Ζήτησε ξανά καρέκλα η κ.Υδραίου Δήμαρχος Κέρκυρας & ξέχασε το Κυκλοφοριακό εμφραγμα & την κατασπατάληση Δημοτικού Χρήματος σε Εργολαβικά συμφέροντα για τα σκουπίδια (Video)

Η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Σπυριδούλα Υδραίου μετα απο μια αποτυχημένη 4ετια ζήτησε νεα ΚΑΡΕΚΛΑ…Ξέχασε το Κυκλοφοριακό Έμφραγμα στη πόλη και στις οδούς εισόδου…

Ξέχασε την Τραγική κατάσταση με τα σκουπίδια..Την κατασπατάληση χρημάτων απο το δημοτικό Ταμείο για να εξυπηρετήσει τον Εργολάβο Λώλη …Για να μεταφέρονται τα σκουπίδια αντι να τα διαχειριζόμαστε στο τοπο μας οπως κάθε σύγχρονη πόλη.. Ξέχασε τα δέματα σκουπιδιών στο Τεμπλόνι..

Ξέχασε που ακύρωσε το εργοστάσιο διαχείρισης σκουπιδιών για να φουσκώνουν οι ΤΣΕΠΕΣ Ιδιωτικών συμφερόντων..

Ξέχασε παρατημένα 34 αυτοκίνητα του στόλου Καθαριότητας και 200 εργαζόμενους που τους εβαλε σε Γραφειακά αντι να βγάλει βάρδιες και να καθαρίζουν στην Επικράτεια του Δήμου Κέρκυρας.. Ολα τα έδωσε στον Εργολάβο Λωλη.

Μεταφορά και αποκομιδή σε βάρος των Πολιτών και του Δημόσιου Ταμείου… Και ειχε το θρασος να ζητα καθαρή Εντολή ξανα ..ΚΑΡΕΚΛΑ ξανα ..Μια εντολή που τη βρώμισε με τα ψέματα για καθαρή Κέρκυρα και καθαρές λύσεις..

Σας κοιτάζω στα μάτια τους ελεγε και σας ευχαριστώ που ακολουθήσατε το ονειρο μου…Το Οραμα μου.. Η Κέρκυρα για να επιστρέψει στην κανονικότητα δεν χρειάζεται ακόμη μια 5αετια μια αποτυχημένη επιλογή της Νέας Δημοκρατίας…

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ εκπομπή μας στο amazonios TV σε σχολιασμό του Δημοσιογράφου μας Χρόνη Προσαλέντη

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button