Ο Θίασος της Κράτσα-Υδραίου αφησε τα Δέματα Καρκίνου σε Λευκίμμη και Τεμπλόνι ..

Η Πληγή παραμένει και στις δυο περιοχές..Οι Ψεύτικες παραστάσεις στη Λευκίμμη

Με μια παράσταση που θα την ζήλευαν θίασοι της Αθήνας η Περιφερειάρχης κ.Ρόδη Κράτσα επισκέφθηκε τον π.Χυτα Λευκίμμης με μια κουστωδία και τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας κ.Λέσση για να παίξουν το Έργο της μεταφοράς με 500 χιλιάδες ευρω των δεμάτων που επι τέσσερα χρόνια άφησαν στην Θέση Μεσοράχια Λευκίμμης..

Μάλιστα θα εκαναν και αναβάθμιση του χώρου κατι που ηταν δέσμευση προεκλογική όπως δήλωσε ο  Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας  κ.Λέσσης..

Τελικά ο Εργολάβος πήρε ενα μέρος δεμάτων και τα περισσότερα εμειναν στο χώρο που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο ..Το περιβαλλοντικό ΕΓΚΛΗΜΑ είναι εκεί να θυμίζει τα οσα ειχαν προηγηθεί με τους αγώνες των κατοίκων..

Βέβαια η παράσταση του Θιάσου της Ρ.Κράτσας ειχε δηλώσεις του τύπου “Ήρθαμε εδω σαν ανάμνηση της ημέρας (30/03)που ξεκινάει  η δικαιωση αυτου του αγώνα ..Θα μεταφερθούν τα δεματα .Υπογράψαμε σύμβαση και στη συνέχεια θα έχουμε αποκατάσταση του χώρου  σε δυο μήνες..με την απόδοση του στην περιοχή στην Κοινωνία ..Η κ.Κράτσα το χαρακτήρισε ΠΛΗΓΗ και οτι θα δημιουργηθεί κατι όμορφο !!!

Μάλιστα δήλωσε οτι θα πήγαινε ξανα να παρακολουθήσει τη διαδικασία!! Μονο που δεν την παρακολούθησε και η ΠΛΗΓΗ παραμένει πληγή για την Νότια Κέρκυρας απο τους θεατρίνους και θεατρίνες της Πολιτικής..με επικεφαλής την Προέδρο του ΦΟΣΔΑ κ.Κράτσα και την Αντιπρόεδρο κ.Σπ.Υδραίου.

Ο κ.Λέσσης συμπρωταγωνιστής με τον θίασο της Κράτσα δήλωσε οτι πετύχαμε το στοχο της απομάκρυνσης των δεμάτων!!!

Η ΨΕΥΤΙΑ οι ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ολες αποτυπώθηκαν στις σημερινές (28/08/23) Φωτογραφίες και video απο την Περιοχή και επιβεβαιώνουν το πόσο επικίνδυνα ειναι τα στελέχη της ΝΔ που εξαπατούν κατ εξακολούθηση τους πολίτες..Πέρασαν 5 μήνες και η κατάσταση στην Περιοχή ειναι ΑΘΛΙΑ!!

Τα ιδια και στο Τεμπλόνι…Δηλώσεις τον εχουν εξασφαλίσει χρηματοδότηση 1 εκ ευρω για να τα θάψουν και κάποιο μερος να μεταφερθεί στην Πάλαιρο..

Και εδω Τίποτα…Τα Video και οι Φωτογραφίες αποτυπώνουν την αλήθεια. και στην ουσία το Ψέμμα της Κράτσα της Υδραίου και του Θιάσου της ΝΔ που μαζι με τον Κυβερνητικό Βουλευτή κ.Στ.Γκίκα μας φλόμωσαν σε υποσχέσεις αλλα και παραστάσεις οτι θα σταματήσουν την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΒΑΛΟΝ..

Το μόνο που κάνουν είναι να εχουν εξαπατήσει τους πολίτες και να μοιράζουν εκατομμύρια σε Εργολαβικά συμφέροντα..Κράτσα και Υδραίου ακύρωσαν και το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων για να κερδίζει ο Φιλικός Εργολάβος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ΛΩΛΗΣ!!!

Δειτε την εκπομπή μας απο το amazonios TV σε σχολιασμό του Δημοσιογράφου μας Χρόνη Προσαλέντη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button