεψτηλισει όλους εμάς που υπηρέτησαν, υπηρετούν, και θα υπηρετήσουν την Πατριδα μας, θα γυρίσει μπούμερανγκ στον ίδιο! Νομίζει ότι είμαστε ηληθιοι και αυτος είναι ο έξυπνος! Όμως δεν θα περάσει έτσι! Είμαι σίγουρος πως όλοι οι Έλληνες θα καταλα βουν το θέατρο που μας παίζει αυτός ο θεατρινος!

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button